Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśpiąca sobotka

Dziewczyny, co jest "lepsze" ? Może glupie pytanie...zadna by tak nie chciała

Polecane posty

Gość nieśpiąca sobotka

Żadna z nas nie chciałaby być w żadnej z tych dwóch życiowych ról, ale wiele z nas własnie prowadzi takie zycie. Moje pytanie jest takie, którą chciałabyście być? kobietą, którą facet oszukuje, zdradza, ale zawsze to do niej wraca, jej mówi,ze ją kocha, spędza z nią najwięcej czasu. Czy kochanką, która nigdy nie usłyszy,ze on ją kocha, jest tą drugą... Wiem,ze kochanki same sobie taki los budują, ale chodzi mi o to co jest "lepsze" ?Która ma "lepiej" > Wiadomo,ze żadna ale...

Gość lek
ja równiez wolałabym byc sama, a juz napewno nie tą drugą !!!

To już wolałabym być kochanką, która przynajmniej sama o sobie decyduje i lepiej w ogóle nie słyszeć slowa "kocham" niż kiedy jest to tylko nic nieznaczące słowo powtarzane przez kłamcę.

Gość mmLena07
żadna, w obu przypadkach lepiej się rozstać z taką szmatą-facetem, nic nie warty typ, zwykły kundel

Gość nieśpiąca sobotka
No ale tylko teoretyzując:-) Ja nie chciałabym być tą stała, do której on przychodzi a wczesniej się bzykał z kochanka a ja czekam na niego z obiadem i jestem w nim taka zakochana.

Gość nieśpiąca sobotka
Kobietki... żadna z nas nie chciałaby byc w takiej sytuacji, ale co byście wolały.

Gość caroten
tyle tylko ,ze kochanki to też ludzie , leż kobiety i też po jakimś czasie pragną stabilizacji , szczególnie jeśli nie są to 18letnie panienki . Wybór jest jak pomiędzy dżumą a cholerą .

Gość mmLena07
"Kobietki... żadna z nas nie chciałaby byc w takiej sytuacji, ale co byście wolały." - ale właśnie to żaden wybór, bo w obu przypadkach jesteś z nic nie wartym facetem, a każda kobieta chce być z prawdziwym, wartościowym facetem, a nie łajzą. Co to za wybór jak facet-kundel ten sam?

Gość cfgthtjht
Wolałabym byc żoną niż kochanką, bo jako kochanka czułabym się mimo wszystko samotna i gorsza... Z żoną faceta łączy więcej- dziecko, życie, wspomniania, uczucie, przyjazn, przyzwyczajenie, wszystko... A kochanka to tylko worek na spermę łudzący się,że to się zmieni.

Gość my ding ding dong
nie rozumiem idei zadawania takich pytań :O gdybym była z takim gadem, bardzo szybko bym się zorientowała co knuje i kopnęła go w zad, a bycie kochanką to po prostu szmacenie się :O

Ja bym wolala byc kobieta oszukiwana. Po dowiedzeniu sie, ze partner mnie zdradza, moglabym go rzucic, przebolec swoje i miec szczesliwa reszte zycia. Nie chcialabym byc kochanka, bo to by znaczylo, ze stracilam swoj honor, moralnosc, a w opisanej powyzej sytuacji - ze godze sie na ochlapy zycia

Ja bym wolala byc kobieta oszukiwana. Po dowiedzeniu sie, ze partner mnie zdradza, moglabym go rzucic, przebolec swoje i miec szczesliwa reszte zycia. Nie chcialabym byc kochanka, bo to by znaczylo, ze stracilam swoj honor, moralnosc, a w opisanej powyzej sytuacji - ze godze sie na ochlapy zycia

Gość czarnulkaaa30
obydwie maja tu tylko ochlap zycia, traca czas , a korzysta tylko facet, dlatego nie chcialabym byc zadna!

Gość co byscie woleli
wole byc sama :O kochanka=ku r w a nigdy nie znizylabym sie do takiego poziomu.

Gość sjnk djre
kochanką lepiej, przynajmniej się go pociga

Gość nieśpiąca sobotka
Pytanie jest która ma "lepiej" a nie, czy lepiej byłoby zostać kochanką, czy żoną/dziewczyną:-)

Gość GSJGIJIJI
Ja chyba tez wolałabym być kochanka, ona wie co się dzieje, A żona? Oszukiwana, nie ma swiadomości