Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nigdyyy nie pracuuujaca

Mam 29 i pracowałam tylko na umowach zlecenie :( Co z moją emeryturą?

Polecane posty

Gość Nigdyyy nie pracuuujaca

Nikt mnie nie chce zatrudnić na umowę o pracę :( A jeżeli już to w styczniu miałam propozycję: najniższa krajowa, praca 7-19 (ale w ewidencji mam niby się wypisywać o 15) od pon do soboty i co druga niedziela :( Chyba powinnam się zabić :(

Gość z jaką emeryturą ?
przecież nikt z obecnych młodych nie dostanie emerytury :D więc o co się martwisz

Gość Ngdyyy nie pracuuujaca
jestem śmieciem , śmieciowe umowy to i śmieciowa emerytura z MOPSu mi grozi?

Gość kajka kajka
Nie Ty jedna tak pracujesz :( Chory kraj zastanawiam się nad wyjazdem z tego kraju

Gość fdsfds
kobiety maja gorzej . Faceci zyja krocej i dostaja tylko 2 lata emerytury. Wiec im nie musi zalezec na emeryturze.

Gość a ja co mam powiedzieć
ja mam 27 i NIGDY nie pracowalam nawet na smieciowej umowie

ja pracuje na normalnej umowie:-) Wszystkie skladki odprowadzane nie ma mowy o jakis innych smiesznych umowach ............................ irlandia:-)

Gość p;olkijuygtfrdet
ja tez mam 27 i tak samo jak ty od 6 lat umowy zlecenia lub o dzielo. nie ma co sie zamrtwiac o emeryture. najwyzej trzeba bedzie sie zabic czy co za 40 lat.. zreszta.. na starosc i tak nie bedzie cie stac na lekarstwa czy masz emeryture czy nie wiec tak czy siak pojdziesz szybciutko do piachu. nasze panstwo rozwiazalo problem z emerytami jak widac. nie dajemy emerytur - a zeby emeryci nie skarzyli sie ze nie maja emerytur to ich utylizujemy = zabieramy im tanie lekarstwa bez ktorych nie moga zyc. proste i takie łatwe. drodzy rządzący macie krew na rękach to tak nawiasem mowiąc

Gość MałaPomarańczowa
dlatego ja zamierzam sobie dodatkowy fundusz założyć :) na naszą państwową emeryturę nie ma co liczyć!!!