Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaramycha28z

krakowski kredens -kupujecie coś czasem ?

Polecane posty

Gość szaramycha28z

jw

Gość zfghjdfghjkdfghjkfg
bardzo lubie krakow to fajne miasto zobaczcie moj nowy filmik o codziennym zyciu tam gdzie mieszkam i bede robic te filmiki o roznych rzeczach: http://www.youtube.com/watch?v=ZGbpbOhE5-U

Nie kupuję. Dla mnie mają stanowczo zawyżone ceny. Wolę płacić za jakość a nie ładne opakowanie;-)

Gość klarakopara
tak ,czasem kupuję .często na prezent

Gość .......Sorella......
tak kupuje,niektóre produkty sa mega

Gość szaramycha28z
jakie są mega ?

Gość .......Sorella......
lubie produkty chociaz to rzecz gustu: Polędwica generalska Polędwica paradna Szynka Arcyksięcia Ferdynanda Wino Egri Bikaver czerwone wytrawne Ser śmietankowy Floriański Serek kozi Pacanowski Ser kozi z kminkiem dokladnej nazwy nie pamiętam Praliny ręcznie wyrabiane siódme niebo Miętówki z rękawki czy cos takiego Krajcar z orzechami w czekoladzie deserowej

Gość do Sorella
skopiowalas asortyment ze strony krakowskiego kredensu:D jak ty ich wyroby widzials na wlasne oczy albo kupilas to mi kaktus wyrosnie...:D:D:D

Gość gość
ja jak jestem w polsce, to czesto kupuje - przede wszystkim wedliny (nie wiem, czy sa zdrowsze niz inne, ale przynajmniej smaczne), lubie tez ser spod fratry czy jakos tak i bryndze kozia. poza tym od czasu do czasu kupuje jakies syropy np. imbirowy do piwa albo dzemy.

Gość marcinkrk2
nie kupuję i nie zamierzam! Najgorsze parowki jakie jadlem w swoim zyciu :/ nie dosc ze kupe kasy wydałem to parkowki okazaly sie byc zwyklym gow***m i tyle!! Zreszta czytam opinie o nich i widze ze nie tylko ja sie nabralem na ich reklamy

Gość gość
Ja nie kupuje od lat kilku, keidy to krakowski kredens zostal ukarany przez UOKiK za sciemnianie klientow:) Jak ktos kogos oszukal raz, to zrobi to znowu, wiec podziekuje:)

Gość gość
Ja nie kupuję odkąd nacielam się na stara, smierzdzaca szynkę za 60zł/kg

Gość Weronika1985
Niestety również muszę napisać, że Krakowski Kredens to oszuści.. ich wędliny nie są bez konserwantów i chemicznych dodatków. A miód, który kupiłam pół roku temu nie skrystalizował się, jak to naturalne miody powinny :/ niech mi ktoś tylko powie, że te produkty nie mają chemii w sobie :/

Gość gość
Ja zamiast w kredensie mam na osiedlu sklep wedliniarski z wedlinami robionymi w rodzinnej masarnii... Smak dużo lepszy niż te z kredensu....warto czasem poszukać czy w okolicy nie ma takiego sklepu bo.po co przepłacać za wędliny.... próbowałam tez innych ich produktów - czekolada czarna z pomarańcza bez szaleństwa.... Cukierki landrynki tez średnie.... Dla mnie kredens to nic nadzwyczajnego

Gość gość
pare razy kupilam, rozczarowanie, bo smakowo nie lepsze od innych a duzo droższe. Mysle,ze ludzie kupuja tak jak ja - raz, zeby sprawadzic, co to jes, ew jako suweniry za granice, bo sympatycznie opakowane. Wiecej nie kupię.

Gość Paulinka94
nie kupuje bo drogo, dla studentki ceny z kosmosu

Kupuje tam pierogi zapiekane z warzywami. Polecam. Cena przyzwoita, 10 zl za 18 pierogów, dwie porcje na kolację :)