Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p;olkijuygtfrdet

CZY WE WROCLAWIU DA SIE WYNAJAC POKOJ ZA 500 ZŁ?

Polecane posty

Gość p;olkijuygtfrdet

jednoosobowy? 500 zł - to juz calosc za pokoj plus np internet itd bez dodatkowych rachunkow.. pokoj w mieszkaniu gdzie wszyscy wynajmuja a nie u rodziny. i.. w miarę w centrum.. bo przegladam oferty w necie i nie moge uwierzyc - za pokoj niekotrzy nawet ok.1000 zł sobie zyczą ale przewaznie 600-800 to norma.. dla mnie to za duzo ale czy jest to mozliwe? jak ktos sie orientuje to prosze o odp.

Gość dffhghjhk
takie są ceny niestety, jak cie nie stac to mieszkaj u rodzicow

Gość p;olkijuygtfrdet
oj tam u rodzicow. musze sie przeprowadzic do nowej pracy ale nie bede zarabiac tyle by wynajac mieszkanie, musze pokoj.. z tym ze ceny sa straszne a mieszkanie z obcymi to tez nie sielanka.. tak jakby oddawac prawie cala swoja pensje za jakis horror.. ehh :( ale nie wiem.. nie da sie upolowac jakiejs okazji?

Gość dfdsdfghfh
kazdy chce zarobic, wszystko idzie w gore

Gość weqrfewrwe
Da, niedawno wynajmowałem właśnie za tyle. Pokój był wielkości kawalerki. :)

Gość honoratkaa
To gdzieś na nadodrzu albo innych hubach, w rozwalonej kamienicy może by się dało... Wrocław niestety jest drogi pod względem, więc jak chcesz mieć coś sensownego to rozważ dołożenie 100-150 zł i prędzej coś znajdziesz. Albo weź pokój dwuosobowy.

Gość honoratkaa
nie bredzę. maślice to jakiś koniec świata :P nikt normalny tam nie jeździ, że nie wspomnę o burdelu związanym z pobliskim stadionem. generalnie syf... ale co kto lubi.

Gość honoratkaa
no- gajowicka to jest porządna ulica ;)

Gość Oczywiście że
do tych cen treba doliczyć czynsz,prąd,inernet,gaz.Bardzo często również kaucję.Za 500zl to właścicielowi nie opłacało by się wynajmować jakby musiał pokrywać te koszty.

Gość wertgtrrstw
na gajowickiej patologia pomieszkuje, a po zmroku strach wyjść z domu :classic_cool: mocno odradzam te rejony :classic_cool:

Gość czarnulkaaa30
jak oplaty sa w cenie to kazdy szaleje i sie nie liczy z kosztami, wiec wynajemcy sie to nie oplaca, lepiej osobna cena stala plus oplaty i wtedy o dziwo wynajmujacy najczesciej dbaja o ich niski stan

wertgtrrstw ALE PIERDZIELISZ tacy sami ludzie jak wszędzie cały wrocław to patologia

Gość p;olkijuygtfrdet
A POWIEDZCIE GDZIE BEZPIECZNIE SIE WE WROCLAWIU MIESZKA ? TAK ZEBY NIE BYLO WYJSC PO ZMROKU STRACH??

Gość czarnulkaaa30
nigdzie, Wroclaw ogolnie bezpieczny nie jest

Gość ja nigdzie we wroclawiu nie
boje sie chodzic po zmroku. Bez przesady. Duchow tu nie ma :P W domu tez moze sie cos stac :P

Gość p;olkijuygtfrdet
no i to jest jakas paranoja hah bo miasto niebezpieczne, mieszkania w wiekszosci to jakies stare rudery,zapuszczone kamienice itd., korki, wszedzie daleko, a ceny mieszkan jak z kosmosu.. jak to mozliwe heh ;)

Gość ety67ew
@p;olkijuygtfrdet Wrocław to ty widziałaś na obrazkach z lat 80-tych :classic_cool:

Gość p;olkijuygtfrdet
nie no.. tylko czytam was, ze strach wychodzic wieczorem.. to sie przestraszylam. w necie jak ogladam jakies oferty to glownie mieszkania lub pokoje w kamienicach z wystrojem jak z przed wojny. mialam przez jakis czas do czynienia z worclawiem, wiem jak tu jest ale z punktu widzenia kogos przyjezdnego.. wiec nie znam tutaj zycia na codzien.. wiem ze jest strasznie drogo w porownaniu do cen w moim miescie .. ale w moim miescie nie ma pracy wiec nie mam wyboru :( a ładne, nowoczesne mieszkania to juz poza zasiegiem moim ;)

Gość honoratkaa
no niestety, ciężko dostać coś w sensownej cenie. i trochę tu żartujemy, generalnie, jak nie będziesz się pchać w kłopoty to nic się nie stanie-jak wszędzie, są podwórka gdzie lepiej nie wchodzić w nocy, osiedla jak Nadodrze albo cygański Brochów zamieszkane przez różny element ale nikt nie lata z karabinem po ulicach ;) to nie dziki zachód, przynajmniej na razie...

Gość honoratkaa
ale poza tym to fajnie mieszkać we Wro- dużo się dzieje, miasto inwestuje w kulturę i rozwój, myślę, że to jeszcze kwestia 15-20 lat i będzie naprawdę super ;) i ludzie są pogodni i przyjaźnie nastawieni do wszystkich :) aż trochę tęskno, bo ja teraz na emigracji jestem ;]