Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornelia:)))

Moj facet zalozyl haslo na gg,wczesniej nie mial,,,,,,,,,,,,

Polecane posty

Czesto go sprawdzalam, zazdrosna jestem:P Dowiedzial sie o tym ze go sprawdzam a wczoraj patrze a on ma haslo na gg zalozone,

Gość dsladms,.amdz
no i co?

Gość my ding ding dong
a po cholerę go ciągle sprawdzałaś? :O jak mu nie ufasz to go rzuć jak mu ufasz to się ogarnij

Gość ma kogoś
tez tak zrobiłam jak miałam kochanka

Gość tola@-@
i dobrze zrobił:)

jak sie zapytalam dlaczego zalozyl haslo, to powiedzial ze znowu mu grzebie i go sprawdzam, i ze zrobil to dlatego ze sprawdza mnie czy ja dalej go kontroluje:o Moim zdaniem glupie tlumaczenie:o

Gość czarnulkaaa30
ma cos do ukrycia, pewnie kasuje archiwum badz ma automatycznie ustawione kasowanie

Gość Mądra po fakcie
A nie głupie jest szpiegowanie? Ja też założyłam jak mi facet grzebał..chociaż fakt, że do archiwum jest dostęp nawet bez hasła.. Głupio robisz dziewczynko..jeśli mu nie ufasz to po co z nim jesteś

bo zazdrosna kuzwa o niego jestem:/ A to dlatego ze widzialam jak umawia sie z kolezanka na kawe:o zaprasza ja do nas do domu, nie mowilam mu ze wiem o tym, ale on sie dowiedzial ze go szpieguje i powiedzial mi dzis ze to zrobil dlatego aby sprawdzic czy dalej to robie:o

od kiedy jestesmy razem ,nie mial hasla. Dopoki sie nie dowiedzial ze ja go sprawdzsm, zalozyl jakies 2 tyg temu:o a z ta kolezanka pisal juz wczesniej, hasla wtedy tez nie mial,rozmowy byly archiwizowane, ale mimo tego nie mial hasla. W sumie to chyba jednsk moja wina:/