Gość malenkaaa123 Napisano Marzec 10, 2012 Chciałam opowiedzieć o moim problemie i usłyszeć radę specjalisty, ponieważ nie daję sobie już z tym rady. Od pewnego czasu walcze z obsesyjnymi myślami. Dotyczą one tego, że mogłam zdradzić swojego chłopaka. Byłam na imprezie, na której byliśmy oboje i nasz kolega zawołał mnie do łazienki, ponieważ coś zrzucił z szafki i chciał mi o tym powiedzieć. Następnego dnia wmówiłam sobie, że między nami w tej łazience wydarzyło się coś więcej, to znaczy, że uprawialiśmy seks. I teraz od kilku dni męczą mnie obsesyjne myśli, że może rzeczywiście tak było, byłam pijana i dokładnie tego nie pamiętam. Moja wyobraźnia działa w tym momencie tak, że widzę nawet to co robiliśmy... na 90% nic nie zrobiłam... piszę 90 ponieważ sama już w to zwątpiłam. Pamiętam mniej więcej rozmowe o tej szafce a reszta to już CHYBA moja wyobraźnia... Ale przecież on by coś na ten temat powiedział gdyby to się na prawdę wydarzyło... tak przynajmniej myśle... Proszę o pomoc, ponieważ nie mogę uporać się z tymi myślami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach