Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Twoja Fanaberia

Mam doła :(

Polecane posty

(przytula czule i mocno i daje całusa) :* Przestań się dołować, bu smutna mina Ci nie przystoi. :)

Łatwo powiedzieć,ładna pogoda w pracy trzeba siedzieć.Wszystko jest nie tak jak powinno.Czuję jak bym grała w jakimś tanim romansie bez happy endu 😭

czyzby jakis cie rzucił, zdradzil, zapomniał?:classic_cool:

Pomyśl Fanaberia, że mogło być gorzej. Mogłaś stać się bohaterką jednej z części sagi "Zmierzch". :D

czyli sie pasozyt za mocno przykleja?:D:D

powiedz mu ze chcesz dzidziusia w dwie minuty sie zmyje :classic_cool:

Nie martw się, ostatnio głośna dość sprawa udowodniła, że można zrobić późną aborcję ślizgim kocykiem. Baaaardzo późną aborcję. I jeszcze za to ogromną chatę dostać. :P

Czuję jak bym grała w jakimś tanim romansie bez happy endu zacznij prowadzic dziennik :P takie historie sie dzisiaj dobrze sprzedają :classic_cool:

chyba na mnie czas:O nie lubie wypaczonego poczucia humoru :O nie w waszej ocenie jest cała sytuacja ani to zaden powód do urzadzania sobie żartów":O

Raz mi facet powiedział że napisałby książkę o "NAS" i na pewno byłaby bestsellerem :D... Jedynie mnie się mogą trafiać takie dziwne historie :O 😭

Fanaberia w tym wszystkim wplatana jest smierc dziecka. Jestes pewna ze ty zachowałabys sie bardziej racjonalnie?

Jak można nie żartować w sytuacji, kiedy cała Polska została przez nią wyroochana, a ta jeszcze dostaje nową chatę, opiekę specjalistów i prawdopodobnie zmienioną tożsamość, żeby jej ludzie spokój dali? No giv mi a fakin brejk.

fanaberia nie ja jestem do oceny :O i tym sie znaczaco roznimy. Poki nie przejdziesz tej samej drogi i nie dotkniesz tego samego doswiadczenia to goowo wiesz. Tyle w temacie. A robienie sobie zartow ze smierci dziecka przez teksty typu "pozna aborcja" to nie tylko szczyt niesmaku ale i głębia gówniarstwa. Tyle na tyle :O🖐️

Gość Pokórwieńce z was !!!!!!!!!!
A Tobie z tym dołem pasztetówo hój w odbytnice !!!!!!!!!

Tia, zapłaczmy nad losem jednego dziecka, z którego zrobiono medialną aferę, a poprzez akcje podjęte w tej sprawie to raczej ONI zrobili z niej żart, a ja tylko podsumowałem. Chooi z setkami dzieci umierającymi każdego dnia w nędzy, głodzie, ubóstwie, albo po prostu mordowanych. Z nich można bekę toczyć wszędzie i o każdej porze. Przynajmniej nie mam podwójnej moralności. :D Ale za to mam zajebistą kanapełke z szynełke. I pokeczupioną. Mmmm... :)

Gość tot6t6t66t
skocz z mostu, podobno przechodzi

Gość kleopatra xxx
a ile jest zartow z tej historii w sieci to szok