Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość safafa

dziwna narosl

Polecane posty

Gość safafa

otoz jakisc czas temu po depilacji miejcs intymnych pojawila sie taka mala krostka a teraz powiekszylo m isie to i swedzi strasznie;/ nie wiem co to moze byc.....do tego zauwazylam ze jak spodnie mi obceiraja to leci krew.....

Gość jarek 18
To normalne po goleniu - używaj więcej kremu i pomału się gól

Gość tez tak mysle
a tam normalne- ja nigdy sie do krwi nie ogolilam:o to moze byc opryszczka albo klykciny idz do gina

Gość safafa
mialam to malenkie, ale od kilku dni zaczelo mnie swedziec i wyraznie sie powiekszylo....i wczoraj zauwazylam krew wokol tego ;/ boje sie ;(

Gość tez tak mysle
to idz do lekarza tu ci nikt nie poradzi, no bo skad mamy wiedziec co to jest

Gość do safafy
Może wrosnął Ci włos? Zdarza się ... Mi też się parokrotnie zdarzyło, do tego jak skubany wrósł sobie w skórę i zrobiła się duża krosta, to trzeba go było sobie samemu "wyoperować", tj. igła z apteki, jednorazowa najmniejszych rozmiarów, woda utleniona, plaster po "wybebeszeniu" włochala, ewentualnie jakiś tribiotic czy co tam (saszetki z apteki do posmarowania). No i trzeba z pomocą igły wydłubać ten włos, nie jest to przyjemne, czasem leci krew, ale niestety... Z tej przyczyny przerzuciłam się przez pewien czas z maszynek do golenia na kremy depilacyjne (które niestety mi nie służą i są dosyć drogie) - włoski wrastały rzadziej. Oceń sama co to za krostki, jak to coś poważniejszego to śmigaj do doktora;)

Gość Ivan Koniev
Tylko nie wyciskaj To może być mózg!!!!!!!