Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻeSięNieWstydziła

bezwstydna laska na basenie

Polecane posty

Gość ŻeSięNieWstydziła
Ależ się oczywiście zapytałam, co to miało znaczyć, to niewiniątko udawał. Dla niego to nic złego, że obraża tym mnie, trochę taktu panowie, w takich sytuacjach, jeśli też tak robicie

Gość daaaaa
cycki to cycki, tylko zalezy na jakim ciele sa. dziewczyna pewnie swiadoma jest swojej atrakcyjnosci i lubi prowokowac

Gość ,,,,,,,,,,,,,,
Ty po prostu jestes zazdrosna, bo sama nie masz odwagi

Gość ŻeSięNieWstydziła
Ależ miałabym odwagę, ale w miejscu jakim jest np plażą nudystów, nie wstydzę się, wręcz lubię się pokazywać, ale jestem w tym dyskretniejsza i bardziej tajemnicza.. a nie kawę na ławę

Gość djjdj
ale wy jestescie dziwni.. ja pierpze, ciekawe jakbyscie byly na miejscu autorki to co byscie pisaly ;/ żal.

Gość daaaaa
ja bym stanela przy swoim facecie i bym powiedziala "fajne nie, ale ja i tak mam lepsze" ;)

Gość ŻeSięNieWstydziła
Dzięki, ktoś wczuł się w moją sytuację. No, to nie jest miłe uczucie, ale widać nasz stale postępujący świat zmusza nas do akceptowania coraz nowszych norm

Gość daaaaa
taki jest dzisiejszy swiat, pelny erotyzmu. wszedzie sa gole cycki.

Gość ŻeSięNieWstydziła
Własnie takich spontanicznych zadziornych odpowiedzi nie umiem używać w stosunku do mojego faceta, w chwili gdy mi czymś przykrość zrobi, uczę się tego ale kiepsko mi idzie

Gość ŻeSięNieWstydziła
Właśnie się przekonuję. Strach pomyśleć ile lasek jest gotowych mojemu facetowi bez oporu złożyć jakąś propozycję... lepiej się nie będę zadręczać. Widocznie nie czuję się w tym związku pewnie, to mój problem i sama muszę mu sprostać

Gość ,,,,,,,,,,,,,,
Ale Ty sie cały czas laski. Problem to masz ze swoim facetem:-O

Gość daaaaa
czasami nawet chcialabym zeby moj facet podniosl mi cisnienie, ale to ciele slepo wpatrzone. czasami nawet mowie zobacz jaka ladna dziewczyna, a ten nie widzi. za to jak ja chociaz na chwile spojrze na innego to od razu foch jest.

Gość ŻeSięNieWstydziła
Ooo i widzicie :) i tak źle i tak niedobrze. Jak tu trafić na kogoś, kto będzie podnosił ciśnienie, ale robił to z taktem... ciężko chyba. Takiego zapatrzonego we mnie raz miałam. Uciekłam od niego, gdy na horyzoncie pojawił się bardziej niepokorny typ :) więc teraz mam co chciałam :)

Brawo lasce za odwagę, bo nic co ludzkie nie jest mam obce, a właśnie same kobiety z piersi robią tajemnicę, a potem takie skutki, że faceci zachowują się, jak gdyby nigdy ich nie widzieli:-)

Gość daaaaa
widzisz, sama nie wiesz czego chcesz;)

Gość ŻeSięNieWstydziła
uciekam, bo muszę ale miło się rozmawiało z Wami :) może jak opanuję zazdrość, to on będzie się czuł mniej pewnie i będzie się starał bardziej, zobaczymy

Gość bialy kwiatek
i jak wiem ze M musi isc do banku sady czyinnej instytucji to staram sie isc w z nim:):):):) wtedy daje pokaz:p oczywiscie sciskam tule....zadna nie potrafi mi w oczy spoojrzec glubie babole grrrrrr

Gość ndnfkjjkdf
ale masz problemy kobieto

Gość ŻeSięNieWstydziła
Biały Kwiatek Strach pomyśleć, że takie są, że potrafią tak bez oporów proponować seks?? mój facet pracuje w mieszanym towarzystwie, sądzę że nie raz tak było, bo ogólnie podoba się kobietom. Ehhh... nie będę psuć sobie nastroju na weekand. Pa :)

Gość Trent Easton
"Strach pomyśleć, że takie są, że potrafią tak bez oporów proponować seks?? " Ot, wyzwolone kobiety...

Trent Easton "Strach pomyśleć, że takie są, że potrafią tak bez oporów proponować seks?? " Ot, wyzwolone że pokażą piersi to zaraz zapraszają do seksu? No bez przesady:-)

Gość Trent Easton
Nie wiem czy zapraszaja czy nie, ja tam stary prawik jestem

Gość gmdk
"ja bym stanela przy swoim facecie i bym powiedziala "fajne nie, ale ja i tak mam lepsze"" A twój facet by pomyślał:Chyba śnisz :D

Gość IMO12356
Ktoś tu coś o cyckach wspominał? :classic_cool:

Gość ghrrrhhrr
"nawet na kafeterii po bokach w reklamach są gole sraki..." Dokładnie, na nerwy mi to trochę działa, skoro jest to kobiecy portal to dali by chociaż roznegliżowanych facetów a nie baby dla bab :O

Gość .......xD
jakby moj tak stał i sie gapił na nia tez bym sciagła stanik, ciekawe co by zrobił hahahhaha

Gość niekoniecznie, czasem
u mnie na basenie tez jest sauna i jeszcze nie bylo opcji żeby ktos bez stroju wszedł

Gość bialy kwiatek
tyle co ja sie naslucham to sie rzygac chce....... Ale jesli chodzi o ta sytuacje to brak szacunku dla Ciebie kiedys mialam podobna sytacje i odegralam sie:):):) zrozumial jak sie poczulam:p i co ze kobieta byla bez stanika?????niech sobie nawet w pipie grzebie ale faceta nie powinno to interesowac a jak jest w towarzystwie swojej kobiety to wogole nie ma o czym mowic

Gość Feelek
O k****, ale zacofanie. Niektórzy powoli cofają się do epoki viktorińskiej.