Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻeSięNieWstydziła

bezwstydna laska na basenie

Polecane posty

Gość ŻeSięNieWstydziła

Ostatnio na basenie, w korytarzu z prysznicami gdzie non stop kręcą się ludzie do sauny i z powrotem (i kobiety i mężczyźni, czasem nawet dzieci) laska się prysznicowała, eksponując cycki, bez stanika :) wszyscy patrzyli jak na jakąś dziwę. Mój facet też nie omieszkał popatrzeć, a nawet przyglądać się. Obraziłam się za to, wyszedł z niego zboczuch, stał pod drugim prysznicem i jakoś dłużej mu zeszło, aż się odwróciłam na pięcie i poszłam pływać. :/ skąd takie laski się biorą...

Gość faaaaaaaaaaaaaaacc
mógł ją ruchać:/

"stał pod drugim prysznicem i jakoś dłużej mu zeszło" mastubacja trochę trwa... :D

Gość ŻeSięNieWstydziła
Raczej nie mógł ;) no bynajmniej nie w tym publicznym miejscu ;)

Gość tez tak mysle
ja skad ??? Ty chyba jestes jakas nienormalna :D jak mozna sie kapac w staniku :D:D:D na zachodzie wlasnie kapiel w stroju jest dziwna :D a to juz Twoj facet nie moze sobie na cycki popatrzec :D

Gość ŻeSięNieWstydziła
Ojeju, no stał bo się chłodził po saunie, jak każdy. I się gapił jak ona po drugiej stronie się normalnie kąpała, jakby nie miała damskiej łazienki od tego, dziwa jedna

ale przecież przebieralnie i prysznice są zwykle oddzielne dla bab i facetów, to co on tam robił?

Gość ŻeSięNieWstydziła
Dla mnie to nie jest normalne, bo nikt tak nie robi, to nie była koedukacyjna łaźnia, nikt inny jakoś się tak nie zachowywał. A po drugie, to chamskie przy swojej dziewczynie gapić się na gołe cycki

Gość ŻeSięNieWstydziła
Przecież mówię, jest sauna na basenie. A przy saunie w korytarzu przechodnim do drugiej sauny są prysznice. To był normalny korytarz, gdzie ludzie wszyscy się kręcą aby z sauny skorzystać. Ekshibicjonizm widać to modna rzecz powoli u nas

Gość daaaaa
nie jestes zla na ta dziewczyne tylko na swojego faceta. fakt moze o troche dziwne zachowanie, ale sama bym z ciekawosci popatrzyla i na pewno nie bylabym zazdrosna o takie rzeczy

Gość ŻeSięNieWstydziła
Ale ja jakoś zrobiłam się zazdrosna :( wcześniej już tam stałam i się chłodziłam i obserwowałam reakcje facetów :) krótki wzrok zdziwienia, ciekawości i tyle. Mój wyszedł z sauny, ale jarał się tym widokiem. O to mi tylko chodzi :/

Gość daaaaa
to troche zle zaczelas temat. to u facetow raczej naturalne zachowanie. nie masz czym sie przejmować.

Gość daaaaa
a po drugie troche wiecej pewnosci siebie

Gość ŻeSięNieWstydziła
Nawet jeśli obok stoi jego dziewczyna? czyli wniosek, że takie "normalne" zachowanie, to nic innego tylko psi instynkt, mózg przestaje działać i rozum się chowa

Gość kuki123
każdy facet to świnia

Gość daaaaa
ale u facetow to jest czysta ciekawosc. nie ma co tego tak przezywac. zaloze sie, ze to byla jakas nie zla laska. bo jesli bylaby to babka po 50 z cyckami do pepka tak bys sie nie burzyla;)

Gość ŻeSięNieWstydziła
Właśnie on takimi zachowaniami moją pewność siebie i poczucie wartości skutecznie obniża :( faceci nie wiedzą czasem, co robią. Jestem może trochę zbyt wrażliwa, tym bardziej, nie powinien w mojej obecności tak robić. Bo co, nie można przepuścić żadnej okazji aby popatrzeć, długo jeszcze tego nie pojmę

Gość ŻeSięNieWstydziła
No nie byłabym zazdrosna o jakąś obleśną babkę ;) cycki zdawało się, że ma zrobione, dość spore, szczupła i wzbudzała powszechne zainteresowanie ;)

Gość daaaaa
szczerze ci poradze, nie przejmuj sie, a na pewno mu nie pokazuj tego, ze jestes zazdrosna, bedzie czul przewage na toba. odegraj sie innym razem i zrob podobnie.

Gość ŻeSięNieWstydziła
Moje cycki długo nie opadną, bo są nieduże i je ćwiczę ;) znaczy mięśnie, ugniatając w dłoniach piłeczkę, polecam, parę lat takich ćwiczeń daje efekty. Ale mimo wszystko, tamte balony jakoś zainteresowały mojego mena. Może wypatrywał, czy prawdziwe. Już mi świtał pomysł, aby do niej podejść i powiedzieć na głos, że mój facet pyta, czy prawdziwe, ale się wstydzi ;)

Gość Trent Easton
No ale co się dziwić facetowi? Popatrzył sobie na cycki i już wielkie halo :D

Gość ŻeSięNieWstydziła
Tyle że po fakcie. Już poczuł moją zazdrość wtedy. Błąd taktyczny z mojej strony

Gość panna u sucha glowa
Nie zartuj, ze w Polsce chodzi sie do sauny w stroju :O I ze ludzie sie na siebie tak gapia :O

Gość ,,,,,,,,,,,,,,
a co Ty masz do laski, żeby tak chamsko jej pytac? Widocznie zazdrościsz jej tych cycków:-O

Gość daaaaa
polska sto lat za murzynami, u nas wszystko wywoluje wielkie zdziwienie

Gość panna u sucha glowa
Nie rozumiem tego, serio. Ja zawsze w saunie jestem nago (jak i wszyscy inni uczestnicy) i nikt sie nie gapi bo niby na co.

Gość znak zapytaniaaaaaaa
ty sie pytasz, czemu laski "prysznicuja" sie bez stanika, lepiej zapytaj sie meza, czemu przy tobie lampil sie na jej cycki! mnie by to wkurzylo,a nie jakas laska, ktora kapie sie toples:)

Gość ŻeSięNieWstydziła
Właśnie wszyscy wchodzą w stroju, choć jest informacja że tylko w ręczniku. Tamta panna postanowiła sztywno trzymać się zasad, stąd ogólne zdziwienie, bo się potem chłodziła i kąpała bez stanika. Tyle że na tym basenie, są specjalne oddzielne łazienki do mycia się po basenie. Ale po co z nich korzystać, jak można cyce wywalić, a nuż jakiegoś faceta na to złapie...