Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mydlarniana

jak zrobić taką fryzure???? -DORADZCIE DZIEWCZYNY :)

Polecane posty

Gość mydlarniana

http://www.youtube.com/watch?v=PFZt9ItOsNE&feature=related Zamieszczam filmik urywek z wesela ,bardzo podoba mi sie fryzura Panny Młodej, jak ją zrobic? ,ona ma chyba lekką podkręcone włosy...? uczesane w kucyk czy spięte? Mam długie i gęste włosy,i chcialabym sie tak uczesac? albo chociaz podobnie... Z góry bardzo dziekuje i prosze o wskazówki i porady

jesli chcesz ja zrobic sama to moze byc ciezko. Ale musisz kipic taka specjalna gabke ktora schowa sie pod wlosami zeby je tak postawic bo nie da rady tak ich natapirowac.

Gość mydlarniana
aha no tak , a jak nazywa sie taka gąbka? wiesz moze...? we fryzjerskim sklepie moze bedzie.... bardziej chodzi mi o tą kitke tej panny , bo chyba troche podkrecone wlosy ma, ale niewiem czy to kitka czy spięte klamrą...hmm

Obejrzałam tylko kawałek i wydaje mi sie że włosy młodej nie są całkowicie naturalne tzn myślę że ma co nieco dopięte. A żeby uzyskać taki efekt trzeba nawinąć włosy na grube gładkie wałki, które zdejmuje sie tak żeby rozciągnąć loki i uniknąć fal.

Gość taka jedna z wrzesnia
ona jak nic ma doczepiane włosy, momentami widać ich sztuczny blask, a fryzura srednia