Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M.W.M.

zerwał ze mną w szpitalu. płakał, kazał mi się wynosić... po 5 latach związku

Polecane posty

Gość M.W.M.
tak na dziś..

Gość hgdh fhdbfdnbnd bvn bv
pisz

Gość M.W.M.
powiedział, żebym poszła na ostatki i się z kimś w końcu przespała. Ja już nie mogę....

Gość autorko zaczernij sie
bo nie wiadomo co jest podszywem a co nie

Gość to ci powiem
terapia i to koniecznie bo oboje się wykończycie. \Usiądż przy nim i porozmawiaj na spokojnie jak dalej widzi swoje życie. Nie bądż uległa. Ja myslę że kubeł zimnej wody na jego głowę dobrze zrobi. Bądż stanowcza i kategorycznie wymagaj sensownych odpowiedzi. Na pewno zdaje sobie sprawę że cię rani. Czy chodzi mu o to żebyś była też nieszczęśliwa? Musisz postawić sprawę jasno: albo będzie normalnym mężczyzną albo koniec. Kalectwo fizyczne nie upowaznia do szmacenia drugiej osoby. Albo jesteśmy odpowiedzialni za swoje słowa albo robimy piekło drugiej osobie. Ty musisz wybrać bo z jego strony - myślę - ty jestes tym punktem zaczepienia na którym można do woli się wyżyć za coś czego nie przewidziałaś i nie zawiniłaś

Gość autorka tematu retretrtt
pamiętacie mnie?:) Chciałabym Wam coś pokazać...:):):) Nie można już używać kropek w loginie dużo się zmieniło na kafe widzę. Wiecie co trzeba dać na początku żeby obejrzeć fotki?;) zapodaj.net/3cc7f7d52ded0.jpg.html zapodaj.net/9627bb1d4d15f.jpg.html Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)!

Gość gość
Ooooooo! Moje gratulacje!

Gość gość
Autorko, ogromne gratulacje! Jesteś wspaniałą kobietą, ciepłą i oddaną. Twój facet, a teraz już MĄŻ to szcześciarz! Powodzenia dla Was, trzymam za Was kciuki!

Gość gość
Opowiedz nam jak to wszystko sie Wam dalej potoczylo, jak on sobie radzi psychicznie z tym wszystkim na dzien dzisiejszy, jak wyglada wasze zycie? Kochana, tak bardzo sie ciesze!! Az sie poplakalam, tyle przeszliscie razem, jestescie cudownymi osobami! TAK BARDZO WAM GRATULUJE!!!! :)

Gość gość
I zapomnialam dodac: PIEKNA Z WAS PARA :)

Gość gość
co trzeba zrobic, zeby zobaczyc zdjęcia?

Gość gość
Skopiowac i wkleic w wyszukiwarke głabie

Gość gość
te zdjecia to sciema, widziłam gdzies to jeszcze ostatnio, taki tam podszyw z wkładką :)