Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybielaczka-

Wybielanie zębów Biała Perła

Polecane posty

Gość wybielaczka-

która stosowała lub stosuje przed ślubem? Jakie rezultaty?

Gość mydlarniana
mój brat wybielał tym zęby kilkakrotnie , dlatego ze nalezy powtarzac wybielanie co jakis czas, sa białe zeby ale to nie to samo co w gabinecie. Jesli masz mozliwosc ,odżałuj sobie kilkaset złotych i zrób sobie wybielanie w gabinecie , u mojej dentystki płaciłaM 800 zł !!!!! , i jestem bardzo zadowolona, zęby wybieliłam pół roku temu... efekt pozytywnie szokujacy :) Polecam , ale biała perła tez daje rade ,ale wszystko zalezy jaki odcien zebów masz teraz..

Gość zdziska
Ja wybialałam, efekt naprawdę super, nie bolały mnie zęby, ślinotok tamowałam wacikami, naprawdę polecam. 50 zł a efekt naprawdę świetny !

Gość taka jedna z wrzesnia
polecacie paste do mycia zebów biała perła czy raczej ten preparat wybielajacy w zelu?

Gość klainer
Mi się ząbki super wybieliły i byłam mega zadowolona. Też nie stały się wrażliwsze ani nic złego się z nimi nie działo. Zaczęłam je wybielać na spokojnie jakieś 4 miesiące przed ślubem, potem na ponad miesiąc przestałam i na jakieś 3 tygodnie przed znowu zaczęłam aby odświeżyć biel i w zupełności to wystarczyło :) Oczywiście używałam żelu Biała Perła, do kupienia w aptece.

Gość yoksa1
używałam białej perły, ale także pasków crest i muszę powiedzieć ze paski są lepsze. mają wiecej składników wybielających, dlatego wysyoływaly u mnie nadwrażliwość(która szybko mijała). z efektów jestem w miarę zadowlona (bardziej niz z perły). Jednak i tak to nie jest to co bym chciała, pozostaje mi przy dziąsłach taki lekki żółtawy odcien-w porwnaniu do dolnej części zębów. chyba mam głębokie te przebarwienia tam. słyszałam tez o zelu i nakładkach które zakłąda się na 5 min. Ponoć też super, ale nie wiem czy jest juz w Polsce dostepny. Na pewno nieomieszkam sprawdzić:)