Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka1111

Czy moge cie pocałować? -dlaczego faceci których spotykam to takie ciepłe kluchy

Polecane posty

Gość jolka1111

zamiast to zrobić, w chwili kiedy siedzimy razem, blisko, jest tak miło i romantycznie, zbliżamy sie do siebie a ten zamiast mnie poprostu pocałować zadaje to durne pytanie "czy moge cie pocałować?" Nosz kurde, cały czar pryska, pytanie jest infantylne i masakra ;/ Też spotykacie samych takich facetów kobietki??

Gość fdfgdfhfghgh
ja pierwsza caluje :P

Gość do autorkiii
Nie... Mój facet to ideał, niczym pan Darcy z dumy i uprzedzenia. Wszystkie koleżanki mi go zazdroszczą. Nie trać czasu na ciepłe kluchy, jest wielu fajnych facetow

bo to w wiekszosci sa straszne sieroty... Kochanie... Zbliz sie, wyjmij jezyczek... Ja nic nie bede robil ha ha ha ... To jak nic to po kiego wyciagac?? :D

Zapewne dlatego, że nigdy tego nie robili albo wczesniej nie spotkali się z pozytywną reakcją. Zasadnicze pytanie po co z takimi się spotykasz, to widać od początku czy ktoś jest nieporadny. 🖐️

nie zawsze widac :D czasami wydaje sie ze wszystko jest ok a potem takie akcje :)

heh rozbawilo mnie to troche ;) jak jest odpowiednia atmosfera, to sie caluje, a nie pyta ;)

Gość a moze go wczesniej
wszystkie odrzucily? ja pierwszy sam w zyciu nie pocaluje dziewczyny za duzo razy bylem odtracany

litosci... Nie robcie z siebie niedorajd zyciowych. Wezcie sie za dzialanie a nie potem biadolicie ze macie 30 lat i dalej nie zamoczyliscie.

Gość Ivan Koniev
Na pewno nie chce być nachalny.

Gość a moze go wczesniej
moze ktos nie jest jakims pieknisiem? ja sie bralem do dzialania i nic nie wyszlo. jak widac nie dla psa kielbasa

Gość malo ich jest juz sialalalalla
bo wiekszosc facetow jest taka zalosna. Faceci powinni brac to co im sie nalezy a nie pytac o pozwolenie. Cholerne ciepłe kluchy.

prawiczek bez wiary... A skad taka pewnosc?? Ja jestem raczej zdecydowana w takich dzialaniach. Ja cos chce to daje o tym znac!!

Gość a moze go wczesniej
brac co nalezy to moze jakis macho i przystojniak z dobra praca i fajnym wozem. przecietny zwykly facet moze liczyc co najwyzej na kosza

Gość jolka1111
a moze go wczesniej brac co nalezy to moze jakis macho i przystojniak z dobra praca i fajnym wozem. przecietny zwykly facet moze liczyc co najwyzej na kosza ---> nie rozumiesz chyba jednego. Ten przystojny i bogaty poprostu ma większe szanse u pięknej kobiety a przeciętniak musi szukac wśród przeciętnych. Faceci tego nie rozumieją, mają duże ego pomimo słabych warunków i sie dziwią, że dostają kosza

Gość jolka1111
wciąż czekam i marzę o takim co mnie za włosy szarpnie do swego penisa obikje mi twarz nim a po wyruchaniu mnie w jamę ustną trysnie mi obficie , po wszystkim kopa da na rozpęd i obieca , że się ze mną ożeni

Gość a moze go wczesniej
niektorzy wola byc sami nic brac sie za brzydkie. coralick ale faceta bez prawa jazdy tez bys pewnie nie chciala

jak poznalam mojego meza to nie mial i nie zanosilo sie ze bedzie wiec mnie to looootttooooo :)

Gość wygral w lotttooo i sie w nim
zakochalas.... no tak wszystko jasne

Gość ????
jolka1111 -to ty rzecz jestes ? bo mozna odniesc takie wrazenie czytajac twoje wypowiedzi.