Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UwazajNaMnieOn

Dlaczego tylko dziewice ???

Polecane posty

to dobre pytanie a dlaczego tylko dziewica a nie inne kobieta chociaż innym nie urągam to dobrze wiem ze 1 milosc to zawsze 1 miłość nie jestem wcale brzydkim facetem wręcz wysokim i przystojnym ale uważam ze prawdziwy facet zasługuje na prawdziwa kobiete a moich oczach to taka kobieta która potrafi oddać sie cala dla swojego faceta ( a nie wciaz wracac do przeszlosci myslami) to nie moja wina ze kobiety spotykaja mami synkow ktorym wszystko przeszkadza to oni maja problem nie ja !!! ja szukam tej jedynej w prawdziwym slowa tego znaczeniu ...

Gość Jarvik
Jak ktos jest sam prawiczkiem to ma prawo wymagac by jego kobieta tez byla czysta a nie miala innych kutasów w sobie

UwazajNaMnieOn "nie jestem wcale brzydkim facetem wręcz wysokim i przystojnym" Zapomniałeś dodać 'opóźnionym'.

Gość fdgj,nhjk,,
napisala fiku zakladajaca watki do rzeczy :D

nie jestem opozniony chodz spodziewałem sie tekich silosowych epitetów jesli zamierzasz pisac tylko banaly to prosze bardzo twoj problem widocznie nie potrafisz nic wiecej

widac ze nie odrozniasz bledu od zwyklego zlego nacisniecia klawisza to tylko swiadczy o tobie ze jestes zarozumiałym bufonem:D

moze rzeczywiscie cos w zyciu przegapilem ale to nie znaczy ze jestem opózniony uwierz mi ze nie jestes anonimowy w sieci :D wiec na twoim miejscu nie dawalbym takich popisow

Bo wywierać na kogoś wpływ znaczy to samo, co obdarzać go swoją duszą. Człowiek taki nie posiada już wówczas własnych myśli. Nie pożerają go własne namiętności. Cnoty jego nie należą już do niego. Nawet jego grzechy, jeśli w ogóle grzechy istnieją, są zapożyczone od kogoś innego. Staje się on echem cudzej melodii, aktorem roli nie dla niego napisanej. Celem życia jest rozwój własnej indywidualności. Dać wyraz własnej swej naturze oto nasze zadanie na ziemi. W naszych czasach człowiek odczuwa obawę przed sobą samym. Zapomniano o najwyższym obowiązku, o obowiązku względem siebie. Oczywiście ludzie są dobroczynni. Karmią głodnych, odziewają żebraków. Ale własne ich dusze marzną i cierpią głód. Ludzkość straciła odwagę. Może nie miała jej nigdy. Obawa przed społeczeństwem, na której opiera się moralność, obawa przed Bogiem, będąca tajemnicą religii oto dwie potęgi, które nami rządzą. Ale najodważniejszy z nas boi się samego siebie. Samookaleczenie się dzikiego człowieka tragicznie przetrwało w abnegacji wypaczającej nasze życie. Wszyscy cierpimy karę za to, czego się wyrzekamy, i odruch przez nas zdławiony rozpładza się w naszej duszy i zatruwa ją. Ciało grzeszy i na tym grzech się kończy, bo czyn jest rodzajem oczyszczenia. Nie pozostaje wówczas nic prócz wspomnienia rozkoszy lub żalu, który jest zbytkiem. Jedynym sposobem pozbycia pokusy jest uleganie jej. Gdy będziemy się jej wypierali, dusza zachoruje z tęsknoty za tym, czego sobie odmawiała, z żądzy za tym, co potworne jej prawa uczyniły potwornym i bezprawnym. Powiedziano że największe zdarzenia świata dokonują się w mózgu. W mózgu też i jedynie w mózgu dokonują się największe grzechy świata.' no coz jesli negujesz istnienie grzechu ,,,, laik jeden

UwazajNaMnieOn "uwierz mi ze nie jestes anonimowy w sieci wiec na twoim miejscu nie dawalbym takich popisow" Jakich popisów? Poprawnej polszczyzny? O nie! Chyba powinnam pakować swe walizki i uciekać zanim ktoś mnie odszuka... "no coz jesli negujesz istnienie grzechu ,,,, laik jeden" Nie każdy musi rozumieć twórczość Oscara Wilde'a. I nie każdy musi się z tym zgadzać.

to taka kobieta która potrafi oddać sie cala dla swojego faceta Jeśli już, analfabeto, to oddać się cała swojemu facetowi.

Gość kethilla
mozna zaimpregnować blone