Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pammmm,,92

Jestem piękną dziewzcyną a przegrywam życie

Polecane posty

Gość pammmm,,92

To juz chyba trzeci weekend z rzędu gdy siedzę w domu przed komputerem. Jestem bardzo ładna ( nie nie chwale sie tylko stwierdzam coś co usłyszałam miliony razy od najrózniejszych osob) , niby mam swoje grono przyjaciół ale oni mają swoje drugie połowki i spedzają np dzisiejszy dzien z nimi. Nie jestem nieśmiała- a wręcz przeciwnie. Tylko nie mam chłopaka. To nie jest tak ze nie wychodze z domu, sa dni ze chodze na imprezy ze znaomymi i wychodze gdzies niemal codziennie ale gdy juz tylko pojawi sie na horyzoncie ktos kto mi sie podoba okazuje sie ze chodzi tej osobie tylko i wyłącznie o sex i nara. :( Nikt do mnie nie dzwoni, nie pisze dziś..... Przecież nie wyjdę sama nigdzie bo będzie to wyglądało kuriozalnie i żałośnie. Nie będe sie narzucac tym kilku chłopakom którzy mi sie podobają a jest ich moze 2, ten 1 podobva mi sie najbardziej, ja głupie czynię z niego priorytet a on ma mnie tylko za opcje. Dzwoni do mnie jak mu sie przypomni co tydzien lub dwa o godzinach nocnych , gdy już śpie wiec łatwo sie domyslic po co.... Dbam o siebie bardzo, ładnie i kobieco sie ubieram, na dyskoteki seksownie, maluje sie, mam długie piekne włosy.... Tyle moich mniej urodziwych i mniej charakternych kolezanek ma większe szczescie w zyciu i kazda ma swojego chłopaka.... Tylko ja musze tak cierpieć... Mam juz tego dość........

Taki los pięknych kobiet. Mężczyźni się ich boją, a kobiety unikają przez zazdrość. Ehh...

Gość wyjaśnij mi to zdanie
ja głupie czynię z niego priorytet a on ma mnie tylko za opcje Może ty i ładna jesteś, ale KURIOZALNIE głupia

Gość pammmm,,92
moze i jestem ale nie do konca..... zaczynam powoli dawac juz sobie z nim spokoj, nie będę prosić o jakieś resztki , strzępy zainteresowania z jego strony, to tak boli......:( uwazam ze nie zasluguje na taki los......

To dzwine prawiku, bo do wczoraj jeszcze sie bałes ... dziś musiała w tobie nastąpić jakaś wielka zmiana :D

Gość bum bumek
a ile lat masz i z której części Pl jesteś?

Gość pammmm,,92
nie ważne nie chce poznawac nikogo przez internet

Gość BOOOOCHAJ
pewnie mama ci powiedziala, żeś ładna a ty jej wierzysz a tak naprawde jesteś grubaska.