Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest tyle rzeczy lepszych

jest tyle rzeczy lepszych od sexu??!!

Polecane posty

wymieniajcie!!

katerina masz syfa na nosie :o

Gość masakrozaa
Jakoś nic mi nie przychodzi do głowy.

Gość trele morele cycki
Co wolę bardziej od sexu? Książki- chyba nie muszę tłumaczyć, coś niesamowitego. Muzyka Kino Sport sprawia mi wielka przyjemnosc, zwlaszcza rower. Fotografia, moglabym calymi dniami robic zdjecia. Rysowanie. im bardziej oswiecony umysl tym mniej potrzebujesz przyjemnosci pochodzacych z ciala czy pieniedzy, mowia ze to jak milion orgazmow, mozna zwariowac ze szczescia. Śnić, śnię nawet podczas 5 min drzemki. Spać, sprawia mi to mega przyjemność. Czekolada. Gry komputerowe, wylaczna przyjemnosc, bo pozwalam sobie na nie raz na tydzien :P Jedzenie jest przyjemne. Ukochany, bez ktorego nie moge zyc, uwielbiam sie wtulac, moglabym tak zastygnac. Taniec. No i sporty ekstremalne, miazga, wiedza ci co uprawiaja, ja od czasu do czasu robie cos szalonego.

Gość fhhhjdf
jedzenie :P ale gruba nie jestem

Gość vccv
uwielbiam sie wtulac, moglabym tak zastygnac. wtulanie to tez seks.

to prawda ale wiekszosc ludzi to biedota bez wyobrazni i nie ma pojecia o tym co wymienilas, nie jest w stanie sobie tego wyobrazic, wyglodniale leszcze ktore szczytuja przy najprostrzej formie swiata,i dobrze, ze sex dostalismy od natury, inaczej 3/4 ludzi na swiecie nie mialaby nawet krzty szczescia na tym padole

hahaha wtulanie to sex :D mamo, jestes zboczona a ja sie puszczam, bo wtulona jestem czesto w przyjaciol, rodzine, chlopak to wiadome

Gość vdjksdka x
sex jest jak wiśienka na torcie- to miły dodatek do zwiazku ale nie jedyny powod wiec zgadzam sie z autorem/autorka. moje typy: -wyznanie miłości; - kiedy mąż w nocy wtula sie we mnie i szepcze do cuha, że jest ze mna bardzo szczesliwy; -podwyzka w pracy, extra premia; -fascynujaca ksiazka' -upolowane na wyprzedazy swietne szpilki z 70% upustem

Gość trele morele cycki
Dla mnie wtulanie to nie sex, czułość okazuję też zwierzętom, czy to znaczy że jestem dewiantką, wstrętnym zoofilem, bez przesady.

Gość fbfgbfg
milosc jest naj naj naj wszelka wielka aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość thrr
dla mnie seks=dotyk

Gość fbgfn
faktycznie... bez sexu mozna zyc, ale bez milosci, czekiolady, muzyki, itd o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nigdy bym nie zamienila, nigdyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość fbgfn
to uwazaj bbo jeszcze zle dotkniesz

Gość masakrozaa
Jakby mnie ktoś spytał: co wolisz bardziej przeczytać książkę, czy kochać się ze swoim facetem? Iść do kina czy kochać się ze swoim facetem? Posłuchać muzyki czy kochać się z facstem? To na każde pytanie odpowiedaiałabym "wolę kochać się z moim facetem. Jakby mnie ktoś zapytał co daje mi tyle przyjemności co seks, to wymieniłabym te wszystkie rzeczy i jeszcze kilka.

Gość a lubisz jakis sport?
może nie tyle lepsze ale na rowni jest smeranie po plecach. uwielbiam to, lepsze niz masaż.

Gość ???????
P I W O

Gość vdjksdka x
czyli ze sex rzadzi waszym zyciem? wspólczuję. a co gdyby wasz partner nagle zachorowal? wytrzymalibyscie kilka m-cy bez sexu? a gdyby wyjechał i nie widzielibyscie sie np rok? tez nie dalibyscie rady? w takim razie róznicie sie niewiele od zwierzat- kieruje wami poped. współczuje

Gość masakrozaa
Zbyt daleko posunięte wnioski :o Po prostu odpowiadają na pytanie nie ma nic lepszego niż seks z nim. Dlatego, że go kocham. A jakbym miała z tego zrezygnować to nie ma problemu. Z tego samego powodu.

Gość masakrozaa
A jakbym musiała*

Gość oj dziecino dziecino
masaz stop ;-) sam fakt bycia pożądaną reszta moich pomyslow juz padla

Gość vdjksdka x
o własnie-MASAŻ!!! to jest to! ten rodzaj dotyku jest dla mnie ponad wszytko

Gość a teraz moje:
Tego nie da ci żaden inny mężczyzna, co da ci Tusk i przez niego... drożyzna;) :D