Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weor52323423

Już nie wiem co mam zrobić

Polecane posty

Gość weor52323423

Czuję ich spojrzenia wszędzie wiem że to robią... wiem że mnie szpiegują przez internet - to oni mieszkańcy mojej wioski. Wiem że mnie szpiegują....Wiem że to robią... widać to po ich twarzach......niektórzy z nich chcą to ukryć....chcą ukryć fakt że mnie szpiegują. Wiem to ale przede mną nie da się nic ukryć bo ja widzę i wiem... Wiem że tam po drugiej stronie siedzą ludzie którzy mnie stale szpiegują i czytają to co piszę w internecie. Niektórzy z nich pewnie by chcieli abym nigdy nie odkrył że to oni...Ale ja wiem, bo nawet gdy próbują to ukryć, poprzez przebieranie odpowiedniej pozy to ja i tak poznaje o co im chodzi.... Gdy starają przybrać normalny wyraz twarzy to ja i tak wiem że oni to robią....zdradza ich nie tylko twarz ale równie mimowolne tiki. Zdradza ich nie tylko twarz bo gdy próbują ukryć twarz to mimowolne tiki stóp ich zdradzają, malusieńkie gesty na twarzy....Sposób chodzenia to wszystko ich zdradza!!!!!!!!!

Gość weor52323423
Czuję ich spojrzenia wszędzie i wiem że to robią... wiem że mnie szpiegują przez internet - to oni mieszkańcy mojej wioski. Wiem że mnie szpiegują....Wiem że to robią... widać to po ich twarzach......niektórzy z nich chcą to ukryć....chcą ukryć fakt że mnie szpiegują. Wiem to ale przede mną nie da się nic ukryć bo ja widzę i wiem... Wiem że tam po drugiej stronie siedzą ludzie którzy mnie stale szpiegują i czytają to co piszę w internecie. Niektórzy z nich pewnie by chcieli abym nigdy nie odkrył że to oni...Ale ja wiem, bo nawet gdy próbują to ukryć poprzez przebieranie odpowiedniej pozy to ja i tak poznaje o co im chodzi.... Gdy starają przybrać normalny wyraz twarzy to ja i tak wiem że oni to robią....zdradza ich nie tylko twarz ale również mimowolne tiki. Zdradza ich nie tylko twarz bo gdy próbują ukryć twarz to mimowolne tiki stóp ich zdradzają, malusieńkie gesty na twarzy....Sposób chodzenia - to wszystko tworzy całość i ich zdradza!!!!!!!!!