Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rodzynka8989

znajmość i niepewność

Polecane posty

Gość Rodzynka8989

Dziewczyny mam problem, a mianowicie kilka m-cy temu poznałam super chłopaka! Jak zaczęło mi się psuć z moim byłam partnerem to o n powiedział, że jak już się rozstaniemy to że zawsze mogę do niego napisać. Rozstałam się z facetem 3tyg temu, był to długi ale pod koniec już nieszczęśliwy związek, gdyż przestałam go kochać. Z tym znajomym zaczęliśmy się coraz bardziej zbliżać, tzn. dużo rozmów na portalu aż w końcu doszło do skotkania, ogólnie chłopak jest moim ideałem, jest dojrzały, i przy nim, czuję się bezpieczna. Na imprezie bardzo się zbliżyliśmy, on był szarmancki, pilnował żeby żaden mężczyzna szczególnie pijany się do mnie nie przystawiał, aż w końcu doszło do pocałunku z jego inicjatywy, ale oboje tego chcieliśmy. Dodam że dzieli nas odległość 60km, ale to nie problem bo w moim mieście on ma bliskiego kuzyna więc okazji do spotkań jest sporo. Po imprezie odwiózł mnie taksówką do domu i na pożegnanie pocałował mnie w policzek. Dziś myślałam że przed jego wyjazdem się spotkamy na jakimś krótkim spacerku, ale on niczego takiego nie zainicjował ale podziekował za wczoraj i powiedział, że bardzo fajnie się bawił. I tu jest moje pytanie, mimo tego że czuję między nami chemię i wogóle to nie wiem jak mam odebrać jego zachowanie, czy teraz bierze mnie na dystans czy o co chodzi? Dodam że zależy mi na nim i zaczęłam się angażować, ale nie narzucam się.

A czego oczekujesz ? Chłopak jest dobrze wychowany bo podziękował, za mile spędzony czas, to w końcu tylko impreza była. Nie musisz się łamać, jeśli on też do Ciebie coś czuje.Może być jednak i tak, że Twoje przypuszczenia nie są odzwierciedleniem jego uczuć.

Gość Rodzynka8989
Cieszę się, że podziękował itp, oczywiście. Chodzi mi tylko o to, że czuję że jest między nami chemia, ale mam wrażenie że on po porzednim związku w któym został bardzo zraniony, ale od tego czasu minął już rok, i może on boi się pokazać mi pierwszy ruch, chociaż zrobił go już piszac zebym po rostaniu do niego napisła, póxniej mi napisał że bardzo mnie lubi i ze musimy się spotkac przy winku zeby porozmawiac, a na imprezie ten pocałunek. Nie wiem czy wykazac wieksza inicjatywe, czy dać sobie na wstryzmanie i zaczekać na jego ruch?

Gość Rodzynka8989
a może on boi się zrobić kolejny krok w moją stronę bo boi się że mogę wrócić do poprzedniego faceta? nie ma oczywiście takiej opcji i on o tym wie. A co do pocałunku to wiedział że nie jest to dla mnie zabawa, tylko że cos oznacza, tym bardziej że on sam powiedział mi kiedyś podobnie, że dla niego seks jest związany tylko z uczuciem i miłością a nie że korzysta z okazji bo jakaś panna chce dać. Dużo na imprezie się przytulaliśmy i tańczyliśmy razem, nawet przyjacielowi który był z nakmi szukał jakiejś dziewczyny co w moim mniemaniu znaczyło tyle, że chciał mnie mieć dla siebie :)