Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhhhjdf

NIE MARNUJCIE SWOJEGO ŻYCIA!!!!

Polecane posty

Gość fhhhjdf

niedawno oświeciło mnie to, że życie jest bardzo krótkie a w szczególności młodość i jak to się zwykle mawia, że młodym jest się tylko raz a potem jest się starym. mam 25 lat, ucieka rok za rokiem, to wcale nie jest długo jak sami zauważyliście i stwierdziłam z przerażeniem, że tylko za 15 lat będę mieć 40stke... dlatego nie będę już więcej marnowała czasu na jakieś głupoty, wy też chwytajcie dzień bo nim się obejrzycie połowa życia będzie za wami..

Gość vdjksdka x
napisane jest:Bo kto chce zachować swoje życie, straci je, a kto straci swe życie z mego powodu, ten je zachowa.

Gość mucha01
w sumie ja lubię marnować swoje życie matka moje też tak mówi ale w sumie co za różnica czy się jest starym czy młodym moja np. matka ma 53 lat a dają jej 32 28 naprawdę młodo wygląda zresztą u nas to rodzinne nie wiem czy to powód do dumy ale mi dają 12 i zawsze z dowodem muszę chodzić po trunki wyskokowe :D

Gość fhhhjdf
ja tez się czuję na 16 lat, nikt mi nie daje nawet 20 bo jestem młoda duchem i zawsze będę, jeśli ktoś chce marnować życie może je marnować , jego wola, tak mu się podoba, byleby na starość tego nie żałował ale każdy człowiek powinien robić to co chce i o czym marzy, spełniać marzenia na kafeterii jest w sumie niemożliwe, jeśli chodzi o starość pewne rzeczy należy zrobić przynajmniej do 50tki potem wszystko siada, przynajmniej u większosci

Gość fhhhjdf
twoje "marzenie" wynika z narastającej złości, nie dziwię ci sie bo tu wiekszosc takich półgłówków jest, ale myslisz ze im się chociaz minimalna krzywda dzieje jak ich zwymyślasz? niektórzy z nich nawet są szczesliwi a ty zamaist zyskiwać energię i ją tracić na rzeczy, ktore wzmacniałyby ciebie, to tylko ją bezpowrotnie tracisz i to dla kogo? dla ostatniego ścierwa, takich ludzi jest kupa na całym świecie, tacy ludzie zawsze będą i musisz na nich machnąć ręką mając nadzieję, ze nie za często będziesz na nich trafiać