Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karamia

podziękowani dla gości - CHRZEST

Polecane posty

Czy macie ciekawe ale nie kiczowate pomysły co podarować gościom jako podziękowanie za przybycie na chrzest???

Gość małe foto z wizerunkiem dzidzi
ktora byla chrzczona.najlepiej w ubranku do chrztu

Gość nowa alickka
a z jakiej reacji?

Gość małe foto z wizerunkiem dzidzi
bo tak chce podziekowac za przybycie.ja tez nie robilam takich rzeczy,ale jak ktos chce czemu nie

Gość lizka@llllllllllllllllllll
my wlasnie dalismy takie aniołki z wieszykiem,ktorego niestety nie pamietam ,ale bylo to cos o przyjmowaniu Jezuska do serca swego ...i pozniej bylo ze za wasza obecnosc pragne podziekowac i na pamiatke aniołka podarowac.Mysle ze jest to miły gest w kierunku gosci

Dzieki za odpowiedzi ale aniołki kojarzą mi się ze śmiercią małych dzieci a zdjęcia hmm jakoś mało oryginalne.Jakby ktoś miał jakies inne niż wszystkie pomysły to czekam!!!

my zamowilismy male swieczki w matowych szklanych kubeczkach na ktorych bylo zdjecie naszego syna, imie i data chrztu. w sumie ladnie wygladaly bo wybralismy radosne zdjecie syna na kolorowej macie.

U mojej szwagierki każdy gość znalazł w złożonej odpowiednio serwetce (na poczęstunku) figurkę gipsową niemowlaka.

Gość nie przesadzacie troche
?? Prezenty dla dziecka, dla gosci, jeszcze dla gospodyni, gospodarza, dla dzieci ktore przyszly itp... Niedlugo nikt nie bedzie chcial przychodzic na takie uroczystosci, bo sie bedzie czul zobligowany do prezentow na kazdym kroku :O

Gość hahaha.....
I co potem z takim gipsowym aniolkiem ktos ma zrobic? :O

Gość jak to co???
pieprznąć o glebę i się rozbije. Na kiego diabła targać do domu taką durnostojkę, szkoda kasy na badziewie!!!

Gość Klusia*
Po co Ci ten cały cyrk??? To Ci nie pasuje, tamto nie pasuje. To do cholery czego oczekujesz? Ja spotykałam się dotychczas z rozdawaniem figurek aniołków, i również zdjęć bobasa, ogólnie niby wydaje się być miłe, a tak naprawdę to trochę śmieszne. A jak chcesz bardzo więcej wiedzieć, to sobie zobacz na allegro. Tam pewnie coś znajdziesz.

Gość pot
a po co dawać prezenty dla gości?

Gość kacccia
Dla mnie to glupi pomysl. normalnie jak goscie wchodza to sie z kazdym witasz i mowisz bardzo sie ciesze ze przyszliscie i jeszcze raz przy pozegnaniu.

Gość apaulina
a u mnie byly czkeoladkize zdjeciem dziecka z anpisem chrzest świety Marysi data i z tyły taki wierszyk od dziecka dla gosci

Gość domowe pantofle
kazdemu przy wyjsciu daj koperte z pieniędzmi w podzięce,ze raczył przyjsc plus gówno zawiniete w zloty papierek.

Szczerze jako gość nie zwracam uwagi na aniołki,cukiereczki i inne pierdoły najmniejszej uwagi :o Dla mnie cenniejsze jest to że gospodarz po zakończeniu uroczystości do mnie podejdzie,pod rękę i podziękuję.

Ja bym dala kazdemu po paczuszce ciasta na odchodne. U nas jest taki zwyczaj, ze po kazdej imprezie typu wesele, chrzciny, komunia, urodziny cos sie daje gosciom "na drogę". Warto tez zadzwonic wieczorem i podziekowac jeszcze raz za uczestniczenie w tym waznym wydarzeniu waszego dziecka i podziekowac za prezenty - zwlaszcza jezeli mialo sie duzo gosci - to bardzo mily gest. Za jakis czas warto umowic sie na wspolne oglądanie zdjec z chrzcin i przygotowac odbityki lub plytki dla gosci. Moim zdnaiem rozdawanie gosciom aniolkow z gipsu to jakas zenada.

witajcie tak czytam i ile to jadu na takiej stronie niektórzy dają, my daliśmy gościom kolorowe świeczki , ładnie zapakowane. Gościom sie podobało a nie sa jak aniołki kiczowate i nie zje się ich tak jak migdałków

Gość ursssulka
Zrob zbiorowa fote i rozeslij gosciom pare dni pozniej. A za przybycie po prostu przy pozegnaniu powiedz fajnie ze przyszliscie. po co komu jakies aniolki i wierszyki

To jest dobre pytanie. Cieżko teraz coś fajnego zrobić, żeby się podobalo i zeby nie widać za dużo pieniedzy. Dobra alternatywą jest moim zdaniem album od Limiq, który otrzymałam jako gośc na chrzcie własnie. Niedojze ładnie sie przentuje , to jeszcze zrobiony jest ze specjalnego materiału, dzieki ktoremu zdjecia nie blakną pod upływem czasu. Także pamiątka długoterminowa. Mam nadzie ze pomogłam, pozdrawiam

Gość gość
Ja właśnie jako chrzestna też dostałam album od Limiq , w środku zdjecie moje z malutka i z chrzestnym. Bardzo miły gest i mozna go zastosowac wlasnie dla najblizszych - chcrzestnych czy dziadków

Gość Karolina Sz
Polecam buciki w formie podziękowania. Ja kupowałam na chrzest dla swojego synka i kładłam każdemu z gości na talerzyku po buciku z dwoma raffaello w prezencie. Goście byli zachwyceni, bo pierwszy raz się spotkali z takim podziękowaniem. A kupowałam u tej Pani z OLX (są ładnie zrobione i wyglądają jak prawdziwe butki a nie z papieru!): https://www.olx.pl/oferta/podziekowania-dla-gosci-chrzest-roczek-komunia-urodziny-imieniny-bucik-CID88-IDiZn67.html#e0f1bc3577

Gość gość
to teraz będziecie na chrzcinach, komuni czy ślubie płacić gościom za przybycie, o ja pieprzę, to zapraszajcie mnie

Gość gość
A nie wystarczy gościom zwyczajnie podziękować za udział w tej uroczystości? Po jakiego diabła te wątpliwej urody gadżety chcecie gościom wtryniać?