Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pomocna mama

Chodzicie z dziećmi na rehabilitacje tak sobie bez potrzeby ?

Polecane posty

Kiedyś pisałam już o mamie koleżanki, która mnie obraziła twierdząc, że moja córka ma ADHD. Dla przypomnienia link: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5044480 Wczoraj spotkałam się z nią przypadkiem, a ta mnie pyta czy chodzę z córką na rehabilitacje ( teraz ma 7 miesięcy ), mówię jej że nie, a ta do mnie, że powinnam by dziecko się dobrze rozwijało, ćwiczyć mięśnie i takie tam inne bzdety :o Wiecie co ? Albo ja jestem jakaś zacofana i nie wiem, że z dzieckiem się "powinno" chodzić na rehabilitacje, albo ta baba jest tak przeuczona. Jej córka z tym małym chodzi, bo mu wystają żebra czy coś takiego, ale po co ja bym miała chodzić skoro nie ma do tego żadnych wskazań ?

Gość nie słuchaj babsztyla
Twój lekarz nie widzi nieprawidłowości? Twoja matczyna intuicja też nie podpowiada Ci, że z dzieckiem coś nie tak? To znaczy, że wszystko w porządku, a koleżanki, ich matki, babki i prababki niech sobie wsadzą w dupska swoje nieproszone, na dodatek bezsensowne rady. Swoją drogą, że fajnie chodzić z dzieckiem na jakieś zajęcia rozwijające. Na basen na przykład, na jakieś zajęcia muzyczno-taneczne. Ale, kurde, na rehabilitację? Babka jest pojebana. Zresztą nikt Cię ze zdrowym dzieckiem na żadną rehabilitację nie przyjmie.

Gość jsdldgg
do rehabilitacji musi byc podstawa, trzeba mieć skierowanie, no chyba że prywatnie to pewnie przyjmie

Pomijając te wszystkie oczywiste sprawy - na rehabilitacje są przyjmowane dzieci potrzebujące tego, tak naprawdę. Jest ich niestety masa...

Gość blue two
pieprzycie głupoty-na prywatna fizjoterapie przyjmowane jest kazde dziecko ktorego rodzic ma kase- i faktycznie, mozna w ten sposób wspomagac rozwoj fizyczny dziecka jak nie wiecie to nie bredzcie:O

Gość blue two
ty jesteS serio tępa:O:O chodzi mi kretynko o to zdanie!!!!!!!!!!!!!!! "Pomijając te wszystkie oczywiste sprawy - na rehabilitacje są przyjmowane dzieci potrzebujące tego, tak naprawdę. Jest ich niestety masa..." GDZIE W NIM WSPOMINASZ O TYM, ZE CHODZI CI O REHABILITACJE Z NFZ??????????????????? GDZIE????IDIOTKO.....

o matko, źle Cię zrozumialam, nie umiesz zwrócić komuś uwagi nie wyzywając go? Szkoda, taka właśnie jest kultura na Kafe.

Gość kto zapisze
dziecko na rehabilitację,ktorej nie potrzebuje??odp:zaden mądry lekarz