Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endrju81

Jak powiedzieć żonie o kochance?

Polecane posty

Gość bryyyyyy
i wszystko jasne... a wiesz dlaczego cie zdradzały ??? bo widac jestes pieprzonym egoista i nia ma gadki z toba.... żalllllllll

Gość agasnie1
widocznie nie mogly wytrzymac z takim dupkiem jak TY i przestan ublizac innym kobietom ze sa dupodajkami

Zdradzały bo były takimi samymi kurewkami jak ty, przecież ty też zdradziląś.

Gość Doktor Lew Polewoj
Dylemat kury 2: Czy jak jestem qrwą i będę normalnie dziobać, to inne kury się nie zorientują? Ani kogut?

Gość bryyyyyy
a niech sobie ubliża, niech gada co chce... przynajmniej znamy powód ataków na kobiety, szczeniak czy nie głupi i tyle..

Gość lek
oj michał cos jest na rzeczy , jestes młody przeciez a czuc takie zgorzknienie

Gość UGAUGA
kobiety tez chca sie czuc doceniane a nie tylko byc kura domowa Wiesz co jest najlepsze? Zdrowy egoizm. Nie ma sensu bezgranicznie poświęcac się drugiej osobie, bo to nie zostanie docenione, wręcz przeciwnie. Dając całego siebie nie zostaje dla nas nic. Można powiedziec, że nie ma nas. Tracimy to co najcenniejsze - siebie. Potem właśnie rodzi się frustracja ( bo tak naprawdę za poświęcenie nie ma nagrody, którą chcemy otrzymac), która jest w stanie zniszczyc wszystko. Najgorsze dla kobiety jest to, że żeby się przypodobac meżczyźnie stara się byc idealną żoną/partnerką, taką uśmiechniętą bezsprzeczkową kucharką w pełnym makijażu i na obcasach - stara się byc taka jak mówią stereotypy. Wszędzie ich pełno, w mediach, gazetach i w głowach ludzi. W innych kobietach i mężczyznach. Ile kobiet jako małe dziewczynki słyszało od ojców "ucz się ucz piec ciasta tak jak mama" a od matek że nie wypada kobiecie narzekac na swój los tylko "niesc swój krzyż". Potem mamy, jak mamy...

One mnie zdradzaly bo bylęm za dobry, z tym ze okazalem się być za inteligentny w przeciwieństwie do twojego męża frajera.

Gość no i slusznie
gownojadzie ze cie zdradzaly :)

Gość agasnie1
wiesz co jestes pustym czlowiekiem i spadaj bo szkoda slow dla ciebie!oby ci juz nigdy nie stanal na widok kobiety to nie bedziesz mial problemu ze cie zdradzila

Gość bryyyyyy
michałku, życze miłej nocki- w samotności, no moze z rączką ;) jutro poczytam te twoje rewelacje hahahaha dobranoc wszystkim

Gość Magda 285
A ja ci życzę,żeby ci nigdy ch...nie stanął do kochanki. Dzieci jak dorosną dowiedzą się jakiego palanta miały za ojca.

Przynajmniej ejstem wolnym człowiekiem a twój mężuś frajerek tzryma takeigo kurwiszona w domu. Ja, jak się zosrientowałem to od razy wyjebałem na zbity pysk kurwisko z chały.

Gość bryyyyyy
michałku, mąż mój frajerem nie jest a ty owszem' głupi szczyl z ciebie co zyje w wyimaginowanym swiecie, oby zadna kobieta nie musiała sie meczyc z takim debi....lkiem...

Gość agasnie1
pewnie jak sie nie umie przyznac do winy to lepiej atakowac.ale tylko pustostany tak robia

Gość bryyyyyy
i obys wolnym pozostał, bo szczescia to ty nikomu nie dasz... a skoro kilka kobiet cie zdradzilo, to szukaj przyczyny u siebie, cos widac z toba nie tak....

Gość bryyyyyy
michałku ale by byl z nas duet, hahahahhaahh ciesze sie ze nie spotkałam na swej drodze podobnego cudaka... hahahaha

Zdradziły 2 ale już wiem co to za lafiryndy były. Chcialy sie ustawić w życiu moim kosztem, na szczęscie się im to nie udało.

Gość lek
do ugauga racja!!!

Gość agasnie1
macie racje to michalek jest chory pusty i oby mu nigdy nie stanal i nie zrobil dziecka-klona tatusia-zreszta on juz zadnej kibiety do lozka nie wposci bo wszystkie dla niego sa za glupie i za puste a on NAJ...szkoda slow na tkaich ludzi

Gość bryyyyyy
taki mlody a juz dwie laski rogi przyprawiły, cos z toba nie tak koleo, zastanow sie i załóż jutro nowy wątek, chetnie poczytam ....

Też mi miło było, fajnie że potafisz się chlubić tym ze doprawilaś meżowi rogi.

Gość bryyyyyy
jak pisałam wczesniej nie jest mi z tym łatwo... czytaj ze zrozumieniem to ułatwia zycie...

JAk one mnie zdradziły to ze mną jest coś nie tak, kocham kobieca logike. Ja naprawde zostane gejem, ale musze sprawdzić czy są aseksualni geje.

Gość lek
michal jak będziesz miał takie podejscie jak masz to ci będzie cięzko,nie mierz jedną miarką , zobacz pełno tu babek fajnych , gdybys był mądry mógłbys się wiele od kobiet nauczyc o ...kobietach własnie, a na chamstwo przeważnie reaguje się chamstwem niestety, gdzie ty szukasz tych kobiet co ci tak dosalają ?

Gość agasnie1
jakos fajnie ze moj maz siedzi ze mna i czyta to i sieje sie z takiego dupk ai frajera.idziemy spac razem we dwoje od kilkunastu lat a ty idz sie leczyc potrzymaj sobie kaktusa to ci ulzy

Ja nie chce żadej, ale jeżeli mam mozliwość wyrazić to co o was sądzę to będę to robił

Gość Doktor Lew Polewoj
Michał w swoim młodym życiu trafił na dwie dziwki./ Wasi synowie do 30 tego roku życia zaliczą 20 dziwek. Dalej chcecie kpić? Dziwki.