Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtyuioaw

ludzie mniej atrkacyjni sa zazwyczaj lepszy charakter,zgadzacie sie?

Polecane posty

Gość rtyuioaw

sa wartosciowi,bardziej empatyczni w przeciwiwnstwie do atrakcyjnych ktorzy sa rozkaryszenie czesto uwazxaja sie za pepek swiata

Gość nie zgadzam sie ja mam
i zryty i ryj i zryty charakter

Gość muszka001
nie zgadzam się charakter to rzecz względna zależy od wielu czynników

Gość turkusowy :)
dokładnie, ja uważam się za dość atrakcyjną i mądrą ale niestety brak mi silnej woli i pozwalam się wykorzystywać:/

Gość Niesd
Chyba zartujesz, ludzie brzydcy sa strasznie, zawistni, zazdrosni, tylko czekaja na twoja porazke, to smutne, bo nie moja wina jest ze ktos jest nieatrkacyjny, nie uwazam tych ludzi za gorszych to ja z murzynami, i zydami, nie ma zadnego antysemityzmu ani rasizmu, z naszej strony, to oni nakrecaja

w wiekszosci przypadkach to prawda bo atrakcyjna osoba nie musi sie martwic o to jak sie zachowuje bo wie ze i tak bedzie miała wokoł siebie ludzi i nie tylko to bo tez takie osoby sa pewniejsze siebie wiec i duze szanse na arogancje i samouwielbienie a to szkodzi dobremu charakterowi

Gość kryptomanka
to prawda, ja jestem atrakcyjna, zawsze mam to czego chce wszystko przychodzi mi latwo, ludzie mi sie podlizuja, a ja nie potrafie tego docenic, wykorzystuje ich ale nie doceniam... prawda jest taka, ze jestem przez to zepsuta i rozpieszczona i chyba nigdy nie zaznam szczerego szczescia, ponadto jedyni mezczyzni, ktorzy odwaza sie do mnie podbijac, to wrachowane dupki nastawione na moja cielesnosc... coz, cos za cos...

jesli brzydka osoba jest zawistna zazdrosna to z tego powodu ze nie ma tego co atrakcyjna osoba i przez to moze byc taka ale co jesli to zdobedzie? bo tutaj nie chodzi mi o sam wyglad tylko partnera mnostwo przyjacioł ? no własnie wiec jest to do rozwiazania bo osobie atrakcyjnej jesli ma do dupy charakter to juz takiej nie zmienisz

Gość scfsa
jak ktoś jest paskudny jak bazyl najczęściej ma czarną mroczną zła, demoniczną, chamską złośliwą nature!!! złośliwe zryte ryje padalcowate. to jest na 100% prawdziwe und potwierdzone. ładni s ą mili i bez kompleksów. a te zryte ryje tylko patrza jak dojebać złośliwym komenatrzem- to jest to ich świetne poczucie humoru pasztetowej królikowej. jesteście brzydcy i głupi zazwyczaj w dodatku. nikt mądry nie wpierdziela pięć jeleni na dzień!!

Gość scfsa
jakich kurde mnóstwo przyjaciół?? ludzie lubią sie nimi otaczać żeby sobie podbudowac ego. myślą o nich głupi gruby brzydki, nikt nie myśli ale fajny sympatyczny. obódź się bazylu i zacznij o siebie dbac a nie o przyjaciół którzy jakby co pierwsi ci dokopią w tłustą dupe!! tacy przyjaciele że nie moga na nich te sympatyczne osoby liczyc, znam duzo takich sympatycznych brzydkich, to źłi wyrachowani ludzie. uciekam od takich pasożytów i wampirów. nienawidze ich

Gość nie wiem jak u kobiet
ale u mężczyzn zauważyłam, że przystojniacy są fajni i mili nawet dla brzydkich kobiet, a brzydcy mężczyźni są wredni, toksyczni i nie zyczą sobie żeby przysuwał sie do nich pasztet, nie wiem czy to reguła ale ja preferuje tylko skrajnie przystojnych, ciepłych i wesołych facetów, reszta to porażka na ogół choc sa wyjątki na pewno

Gość nie zgadzam się z tym
stwierdzeniem. Faith Hope Glory nie jest przystojny a ma zryty charakter. Jest chamski, wulgarny i poniża innych.

Gość jem kisiel reload
MAJĄ! MAJĄ! AWRUK! AWRUK! AWRUK TWOJA MAĆ!!!

Gość przerabane macie ale na własne
zdecydowanie jest odwrotnie!!! to brzydkie, grube baby sa zwykle zawistne i kopia doly pod tymi atrakcyjnymi grubasy maja roszczeniowa postawę nieatrakcyjni są męczący

Gość aaa22
ale co to znaczy "ludzie mniej atrkacyjni sa zazwyczaj lepszy charakter" ??

Gość nie wiem jak u kobiet
witam, ja rozmawiam tylko z przystojnymi, więc witam serdecznie :) w tym wątku, pasztetom mówimy zdecydowanie nie ! byłam dla nich miła ale nie było warto ! A Ty jesteś najprzystojniejszy jakiego widziałam !