Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhbhftruh

Przed chwilą 1 raz od wielu lat, uderzyla mnie matka w twarz i to za nic.

Polecane posty

Gość gfhbhftruh

przyszlismy z zakupow. u siostry byl chlopak. moja matka robi papierosy sama, i ma do tego w opakowaniu tyton, maszynke i cos tam jeszcze. gdy weszlam z siatami, bylam cala obladowana nimi i chcialam jak najszybciej je polozyc na stole, gdzie juz byly inne zakupy mamy i taty, bo wczesniej weszli. i ja cala umeczona chcac polozyc je, zauwazylam, ze matka od razu chwyta za te papierosy, ktore byly krok dalej i mi przeszkadzala tym samym. wiec jej zwyczajnie powiedzialam, 'no to teraz sie juz za pety chwytasz?!" siostra i jej chlopak raczej na pewno tego slyszec nie mogli, bo pokoj byl daleko, w dodatku mieli drzwi zamkniete. a ona sie na mnie spojrzala takim ostrym tonem i od razu mnie uderzyla w buzie. niezbyt mocno, ale jednak uderzyla. stalam jak wryta, wszyscy byli zaskoczeni. bo akurat 3 sekundy pozniej weszla siostra widzac jeszcze jak sie trzymam za buzie. zostawilam zakupy i wyszlam. jestem w lekkim szoku jak sobie pomysle, ze uderzyla mnie 1 raz od tylu lat! i to w tak blahej sprawie. :O jakies 10 minut temu mnie przeprosila. czyli jakies 20 min od zdarzenia.

Gość muszka001
pewnie zła była wkurwiała się na zakupy i jeszcze ty jej odpyskowałaś po prostu nerwy ją poniosły moja po prostu w takich sytuacjach mówi zwyczajowe spierdalaj no trochę źle postąpiła ale musisz ją zrozumieć i wybaczyć w końcu to twoja matka

Gość gfhbhftruh
nie byla zla na zakupy. sprawdza je wczesniej, w aucie i wtedy wyrzuca zale. byla w dodatku usmiechenita do wtedy. i ja jej nie odpyskowalam, tylko 1 zaczelam mowic. ona cicho byla. prawda ją zabolala. przeciez chlopakowi by nie przyszlo do glowy ze mi chodzi i robione papierosry, tylko o zwykle, a wie ze pali tak czy inaczej... Nawet gdyby slyszal. :O i nie jestem dzieckiem. mam juz 20 lat.

Gość duzo duzo
Mam dzieci w twoim w wieku i też palę nie raz mi dogadał o fajki ale jak mnie wkurza to niereaguję bo ma rację.

Gość gfhbhftruh
wiem, ze mam racje. i niech mi nikt nie mowi, ze jest zla. bo ona tak czy inaczej ma nerwice, byla nie raz wsciekla na mnie o byle co, szarpiac mnie mocno za reke, ale nigdy nie uderzyla. to bylo takie jakby odwieczne prawo. a tutaj prosze. teraz nie wiem jak sie bede zachowywala wobec niej, bo jej zachowanie mnie bardzo zdziwilo. :O

Gość duzo duzo
Daj spokój ona napewno tego żałuje myslisz że się z tym dobrze czuje na pewno cię kocha.

Gość gfhbhftruh
ja tez o tym wiem. przed chwila weszlam do kuchni. byla dla mnie strasznie mila i troskliwa. mimo, ze mam ochote wyjsc pol lodowki, to powiedzialam jej oschlym i smutnym tonem, ze jakos stracilam apetyt i wyszlam z kuchni, zamykajac sie w pokoju.

Gość duzo duzo
Jak byłam w twoim wieku to tato coś mi kazał zrobić powtarzał 5 razy a ja swoje jak mnie uderzył w buzie to nie mogłam uwierzyć bo nigdy nawet w dupę nie dostałam i to pamiętam ale on mnie kocha a ja jego. Będziesz pamiętała a zlość ci przejdzie.