Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiulka :(

zona zdradzana

Polecane posty

Mąż mnie dziś pobil!!! jestem zalamana .. dowiedzialam sie ze on mnie zdradza!!! przeczytalam jego smsy a on sie wkurzyl i mnie pobil!! to wszystko widziala moja corka!! Boze co ja mam teraz zrobic ona tak placze on wyszedl do sklepu po piwo na pewno!!:( boje sie ze jak wroci znowu mnie pobije !! boje sie tez uciekac bo wiem ze mnie znajdzie :(

Gość ktoś ktoś
zadzwoń po policję jak tylko podniesie rękę na Ciebie. Chce Cię zastraszyć, ale za zdradę powinnaś go wywalić z domu

Gość Ivan Koniev
To zabieraj córkę i spierdalaj a nie na forum siedzisz.

Gość Ja nie mogę ...!
Nie wiesz co zrobić ? Dzwoń na policje i zgłoś pobicie!

Gość annia.....................
Jaaaaaaaaasne dzwoń po policję niezły chuj

Gość muszka001
kurwa dzwoń po psy oni zajebią twojego chuja :-)

boje sie dzwonic na policje bo on ma duzo znajomosci.. kiedys jak zadzwonilam to przyjechali ale nic nie zrobili !! :( narazie siedze z corka w pokoju usypiam ja!mam nadzieje ze zasnie , moze jak bede udawac ze spie razem z nia to odpusci nie wiem co robic!! pewnie wroci kolko 23 bo wtedy zamykaja u nas bar :( dziekuje Wam za rady i wsparcie pisze tutaj w sumie nie oczekuje pomocy chce sie tylko wyzalic bo wstyd mi z moimi problemami isc do znajomych czy rodziny :(

Gość ksam,sa
jasne chlop cie pobi,l corka placze a ty na kafe wlazlas sie tym pochwalic :D

Gość ktoś ktoś
Dziewczyno, jak będziesz się tak bać, to on to wykorzysta i będzie cię zastaraszał i bił. Nie możesz na to pozwolić!! On jest winny i zdrady i podniesienia na Ciebie ręki. Musisz się przełamać i szukać pomocy.

Gość Ja nie mogę ...!
Jak teraz wie ,że odkryłaś jego zdradę i się go boisz i nic z tym nie robisz to dajesz mu przyzwolenie na zdradzanie ciebie i bicie. Nie możesz siedzieć jak mysz pod miotłą, bo cię zniewoli.

Gość Yachu Chrystman
oj nieładnie grzebać w cudzych esemesach

juz dawno robi z nią, co chce, a ona nic z tym nie zrobi, bo się boi i jest niesamodzielna taki typ słabiaczka przeciez to nei pierwszy raz chamski pijaczyna, zdrajca i damski bokser a ona i tak z nim siedzi i będzie siedzieć do końca swoich dni wychowa dziecko w patologii, którą to patologię dziecko powtórzy w swoim życiu tak to sie kręci