Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praworządne państwo

Złodziej, którzy nie płacą abonamentu RTV w końcu dostaną za swoje!

Polecane posty

Gość praworządne państwo

Listonosze coraz częściej dostarczają nam złe wiadomości od Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji - alarmuje "Dziennik Bałtycki". Są to wezwania do zapłaty abonamentu RTV i to na niemałe pieniądze! - Napisali, że z powodu wieloletnich zaległości mam im oddać 1300 zł albo naślą komornika! Chcą mnie wpisać do rejestru dłużników. Ostrzeżcie innych! - alarmują czytelnicy "Dziennika Bałtyckiego" Z danych zebranych pod koniec 2011 roku wynika, że w Polsce jest 13,3 mln gospodarstw domowych, z czego tylko 6,7 mln zarejestrowało odbiorniki telewizyjne, a ponad 2 miliony abonentów jest zwolnionych z opłat. Liczba tych, którzy mają zarejestrowane odbiorniki RTV i zobowiązani są do wnoszenia opłat, wynosi 4,2 mln. Opłaty terminowo reguluje tylko 1,2 mln z nich. 3 mln abonentów zalega z płatnościami na łączną kwotę 2,07 miliarda złotych. wp.pl

Gość głupia propaganda
tylko zahukani idioci się na to nabiorą :-D ja płace na programy które oglądam, a za posiadanie odbiornika zapłaciłam w sklepie :-D niech spadaja i przestaną straszyć ludzi i uciekać się do tak idiotycznych i prostackich zagrywek

Gość czekający sprawiedliwości
nie oglądam tv wcale,radio sie popsulo ze dwa lata temu,jak ktoś do mnie przyjdzie za poborem characzu to siekiere zawsze mam w korytarzu pod reką

Gość czekający sprawiedliwości
brakuje mi na leki,nie mam na życie ,nie chodze bo kości są chore i szpik,przez lekarzy zachorowałem nanowotwór i jeszcze jest pużno wykryty.mam nadzieje że tusk pamieta jak abonament nazywał anarchią.

Gość jak pis rzadził w TVP
to Tusk kazał nie płacić abonamentu, więc sie ludzie tylko słuchaja :classic_cool: Chyba że teraz mu sie widać odmieniło jak to oni przejęli ta telewizje :D:D

Gość mentaI cut
jakby na tym tracili to już dawno by zamknęli interes.

Gość tvp nie da sie zamknac
:D To nie jest prywatna telewizja przeciez

Gość toska1984
moim zdaniem ludzie powinni się sprzeciwić i zacząć wyrejestrowywać odbiorniki. Czemu? Nie chodzi mi nawet o bojkot opłaty abonamentowej (chociaż uważam, że jest absurdalna i że to relikt przeszłości). Chodzi mi o to, że robią z ludzi idiotów. Jakiś czas temu podano grupy osób, które z opłaty rtv zostały zwolnione. Potem lista ta systematycznie się powiększała, w obecnej formie opublikowano ją choćby tutaj: http://e-prawnik.pl/wiadomosci/informacje/abonament-rtv-2012-kolejna-podwyzka.html W związku z tym może się wydawać, że jak ktoś jest bezrobotny czy niepełnosprawny to został z opłat zwolniony. Nic bardziej mylnego! Do składanego wniosku trzeba dodać miliony załaczników i czekac całe tygodnie na rozpatrzenie tego. Potem ich uwagi, znowu donoszenie papierzysk i znowu czekanie. Z jednej strony - ok, musza to sprawdzić, ale z drugiej strony ewidentnie widać, że chcą całą procedurę przedłużyć, bo w czasie, w którym czekasz na rozpatrzenie wniosku, musisz za abonemtn płacić, bo jak nie to odsetki lecą:/// Wyrejestrować i mieć spokój! I żadnej kontroli do domu nie wpuszczać!

Gość babubiaaaa
jak przyjdzie kara- oddawać do sądu nie ma opcji, że się przegra

Gość jednoosobowy głos tłumu
premier kazal nie placic, teraz idzice do niego po kase

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
niech mnie w dupe pocałują radia nie słucham tv nie oglądam:D