Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HMS Petrad

Odpowiem na Wasze pytania.

Polecane posty

Gość Josh (NY)
jakie cyfry zwycięża totka ?

Gość piiiiipapaparopoł
buehehehe ale frajer :classic_cool:

Gość Josh (NY)
jak rozmnożyć storczyk albo hiacynt ? (nie wklejaj mi tu nic tylko napisz swoimi slowami)

Gość mamuśkaMałejZuzi
no dobrze pytam sie: czy przestales juz robic loda swojemu tacie? tak czy nie?

Odpowiedz, czy jako facet 28 letni, ktory nie byl w zadnym powaznym zwiazku i gdybys byl stricte heteroseksulany i napisalaby do Ciebie nawet niezla laska, czy zwlekałbys z odpowiedzia? I jesli tak, to dlaczego?

jennifer8787*** kim ty do ch.. jesteś ? facet/kobieta i czemu tu wchodzisz? Jestem 30 letnim matematykiem. Mężczyzną. Wchodzę tu żeby podbudować swoje ego i zabić czas bowiem jestem aspołeczny.

Trzęsinóżka 25 Odpowiedz, czy jako facet 28 letni, ktory nie byl w zadnym powaznym zwiazku i gdybys byl stricte heteroseksulany i napisalaby do Ciebie nawet niezla laska, czy zwlekałbys z odpowiedzia? I jesli tak, to dlaczego? Nie zwlekałbym. Laska jest jawnie napalona na ciebie. Po co marnować szanse? Może uda cie się chociaż zamoczyć.

To może ja odpowiem lepiej nieco inaczej: Niestety jestem jedynie nędzną imitacją człowieka rozumnego. Poziom, który reprezentuję swoją ociemniałą osobą przyrównać można jedynie do poziomu pijanego menela z niepełnym podstawowym. Patologia, która mnie ukształtowała, odcisnęła nie dające się usunąć piętno debila, które towarzyszy mi każdego dnia. Moje ograniczenie umysłowe ujęte jest w ścisłe ramy, poza które nie mam możliwości wychylić nawet nosa. Jednakowoż staram się jak mogę, aby pewnego dnia, dzięki życzliwości ludzi takich jak podszyw, otrzymać możliwość zrozumienia a może nawet zasmakowania intelektualnej dyskusji, która pozwoli mi odmienić swoje własne marne życie. Tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący i wszyscy święci. AMEN

Moja kolej - Petard co chciałbyś zmienić w swoim życiu? Z czego nie jesteś zadowolony?

"Jestem 30 letnim matematykiem" To akurat nie jest prawda:D Nie potrafisz wychwytywać informacji?

Co do pytania: Jedynym sensem mojego nieszczęsnego żywota jest znęcanie się nad bliźnim. Z upodobaniem godnym maniaka, dokonuję złośliwej i celowo nietrafnej oceny, a oceniam niemal wszystko. Ludzka krzywda i ludzkie nieszczęście są dla mnie pożywką, pozwalającą dokonywać swoistego rodzaju samogwałtu, osiągając pełnię szczęścia i zadowolenia. Brak uczuć wyższych jak i zresztą także niższych, powoduje to, że jestem nieczułym, pozbawianym zasad etycznych i moralnych- draniem, nie zdającym sobie sprawy z własnego nieszczęścia i niewątpliwej ułomności. Innymi słowy: moja egzystencja opiera się głównie ( a może jedynie ), na uprzykrzaniu życia innym, gdyż własnego nie posiadam:classic_cool: A tak poważniej. Twoje pytanie jest bez znaczenia. Nie jest istotne co, jak i kiedy chciałbym zmienić.

Poprawka jestem 31,5 letnim fizykiem? Potrafię, ale reprezentujesz poziom który może być przypisany do różnych zawodów 🖐️ .

Wiek się zgadza. Wykształcenie opiera się na matematyce, fizyce, mechanice, zmeczeniu materiałowym, wytrzymałaości materiałowej, metaloznastwie, elektrotechnice, hydrodynamice, zapisie konstrukcji, chemii... etc...2 kierunki. Zgaduj zgadula:D:D:D

W każdym bądź razie byłam blisko. Robotyka? Jestem ciekawa co trapi takiego człowieka jak Ty. To praca tylko wyłącznie nas samym sobą, czy masz jakieś większe wymagania od życia?

Gość andrzej katowice
Sram twojej matce do mordy i grzebię jej w odbycie ręką, co ty na to?

Dla własnych egoistycznych potrzeb. Sprawia mi przyjemność tworzenia psychologicznych portretów skomplikowanych ludzi.

Ok. Postaram się jak potrafię. Jeśli ma cię to zadowolić: Nie mam większych wymagań od życia. Nie mam parcia na: kasę, karierę, małżeństwo i stabilizację. Mam swoje zainteresowania które sobie realizuję. Generalnie żyję sobie spokojnie i w zasadzie na luzie. Jestem człowiekiem niezależnym od nikogo i niczego. Nie mam kredytów, rat, abonamentów ani większych zobowiązań, co sprawia mi niesłychaną frajdę i daje poczucie spokoju. Jedynym moim problemem jest bezsenność, ale na to nic nie mogę poradzić, bo pod względem leczenia jestem niczym chłopski filozof. p.s Już nie pracuję w swoim wyuczonym zawodzie. Czasami tylko dorywczo i jedynie przy ciekawych tematach.

dlaczego wczoraj w moim temacie "O wierności mężczyzn" podawałeś się za kobietę człowieku? jesteś chory?