Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HMS Petrad

Odpowiem na Wasze pytania.

Polecane posty

Zaznaczam, że to nie byłam ja :D Dzięki Petard, ale nie napisałeś nic czego jeszcze nie wiem. Pierwszą stronę już znam, kolejną chyba też. Czym się zajmujesz?

Powiem ci tylko tyle, ze mam nienormowany czas pracy:D Nie mogę napisać nic więcej. To forum jest nieco pokrzywione na takie rozmowy. Sorry Batory

HEhehhh. No i gdzie ja tam piszę jako kobieta? Wziąłem stronę kobiet i tyle w temacie... ...ociemniały, bezmyślny tłuku:D

młocie dałeś do zrozumienia że jesteś kobietą pisząc "Wy" do nas mężczyzn :P więc niby skąd mogliśmy wiedzieć że nie jesteś ową kobietą.Poprawnie zdanie powinno brzmieć My wszyscy mężczyźni gdybyś był mężczyzną.Ale ty widać masz problemy z gramatyką języka polskiego.I rzeczywiście może jesteś aspołeczny bez urazy.Dodam że cię nie widać, i stopce też nie ma napisane że jesteś owym facetem więc koniec tematu

To "WY" to zaimek osobowy, druga osoba liczby mnogiej, rodzaj męskoosobowy i niemęskoosobowy. Gdybym napisał "MY", znaczyłoby to jedynie tyle, ze utożsamiam się z twoim chorym bełkotem. I nie ty decydujesz o końcu tematu.

pewnie że nie, nawet jest mi miło jak odpowiadasz.Ale powinieneś pisać MY faceci a nie WY faceci bo inaczej jesteś odmieńcem i się z facetami nie utożsamiasz. Co z tego że WY to zaimek, ważne co sobie inni pomyślą i wywnioskują z danego postu.Jak ktoś pisałby o Polakach WY Polacy to wywnioskowałbyś że osoba pisząca jest Polakiem...?To oczywiste że nie.Bo się z nimi nie utożsamia. A i który to jest mój "chory bełkot"?

Nie utożsamiałem się z waszymi wypowiedziami w rzeczonym temacie. Nie mam obowiązku przedstawiać swojej płci. Powiem więcej. Nie mam obowiązku zgadzać się z Waszymi poglądami a nawet pisać na temat w danym temacie. Generalnie nie mam żadnych obowiązków na tym forum. Co do bełkotu: "chodziło mi o to że ci brzydsi są bardziej wierni" To właśnie uważam za wyjęty z dupy bełkot, który nie jest nawet stereotypowy. Zresztą mniejsza z tym. Nie traktuj tego forum zbyt poważnie bo zwariujesz. Treści które tutaj zamieszczam są w połowie poważne, a w drugiej połowie zupełnie absurdalne ( taki manieryzm )

Na Dobranoc powiem ci jeszcze jedno Nie dalej jak wczoraj za moje wypowiedzi jeden koleś chciał mnie powiesić osobiście za rzekomą kolaborację i zdradę. Na moją głowę posypało się 1000 kutasów, wyzwisk i życzeń rychłej śmierci. Powiem ci jedynie tyle, że mam głęboko w dupie co kto o mnie myśli. Wielokrotnie powtarzałem że jesteśmy tutaj tylko zlepkiem liter i cyferek tworzących nicki i wypisującymi najróżniejsze dziwne rzeczy ( często niestworzone rzeczy). Tego nie można brać na poważnie.Nie powinno się także budować swojej tożsamości na nicku, bo to już graniczy z oddziałem zamkniętym, lub poważnym leczeniem zaburzeń osobowości.

phe, no moim zdaniem jako 30 letni facet powinieneś zawsze pisać tu poważnie. ["Nie utożsamiałem się z waszymi wypowiedziami w rzeczonym temacie. Nie mam obowiązku przedstawiać swojej płci."] Nie masz obowiązku przedstawiać swojej płci, tylko masz pisać poprawnie żeby można było zrozumieć.Nie utożsamiać się z wypowiedziami tylko ze swoją płcią, poglądy możesz mieć jak kobieta ale musisz pisać jak facet czyli MY faceci bo facetem chyba jesteś. ["Nie mam obowiązku zgadzać się z Waszymi poglądami a nawet pisać na temat w danym temacie."] To nawet lepiej jak nie zgadzasz się z poglądami innych, bo od tego jest forum nie, od wymiany poglądów.

"masz pisać poprawnie". "musisz pisać jak facet czyli MY faceci" Nie kolego. Różnica w twoim i moim myśleniu polega na tym, że ja nic nie muszę "no moim zdaniem jako 30 letni facet powinieneś zawsze pisać tu poważnie" Zrozum, że życie jest zbyt krótkie i często niewesołe, aby zawsze być poważnym. Weź pod uwagę zabawę słowem i przeglądnij spis tematów. Zapewniam cię że siedzą tutaj ludzie naprawdę inteligentni, często na wysokich stanowiskach i zakładają sobie np tematy o sraniu, względnie wklejają zdjecia fiutów:D:D:D Taka odskocznia, albo jak ja to nazywam "wentylek bezpieczeństwa". Jeden ćpa, inny pije a jeszcze inny sra innym do ryja....

buhahaha ostatnią wypowiadzią to mnie rozśmieszyłeś:D nie mogłem powstrzymać się od śmiechu:D Jesteś też trochę za wulgarny z tymi kutasami:D I nie jesteśmy tutaj zlepkiem liter tylko nazwą lub imieniem, i wypisujemy tutaj dziwnych rzeczy bo inni to oceniają owszem są najróżniejsze i wielu właśnie dlatego się to podoba w tym mi tobie pewnie też. Co do nicka to każdy widząc tutaj kogoś patrzy na nick

Gość oczy mie bolo
tu kiełkuje miłość ❤️

Gość suwary
czują się trochę niedorozwinięta zadając to pytanie ale czym różni się podszyw od prawdziwego ciebie ? tzn o jaki element, literkę ?

Zapewniam cię że siedzą tutaj ludzie naprawdę inteligentni, często na wysokich stanowiskach i zakładają sobie np tematy o sraniu"-->masz na myśli bardziej facetów czy kobiety na tych wysokich stanowiskach co tutaj zakładają głupie tematy?

...ociemniały, bezmyślny tłuku"-->widać że jesteś skostniałym zgorzkniałym facetem, bo już w pierwszej wypowiedzi mi ubliżasz i obrażasz wyzywając od tłuków.