Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelkawawka

KOTURNY - must have sezonu - zgadzacie się z tym?

Polecane posty

Gość mirabelkawawka
Gość mirabelkawawka
Też takie wysokie? Ja mam jedne takie i są mi bardzo wygodne, ale są normalne i zastanawiam się właśnie nad jakimiś takim bardziej odjechanymi kolorystycznie ;)

Gość sylvina28
Są wygodniejsze od szpilek, ja mam już kilka par na lato, teraz kupiłam botki na koturnie, w kolorze bladego różu, chcę też kupić peep toe czerwone z różą z przodu. JEstem za!

Gość mirabelkawawka
zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile

Gość bbiibbiiiibiibiii
Sorry ale to było modne rok temu...tylko mniemam ze wtedy to się zabijaliscie o balerinki (które były modne 6 lat temu) :)

Gość mirabelkawawka
sylvina a możesz pokazać jakie masz i jakie chcesz? znajdziesz je w google?

zgadzam sie z powyższym, były modne ubiegłej wiosny...mimo wszystko podobają mi sie i są wygodniejsze od butów na obcasie

Rok temu? Napewno, ale teraz takze sa w modzie. Duzo znajdziesz na deezee.pl i na dash44.pl :)

Gość mirabelkawawka
w balerinkach chodziłam ostatnio jakoś 4-3 lata temu, rok temu miałam też koturny ale niższe, takich nie spotykałam w sumie w sklepie jeszcze, ogólnie to jakoś botki najbardziej mi pasowały rok temu ale na platformie około 3cm i szpilce, no a te są mi bardziej wygodne jednak. Co do krótkich nóżek to nie potrzebuje wydłużenia bo mam 178cm, ale mój facet ma 195cm więc mogę śmiało kupować jakie mi się chce ;)

Gość potrzebuje rady
bardzo mi sie podobaja :)

Gość bbiibbiiiibiibiii
Ja balerinki ubralam pierwszy raz 6 lat temu jak zaczynały wchodzić w modę, ale na zachodzie, Polska była za murzynami. No i co? Jakieś laseczki wysmialy mnie, poradziły zdjąć to gowno z nóg. A za rok same biegały w balerinach... :) No koturny jeszcze ujda ale takie letnie, te obudowane są na zimę

Gość Drogie panie koochane
w takich butach ani nie wyglądacie seksownie,ani nijak. Za to nogi macie wtedy jak słonie,stąpacie ciężko i nienaturalnie stawiacie kroki (no bo niby jak,w takich choldzbułach się nie da :) ) Okropność. Ofiary mody z was i tyle.

Gość .: as :.
Fajne są te kopytka :classic_cool:

Gość to zależy czy chcesz je uznac
jesli dla Ciebie one maja nogi jak slon to nie mam pytan 🖐️ http://img.szafa.pl/ubrania/0/005792616/1305473160/ramoneska-ogrodniczki-panterka-koturny.jpg http://img.szafa.pl/ubrania/0/007105050/1315409319/piekny-jesienny-plaszczyk-i-koturny.jpg buty są bardzo lekkie i wygodne, o wiele łatwiej chodzic jak w szpilkach wiec jak ktos ledwo umie chodzić w wysokich to 100razy lepiej w takich jak w szpilkach, a jak wysokosc nie straszna to chodzi sie normalnie i naturalnie 🖐️

Gość dziś na pomarańczowo
koturny są bardzo wygodne. mam kilka par, ale nie aż tak wysokich, jak te z linków. śmiesznie bym w takich wyglądała z moim wzrostem. a do tego pana, który twierdzi, że to nie jest seksowne. wyobraź sobie szanowny panie, że nie wszystko, co zakłada kobieta musi być seksowne i zrobione pod męskie widzimisię

Oczywiście,że w takich butach mają stopy jak słonie. Zero kobiecości. Różnie dobrze możecie stopy wsadzić w pustak,na jedno wyjdzie. Mało któremu facetowi podoba się coś takiego. Przynajmniej ja niewielu takich znam.

niby mi się podobają na niektórych laskach, ale do mnie jakoś nie pasują :)

wcale tak nie twierdzę :) I nie oczekuję tego:) Fakt faktem za to jest,żę wy chcecie się tak czuć i wyglądać :) Cześć dziewczyny :P

albo są tragicznie przerobione w fotoshopie albo mega niewygodne :O Strasznie spłaszczono wysokie, ale sam but całkiem ok oczywiscie nie na codzien ;)

Gość jeśli
maja być do seks zabaw z facetem ok,na wyjście już nie. Co do koturn. Zgadzam się z wpisem pana,że są obrzydliwe. Może i ładnie wyglądają na zdjęciach,ale na stopach już nie. Wynaturzają i zaburzają proporcje. Kobiecy but powinien podkreślać kobiecą stopę,a nie robić z niej kopyta. Ale ilu ludzi tyle opinii :)

no to sa spoko idealnie pasujace ;) Nawet jak nie wygodne to nie przeszkadza bo duzo chodzenia Cie nie czeka ;)

Gość podwojna platforma
A co w nich takiego zlego?

Gość jeśli
są delikatnie mówiąc burdelowe??

hehe myslalam ze to osoba pytajac odpisala ze do zabaw z facetem :D co w nich złego? wydaja sie po zdjeciu strasznie wyprofilowane i ta stopa wyglada strasznie - palce zgiete pod kątem 90st? kto tak chodzi? a sam wyglad butow to moze nie ze tylko do lozka ale jak gdzies ubrac to naprawde trzeba dobrze dobrac do stroju i nadaja sie chyba tylko na imprezy takie gdzie ogolnie wysokosc buta Ci nie straszna