Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co zle

6 lat historia

Polecane posty

hey mam 27 lat jak przyjechalem do obcego kraju mialem 21 praca ciezka sam sie utrzymywalem poznalem dziewczyn po 3 miesicach wprowadzial sie do mnie .,suuper pieknie itd zaczelo sie impreza piwko piwko rodzice jej tu sa slabo z praca jej moja . ja jakos sie utrzymywalem w koncu doszlo do tego ze urzymywalem nas oboje trwalo to okolo 4 lata miala jakies prace ale wiecej wydawala niz zarabiala ,ciagle klutnie ze ja za duzo pije ze nie traktuje jej dobrze itd ja mowilem zeby schudla bo jest troszke za duza ...dalej klotnie itd ciagle byly jakos mniej mnie to ruszalo ciagle pilismy imprezowalsmy wyjechalismy do innego miasta na sylwestra okazalo sie ze w moim miescie nei ma pracy wiec zdecydo ze nie wracam ja tylko ona ,ok ja zostane za praca ,okazalo sie ze chce tam zostac i zaczynac tam zycie na nowo ona mi powiedziale ze usunela ciaze jakies 6 miech temu co szok??ok gadalismy itd jakos przegryzalem sie ,tesknielm do mojego miasta nie mieszkalem w dobrych warunkach postanowilem wrocic ,wrocilem do niej ,wszystko wrocilo do normy pilem wybaczylem jej to chyba tak mi sie wydawalao ,moj punkt :doszedlem do wniosku ze zle robie ze nie pije i przestane pic dal nas dla nie glownie nie pilem dlugo klutnie dalej bbyly nastepnym problemem jak juz przestalem pic bylo to ze nie wychodzimy i nie imprezjemy nie pilem w ciagu dwoch lat pilem 4 razy po kilka dni nie chodzilem do pracy ciagle dawala mi presje ze nie chodzimy na impreze i ze ona chce sie bawic ona ma 24 lataa teraz poznalem ja jak miala 18 , rostalismy sie juz na dobre chyba nie jestesmy ze soba juz od polowy stycz wszyscy znajomi mowia mi ze ona nie jest dla mnie o ja jestem dobry chlopak najbardziej boli mnie to ze ja stracilem duzo kolegow przez nia bo miala straszy charakter sam staram sie nie chodzic na imprezy zeby nie wydawac $ wiadomo ciezko czemu teskno mi do nie j zna ktos cos podobnego dzieki pozdrawaiam

Gość oczy mie bolo
że co?

Gość Sasza Jebakov
O Jezu zanim przeczytam usnę za długie!!!!!!!!!!!!!!!

bylem prawie 2 lata fuck wlasie to mnie powinno od niej odciagac chyba brak mi przytulenia i cipki fuck

tak z bogatej rodziny a ja z nie bardzo takiej jak ona disneylandy pewexy ja ja kombiniwaie z chlopakami na osiedlu

na dodatek nawet nie umie pisac ani czytc bo miala problemy i rodzice dali do prywatnej szkoly myslicie ze znajdzie sobie kogos lepszego odemnie ??mam nadzieje ze teskni bitch!!!!!!