Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WiolaPola

Pomocy - porysowałam wóz męża

Polecane posty

Gość WiolaPola

Mam problem. Właśnie wróciłam z imprezy i kurcze po drodze zahaczyłam o coś i w rezultacie mam wielką rysę na prawym boku auta. Auto męża, który na pewno się wścieknie. Jak to naprawić w kilka dni. Mąż wraca za tydzień...

Gość uyrurt
Kiedyś cofając przytarłem całe drzwi wzdłuż o zderzak samochodu mojego ojca, umyłem i potraktowałem pastą tempo. Śladu nie ma. :)

Gość ech......................
Idziesz po pastę tempo w sklepie koszt max 15pln Myjesz auto i trzesz i trzesz itd Jak nie pomoże i nie jest to malutka rysa która zalakierujesz pendzielkiem To 250pln za element mniej wiecej. Element to np błotnik dzwi 2 gie drzwi zderzak z tyłu czyli za cały bok ok 1 tyś pln

Gość HankaD.
Ale to przecież żaden problem. Wystarczy dobry lakiernik i rach ciach wszystko naprawi. Jeżeli jesteś z Wrocławia to na pewno jest tam masa lakierników. Ja mogę Ci polecić swojego, bo wiem, że zrobi Ci to szybko i na pewno Cię nie będzie próbował naciąć na koszty. Wstukaj w Google http://lakiernik-blacharz.pl - tam znajdziesz wszystkie namiary.

Gość #1984
a jakiego lakiernika polecicie mi w Ełku?

Gość kasaa
nic nie rób.mężulka samochód -mężulka problem

Gość romantyczka na plaży
przylep tam taśmę izolacyjną - zabezpieczy też przed korozją

Gość mareg
#1984 a jakiego lakiernika polecicie mi w Ełku? Mogę ci podesłać namiary na ten serwis, który mijam codziennie przy Suwalskiej 88 w Ełku. Ruch mają z tego co obserwuję, ale wiem też, że są solidną firmą. Zerknij na http://www.sztukalakierowania.pl