Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewdfew

warto sie plaszczyc przed facetem

Polecane posty

Gość ewdfew
tereska kazdy ma swoje granice cierpliwosci. Ilez mozna prosic w jedna czy druga strone?? Ty tez bys nalegala i ciagle sie narzucala gdyby facet cie olewal?? on robi ze mna dokladnie to samo co Ty robisz ze swoim bylym IGNORUJESZ bo cie skrzywdzil!

Gość ewdfew
Nie napisze do niego więcej bo mam swoją godnośc i żebrac o milosc nie bede. przeboleje to , trudno sie mówi. Nie ten to inny ale chcialam znac zdanie innych kobiet

Gość mazaretitka
tez bym skakala z radosci jeszcze wczoraj-dzis mysle inaczej...jesli mu naprawde zalezalo autorko to odezwie sie do ciebie jesli juz musisz cos zrobic by go zachecic napisz mu sms-a ze rozumiesz jego decyzje choc nadal tesknisz albo cos w tym stylu ale ja gdybym mogla cofnac czas nie robilabym nic

Gość ewdfew
złudzenie_optyczne podalam reke prośba o rozmowe no ale to bylo takie chlodne , zwykle bez uczuc i zostalo olane wiec mysle ze zrobilam i tak duzo

Gość ewdfew
mazeritka, nie , nie napisze nic bo sama go juz pozegnalam i zyczylam szczescia. jak juz wsppomniaalm nie lubie nie zakonczonych spraw dlatego tez postanowilam pozegnac nas za niego

ewdef to pisz wydzwaniaj do niego i pochwal nam się że do Ciebie wrócił. Nie mierzę facetów jedną miarą. Wyluzuj chciałaś rady to masz rób jak chcesz. NIE WARTO SIĘ PŁASZCZYĆ PRZED FACETEM.

Gość mazaretitka
postaraj sie wiec nie myslec-zajmij sie soba.Ja dzis wychodze ze znajomymi do lokalnego pubu posluchac muzyki na zywo-on dzis pracuje wiec nikla szansa by tam byl dlatego mam odwage tam pojsc

Gość ewdfew
teresko nie mam zamiaru chcialam tylko znac zdanie . Dziekuję:)

Gość ewdfew
mazaretitka ja tez nie mam odwagi chodzić po miescie w obawie ze go spotkam, to głupie no ale wspomnienia wtedy wracają, te miłe bo nie mam niestety z a co go znienawidzić

Gość mazaretitka
ja slysze jego glos zza papierowej sciany-wiem ze siedzi wieczorami ogladajac telewizje-nie ma innej kobiety wiec tym bardziej nie rozumiem jego zachowania ale coz...juz sie nie dowiem

Gość ewdfew
ja nie wiem czy juz ma nowa czy nie ale przypuszczam, ze tak bo to facet ktory musi miec kobiete:) Po prostu zdeptalysmy ich uczucia i tyle

Gość mazaretitka
moj byl singlem przez ostatnie 2 lata-mowil ze nie mogl myslec o innej kobiecie bo juz darzyl mnie uczuciem ale ja bylam wtedy w swoim toksycznym zwiazku-napracowal sie by mnie otworzyc a potem olal-super ktos mi powiedzial ze mam dac mu czas i nic nie robic ale ja z kazdym dniem coraz bardziej oddalam sie od niego Najgorsze jest to ze ja nadal nie moge uwierzyc ze on mi to robi

Gość Jacekkkkkk
Autorko co Ty gadasz jakie uczucia zdeptałaś? Jak by Cię facet darzył prawdziwym uczuciem to teraz by wył z radości i byście razem siedzieli i pili poranną kawę. Faceci nie wybaczają tylko zdrady jak już. Zgadzam się z Tereską. Brawo za honor. I nie martw się Tereska że jest taki szczęśliwy bo by do Ciebie nie pisał. Chciał Tobie tylko dopiec. A tamtej pokazać kto tu rządzi. Tereska ja myślę że to był zwykły prostak i egoista. Pozdrawiam dziewczyny.

Gość ewdfew
Jacekkk niew eisz jak bylo wiec nie mozesz mi tu pisac jak jest. wystarczajaco dal mi dowodow i wystarczajaco sie plaszczyl rpzed moja osoba. Nie mow jacku z enie masz swojej dumy ktora wkoncu sie odezwie? On sam wiele razy wspominal ze czuje ze sie narzuca, ze ejst muz tym zle i traci cierpliwosc

Gość ewdfew
poza tym sie nie plaszczę , nie mam takiego zamiaru . Temat powstal w celu sprawdzenia jak kobiety potrafia walczyc o milosc i czy w ogóle potrafia. dla mężczyzn jest to proste, nie ta to inna, oni zazwyczaj sie nie płaszczą przed kobietami. Kobiety natomaist maja to do siebie , ze sa zbyt uczuciowe i zrobia wiele by odzyskac partnera

Gość Jacekkkkkk
Widzę że nic o życiu nie wiesz. Jesteś tutaj najmądrzejsza, nie słuchasz co piszą dziewczyny. Spadam z tematu.

Gość ewdfew
czytam ale bronie racji:) I powtarzam nie mialam i nie mam zamiaru sie plaszczyc!!!!!

Gość Jacekkkkkk
Przeczytaj sobie ten temat jak facet tęskni za kobietą mimo, że ona ma innego. To jest prawdziwe uczucie , a nie takie pierdoły co Ty piszesz. "Czy ona mnie pamięta... tęsknię.. jakie to żałosne" I jeszcze raz to napiszę. JAK BY CIEBIE CHCIAŁ TO BY BYŁ Z TOBĄ.

Gość ewdfew
pierdoly? wspolczuje ci chlopie ze dla ciebie milosc to pierdola

Gość Jacekkkkkk
Z jego strony nie dość że nie ma miłości to nawet kultury osobistej i nie oceniaj mnie, bo mnie nie znasz.

Gość ewdfew
i nie mow mi o doswiadczeniu zyciowym bo mam 45 lat a moj bylky wybranek ma 30 lat !!! wiec jest to milosc skoro z e mna byl

Gość ewdfew
no tak kultury nie ma osobistej tu sie z toba zgodzę:) I prosze cie nie znasz mnei weic mnie takze nie oceniaj. przeciez szczegolow z naszego pozycia opisywac nie bede wiec wiedziec jak bylo nie mozesz a juz na wstepie oceniasz. ja tez kiedys kochalam ale facet mnie tak potraktowal ze nie chcialam juz z nim byc !!a zalezalo mi strasznie

Gość ewdfew
czasem trzeba cos przebolec by spokojniej moc zyc:)

Pamiętajcie kobiety,jak facetowi zależy,to choćby skały srały,mury pękały,zawsze znajdzie sposób,żeby Z Wami być.To się sprawdza i jest zawsze aktualne.

Gość ewdfew
to prawda:) porzucil mnie 3 dni temu wiec mam jeszcze nadzieje ze sie z tego otrzasnie:)

Gość mazaretitka
zgadzam sie z tym ze jak facet chce to nie ma dla niego przeszkod jestem bardzo "dumna" osoba i mam duzy problem z wyrazaniem uczuc jednak zdobylam sie na to by walczyc o niego-ponizylam sie do granic mozliwosci by go do siebie znowu przyciagnac wiec nikt mi nie powie ze mozna faceta tak zranic by juz sie nie odezwal-jesli mu zalezy zrobi to-schowa swoja urazona dume do kieszeni moj nie byl wart moich staran i tyle i wczesniej czulam ze to ja to spapralam,bylam wsciekla na siebie.Teraz po moich staraniach wiem ze nie mam sie co obwiniac.Dostal to czego chcial-mojej deklaracji-i to olal wiec i tak nie mialo by to sensu

Dobrze wam tak i takich sytuacji z całego serca życzę wam do usranej śmierci. To wy możecie lache na faceta kłaść a jak facet to zrobi wam w podzięce za wasze wyrachowanie to wielce obrażone:-D jak kuba bogu tak bóg kubańczykom:-D macie to na co sobie zasłużyłyście

Dobrze wam tak i takich sytuacji z całego serca życzę wam do usranej śmierci. To wy możecie lache na faceta kłaść a jak facet to zrobi wam w podzięce za wasze wyrachowanie to wielce obrażone:-D jak kuba bogu tak bóg kubańczykom:-D macie to na co sobie zasłużyłyście