Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StasiuWrocław

Permen?

Polecane posty

Gość StasiuWrocław

Witam forumowiczów mam problem z erekcją kiedy chce kochać się z dziewczyna nie ma problemu penis stoi i to bardzo ale po wytrysku na drugi stosunek musze czekać co najmniej godzine o 3 i 4 moge już zapomnieć :( chciałbym to poprawić dla tego postanowiłem kupić żeń szeń cynk i permen. Mam pytanie do osób które mają ten sam problem czy permen poprawił wam waszą sytuację z erekcją? Jeśli może ktoś napisać jak wyglądał wasz seź prze permenem i po permenie co się zmieniło i jak długo trzeba było czekać na efekt i czy jesteście zadowoleni z permenu?? (najlepiej krótka odp. ale na temat czyli przed permenem np. sex 2 razy w tyg po 2 stosunki z przerwą 1h po permenie ile razy po ile stosunków w jakich odstempach pojawiła się erekcja i po jakim czasie kuracji coś się zmieniło ? )

Gość x do kwadratu
to nie ten dział na takie tematy, pomyliłeś działy

Gość StasiuWrocław
Mógłby ktoś co doradzić podpowiedzieć to naprawde nie miła i krempująca sytuacja :( chce jak najszybciej się z tym problemem uporac bo dbam o moją kobietę i dla tego nie omijam tego tematu tylko z nim walcze dla niej mam nadzieje że znajdzie się ktoś kto pomoże i podzieli się swoim doświadczeniem w tej sprawie i napisze jak sobie poradził