Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem juz nic

co zrobić, żeby miał charakter? i nie był ciota...

Polecane posty

Gość nie wiem juz nic

mam chłopaka a on nie potrafi sie zachowac w pewnych sytuacjach. Nie ma charakteru.. Kocham go, ale nie wiem co mam zrobić, bo nie takiego faceta szukam ;(

Gość gfit6gubhbdtr4
a jakiego szukasz??? nie kochasz go skoro szukasz innego...

Gość nie wiem juz nic
Kocham go. Ale nie chciałabys sie chyba wstydzić za swojego faceta?

Gość gfit6gubhbdtr4
skoro sie za niego wstydzisz to znaczy ze go nie kochasz....

Gość weronika rottati
tak jak moj. ciota bez charakteru.

Gość nie wiem juz nic
moge coś zrobć, żeby się zmienił? jak uważacie?

Gość gfit6gubhbdtr4
wstal mrabno poszedl do kosciola i na cmentarz. no tak, straaaaszna ciota....;/

Gość nie wiem juz nic
do tego zawsze muszę za niego decydować, bo nigdy nie potafi podjąć męskiej decyzji. O załatwianiu czegoś to nawet nie wspomnę...

Gość weronika rottati
w moim nie bma zycia energii.

Gość nie wiem juz nic
do tego nawet nie pracuje. Wszystko by obiecywał tylko. Naprawde nie wiem co robić.

Gość ????
jak mu zycie da po glowie, to i charakter wyrobi sie

Gość nie wiem juz nic
to mam czekać az sie zmieni?

Gość dziś na pomarańczowo
nad charakterem można popracować, ale tylko jeśli się tego naprawdę chce. jeśli Twój facet czuje potrzebę zmian, to może nabierze trochę męskości, ale wątpię, pewnie jest mu dobrze tak jak jest. też miałam kompletnie niemęskiego faceta, wyglądał jak grecka rzeźba, piękne mięśnie, siłownia dzień w dzień, miał siłę. ale bić np. się nie umiał, unikał sytuacji konfliktowych, a jeśli już się zdarzyła jakaś bójka, zawsze obrywał. nie lubię przemocy, ale facet chyba powinien umieć siebie i swoją kobietę obronić. poza tym był strasznie niezdecydowany, zwykły zakup picia albo sera w sklepie zajmował mu ze 20 minut :/ właściwie to on tylko dobrze gadał, to był człowiek słowa, a nie czynu. nie wstydziłam się za niego, on mnie niesamowicie irytował swoją dupowatością. rozeszliśmy się

Gość ????
czekac ? zalezy na co. Sport jest idealny do pracy nad soba(moim zdaniem), uczy wytrwalosci itp.

Gość nie wiem juz nic
z tego co mówisz to prawie opis mojego życia. takie kluski w oleju. moim zdaniem facet powinien mieć jaja. a u mnie to jest tak, że nawet znajomi i bliscy sie ze mnie smieją, żę to ja mam jaja w związku, a nie facet. naprawde nawet nie mam już siły go nawet bronic przed tymi opiniami, ajest mi przykro, że moj ''facet'' ma taka opinię. I tylko słucham,że potrzebuje porządnego faceta, ktory by miał nademna twarda ręke, bo jestem dziewczyna z silnym charakterem

Gość ????
cieple kluski najlepiej polac pikantnym sosem.

Gość zawsze możesz poszukać
sobie kogoś kto będzie ci odpowiadał. On nie zginie. Jest wiele babek ,którym takie ciepłe kluchy nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie :)

Gość Yachu Chrystman
Mi moja też to wczoraj powiedziała i dodała że spadło zainteresowanie ją z mojej strony; przecież to normalne - po 3 latach następuję znudzenie a nie jest jakimś generałem żeby za nią latać i salutować.

Gość aaaaaaaaanulka091
najważniejsze żeby Ciebie szanował ...

Gość skad maja?
co zrobic? Uciekaj, ja mam takiego meza, zawsze przez jego dupowate decyzje placimy potem ja i nasz syn

Gość aaaaaaaaanulka091
Yachu Chrystman nie zgodzę się z tobą. Jestem w 6 letnim związku i zainteresowanie zarówno z mojej strony jak i ze strony mojego partnera nie zmalało, nadal się KOCHAMY, a w naszym związku nie ma miejsce na DUMĘ zarówno męską jak i kobiecą . Na każdy temat potrafimy rozmawiać, nie krępujemy się siebie nawzajem, to jest podstawa związku.

Gość skad maja?
takie cieple kluchy sie nie zmieniaja, a potem placisz za to ty i twoje dzieci, wiem co mowie, 14 lat z takim, na kazdym kroku nas oszukuja bo kazdy mu wmowi wszystko, doszlo do tego, ze to ja jestem ta zla, bo chce bronic interesow rodziny i on potrafi bronic innych przeciwko mnie, potem splacasz dlugi po takim, potem mieszkasz w obskurnym domu, gdzie wynajmujacy nic nie chce zrobic i cie olewa, mimo, ze slono placisz za wynajem, potem jego rodzina ciebie i wasze dzieci poniza przy nim, a on jak te ciele pozwala im na to, a malo tego im dluzej z nim jestes potem on sie przylacza do ciemiezenia ciebie, znam to, jestem czasami w rozpaczy. Takich dupowatych facetow trzeba komac w dupe, bo najgorsze jest to jak sie od takich uzaleznisz z racji tego, ze rodzisz dzieci, albo zalozysz wspolny biznes. Masz poprostu przerabany. Facet musi miec jaja, zeby broic rodziny i swoich dzieci, jak nie ma to powinnien byc skazany na brak rodziny, kobiety, a nawet jestem za sterylizacja.

Gość Mam kurwiki w oczach
Jak jest dla słodki i ma dobry charakter (nie jest wredny, zakłamany) a do tego lubi się przytulać to może zróbmy tak: ja szukam ci macho, a Ty oddajesz mi swojego :D

Gość ????
osoba o nicku -skad maja?- dobrze prawi. Jak ktos nie ma swojego zdania, nie broni swoich bliskich, siebie, nie walczy o swoje to jest masakra.

Gość gość
U mnie podobnie.. facet bez charakteru .. nie ma swojego zdania , zawsze robi to co mu mamiusia każe. nie mam w nim oparcia zero... masakra