Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpitalny komizm

SZPITAL MASA LEKÓW JAK SIĘ OCHRONIĆ??

Polecane posty

Gość szpitalny komizm

Witam Od wtorku przebywam w szpitalu, stwierdzono u mnie zapalenie przydatków, poza podawaną doxycykliną otrzymuję jeszcze furagin i coś podobnego. Dziś się buntuję i już nie przyjęłam leków na zakażenie dróg moczowych (bez przesady 3x2 tabl dziennie). Ostatnio mi krwawił żołądek jak wymiotowałam po lekach. Zostaję już przy samej doxycyklinie. Pojawiła się ostra zgaga (której nigdy przenigdy nie doświadczyłam) , ranigast nie pomógł, myślę nad zakupem bioprazolu (mam nadzieję, że da radę) oczywiście w szpitalu nic mi takiego nie podadzą, muszę o to zadbać sobie sama. Zażywam leki osłonowe stąd (takie duże białe kapsułki - szpitalne) + probiosept. Martwię się bo mój organizm dostał przez ostatnie dni bombę leków, przy doxycyklinie będę musiała zapewne jeszcze pozostać. Chciałam Was zapytać czy odpowiednio się teraz chronię? Czy mogę jeszcze dorzucić Sylicaps aby ochronić wątrobę?

Gość Pomocne leki
w twoim przypadku to będą zapewne: Helicid (na żołądek) oraz Heperegen (wątroba). Oba leki na receptę. Poczytaj o nich w necie!! Nie wiem czy Helicid do końca jest na twoje dolegliwości, ale powinien pomóc.

Gość Pomocne leki
* Heparegen. Bez recepty na wątrobę: silimarol lub hepatil.

Gość 32423re
Wypisz się ze szpitala jak ci się nie podoba i nie zajmuj innym miejsca.

Gość szpitalny komizm
na mojej sali są jeszcze 2 łóżka wolne, jak tak już bijesz o miejsce.

Gość szpitalny komizm
a w sąsiednich salach jest 7 łózek wolnych :)

Gość 756yhfghfggh
i tak traci się na ciebie pieniądze. Jeśli nie ufacie lekarzom uważacie, że wiecie lepiej, ew. możecie się wyleczyć poradami z internetu, to po co im zawracacie głowę?

Gość lekarze to dno
weź kobiet uciekja z tego szpitala i lecz sie naturlanie jak chcesz być zrdrowa.