Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania____ania

Co na przeziębienie w ciąży??

Polecane posty

Gość ania____ania

Co można stosować na przeziębienie w czasie ciąży?? Znacie jakieś domowe sposoby ??

Mnie ginekolog polecił Prenatal grip care. Na ból gardła mogłam brac tandum verde ale to w 5 miesiacu nie wiem jak wyglada to w kwestii wczesnej ciąży. Herbatka z miodem i cytrynka z domowych sposobów ;)

Ja się leczyłam domowo- syrop cebulowy (z miodem i cytryną), nawet jak miałam nudności to mądre dziecko pozwoliło mi pić póki chorowałam :) Na gardło- Propolki, no i ciągle woda morska do nosa, także jak byłam zdrowa, bo w ciąży wysusza się śluzówka w nosie i łatwiej o infekcje.

Na gardło tantum verde we wczesnej ciąży tez można, osciloccocinum (nie wiem jak sie pisze), do nosa euphorbium, a z domowych sposobów to parówki na katar albo z solą albo takie kropelki eukaliptusowe do inhalacji. Ja tyle stosowałam i przeszło.

Gość ania____ania
Dzięki Dziewczyny! Zacznę od syropu z cebuli... Mam nadzieję, że szybko przejdzie :)

Lekarz pozwolił mi brać syrop dla kobiet w ciązy Prenalen, rutinoscorbin i wit.C. Reszta to naturalne metody:czosnek, miód, itp. itd.