Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherry89

grube nogi

Polecane posty

Gość cherry89

Witam :) Mam taki mały problem, niestety po rodzinie mojego ojca mam bardzo grube nogi nie wygląda to zbyt ciekawie zwłaszcza że ramionka mam bardzo szczupłe. Co polecacie jakie zabiegi metody. Nie chcę jakiś masaży szczerze to śmieszne że ktoś kogoś pomasuje i się schudnie, co więcej nie lubię być dotykana przez kogoś obcego ;/

Gość Poradniczka
Witaj. Masaż i tego rodzaju odchudzanie nie pomaga tak w 100%. Ja bym Tobie radziła stosowac dietę: nie jeść białego pieczywa zbyt często, tłuszczów... Dużo owoców i warzyw i białka pgólnie, ale nie przesadzaj z dietą tak by się głodować... Rób codziennie ćwiczenia po 30 mimut i po jakimś czasie zobaczysz efekty, ale potrzeba trochęczasu, cierpliwośći i dobrej woli. Pozdrawiam .

Gość cherry89
Nudno tak samej ćwiczyć :( odechce mi się po chwili, zresztą każdy trener fitness mówi że ćw na uda to nie wiele dają :( zwłaszcza jeżeli ktoś jest ogólnie szczupły

Ja też mam ten problem:( Niestey sedno sprawy polega na tym, iż ja niestety, lub stety jeżdziłam konno. Nie mam tkanki tłuszczowej dużo, ale za to bardzo rozwinięte mięśnie ud. Teraz, gdzy zmuszona byłam sprzedać pupila zastanawiam się jakby tu zmniejszyć objętość ud. Oczywiście brak ćwiczeń spowoduje redukcję mięśni i wzrost tkanki tłuszczowj:(....tak więc to jest o wiele gorsze, niż mieć tłuszczyk:(

Dodam jeszcze, że Ci którzy znają się uważają, że moje nogi są wzorem dla innych.......przykra sprawa!!!!! Wiem, że mam zgrabne nogi, ale... uważam, że są zbyt "pucie"uda!!! Jak zredukować mięśnie ud, by nie odłożyła się w nich tkanka tłuszczowa?....hmmm której teraz nie mam:(...pomocy!!!?? Sama nie wiem:(

Gość cherry89
Mięśnie to nie problem, nie przesadzaj, problem jest wtedy jak masz rozmiar 34 a nogi jak na 42 czy 44 to jest problem, bo wygląda się komicznie Liposukcję sobie zrób, stać Cię było na konia to na lipo też :P

Gość cherry89
Problem u mnie jest taki że one są nieproporcjonalne, i nie bardzo wiem co z nimi zrobić :(

No właśnie Lipo jest na tluszczyk, wtedy bez zastanowienia poszla bym do lekarza i było by po problemie, dlatego ty śmiało możesz iść. ... A mięśnie? Cóż mi pozostaje z nimi żyć jak do tej pory. A szkoda bo smukle uda wydłużaja optycznie figurę i dodają gracji.

Gość cherry89
A znasz lekarza, który odważy się zoperować kogoś kto waży 53 53 kg?? Co więcej liczyłam na inne rady niż liposukacja, bo w przypadku nóg się jej raczej nie wykonuje, bo to nie jest brzuch, tu łatwo jest mięśnie uszkodzić, czy spowodować nierówności

Gość cherry89
Zresztą jak czytam to porządna liposukcja kosztuje 15 tys. ;/

może pochwal się sylwetką, niektórzy lubią kobiety o mocnych nogach

może pochwal się sylwetką, niektórzy lubią kobiety o mocnych nogach

Gość cherry89
wether nie ma się czym chwalić :P

Gość cherry89
Potrzebuję dobrej alternatywy dla liposukcji ;/

Gość żę tak powiem
ja mam ten sam problem, góra sylwetki szczupła, za to grube łydki... Nieciekawie to wygląda gdy założe np spódnicę, troche pomagają wysokie obcasy i ciemne rajstopy, kiedyś szukałam info na necie i podobno jeśli chodzi o łydki to ciężko coś z tym zrobić ćwiczeniami

Gość cherry89
żę tak powiem mamy ten sam problem, idzie wiosna i jak tu założyć spódnicę??

No właśnie jak założyć spódnice? Naprawdę moje umięśnione uda nie wyglądają ciekawie. Jedynie szczerze i delikatnie określił je mój mąż - czyli pucie:( wyglądają jakbym była sztangistka. Porażka- tak to mogę określić i żyć dalej. Powodzenia dziewczyny, a jak znajdziecie coś ciekawego to piszcie.

Do wether wydaje mi sie, ze mężczyzna woli biodrzaste a nie udziaste panienki;)

Gość do grube nogi
grube to pojecie wzgledne, ile dokladnie masz w lydce i udzie? jaki rozmiar spodni nosisz, a jaki bluzki? bo to wazne, sylwetka musi byc przeciez proporcjonalna. a u kobiet dodatkowo 'oplywowa' :) zreszta wzrost tez duzo warunkuje. okropnie wyglada kobieta o sylwetce patyka, a od takich az sie roi na polskich ulicach :-o

Gość cherry89
Mam ok 35 cm w łydce i 56 w udzie :( (tak w środkowej części) I jeszcze te bryczesy Bluzeczki noszę w rozmiarze 34

Gość do grube nogi
moim zdaniem masz bardzo ladna figure gruszki, nie patykowata :-o, tylko kobieca. tak jak byc powinno: gora szczuplejsza i dol szerszy. zauwaz, ze u mezczyzn powinno byc na odwrot. a uda zawsze powinny byc sporo grubsze od lydek, szczegolnie kobiece uda.

Gość cherry89
Nie chce być gruszką, halo żyjemy w Polsce a nie w Afryce!! Zdolność do rodzenia dzieci nie jest najważniejsza :P Tak tylko dlaczego panowie zwracają uwagę n zgrabne nóżki a nie na szeroki biodra?!

biodrzastość i udziastość to pojęcia względne, może być tak że mimo dużego obwodu tu i ówdzie całość się ładnie komponuje :)

Gość cherry89
Dobrze to pojęcie względne, a może nie każdemu wystarczy dobrze wyglądać??

Gość cherry89
Nie rozumiem, dlaczego u niektórych pokutuje stwierdzenie, ze no nie jesteś najpiękniejsza to będziesz taka. Nadmierny tłuszcz nie zawsze jest naszą winą

Co masz na myśli mówiąc, że nie każdemu wystarczy dobrze wyglądać i jak to się ma do tematu? I nie zauważyłem, żeby ktoś mówił o winie za takie czy inne kształty.

Gość cherry89
Nie jestem jakoś przeraźliwie gruba A co sądziecie o Aqualyxie??