Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greeeentea

Mętlik

Polecane posty

Gość greeeentea

Rozstałam sie z chłopakiem. Byliśmy razem prawie 2 lata, z nikim tak dobrze się nie dogadywałam, przeżyłam z nim swój pierwszy raz i nigdy bym nie pomyślała, że kiedyś się rozstaniemy. Nie była to miłość od pierwszego wejrzenia, brakowało mi trochę tych motylków w brzuchu. Po prostu spotkaliśmy się raz, drugi, kolejny... Miałam wątpliwości. Brakowało mi sie trochę tych emocji, coraz częściej się kłóciliśmy, czułam tylko złość. Nie wiem, czy go kocham. Wiem, że nikogo lepszego nie znajdę, ale z tego powodu nie chce z nim być. Coraz częściej wracam w myślach do chłopaka, który 3 lata temu mi się podobał, na którego widok prawie mdlałam, ale nawet ze sobą nie kręciliśmy. Co jakiś czas pojawiał się w moich myślał. Nie o to chodzi, że chciałabym z nim być, chciałabym tylko go zobaczyć i żeby zobacyzł, że nie jestem już tą zakompleksioną dziewczynką. Nie wiem po co, ale po prostu chciałabym go spotkać. Czy to normalne, że wracam do takich rzeczy? Po prostu chyba brakuje mi tego stanu zakochania. Czuję się podle wobec swojego chłopaka, w sumie byłego chłopaka... Mam straszny mętlik w głowie i czuję się jakbym wogóle była bez żadnych uczuć, jakbym nikogo nie była w stanie pokochać nigdy. Może przez te dwa lata to właśnie była miłość? Nie wiem już, czekam aż samo się wszystko potoczy.

Gość KATIEAE
Najlepiej będzie jak to wszystko przeczekasz wtedy będziesz wiedzieć, daj sobie narazie z nim spokoj