Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgeg

jak powinien ubierac sie łysiejący facet aby podobac sie dziewczynie ??

Polecane posty

Gość tgeg

jak myslicie dziewczyny ?

Gość no jak to mozliwe????
tak samo jak kazdy inny. Nie ma skarpet dla łysych i z wlosami, majtek dla łysych, bluz dla łysych.

Gość tgeg
no to moze inaczej co powinien zmienic w swoim wygladzie, chodzi mi ogólnie nie tylko o ubranie

Gość nfjgah
pzede wszystkim ogol głowe na zero....nic bardziej nie odpycha dziewczym jak facet chcacy na siłe zatrzymac te resztki włosów...:P....serio mowie:)

Gość fghjju
popieram ogol glowe na zero. moj tak robi:D i nadal wyglada sexi

Gość lek
zgadzam się dziewczyny nie ma nic gorszego jak " fryzura z pożyczką " ;) u faceta, pewnie, ostrzyż się na któtko , wierz mi są dziewczyny co lubią łysych facetów , jest to uwarunkowane genetycz. i nic nie zrobisz i nie masz co czuc kompleksów z tego powodu ( przykład---mój prywatny mąż :) ubierz się kolorowiej na wiosnę , faceci boją się różowych koszul jak diabli , nic nie odmładza faceta jak jakies fanne jeansy, kolorowe koszulki , czyste sportowe buty, ja tak lubię , ale to już rzecz gustu pzdr. ;)

Gość lek
fajne miało byc :)

Gość Robert_M_krk27
nie bluzy z kapturem, trzeba troszke porzadniej - koszule sa dobre.. zeby przecietna Kowalska na pierwszy rzut oka nie wziela Cie za blokersa/lokalnego gamonia/czlowieka bez perspektyw:) polecam koczule ziemnozielone, wojskowe ciuchy- fajnie pasują.... rowniez czapki/czapeczki.. tylko nie baseballowe... ;) pozdr wszystkich łysych:)

" popieram ogol glowe na zero. moj tak robi" to można łysinę ogolić? co najwyżej oskalpować