Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona Laska

Czy bycie dziewicą/prawiczkiem to powód do wstydu?

Polecane posty

Gość Zielona Laska

Interesują mnie wasze przemyślane opinie..

Gość franapaleeeee
bycie dziewicą to akurat powód do dumy.. tzn, jeśli kobieta jest atrakcyjna fizycznie bo jeśli pasztet to nic dziwnego ze jest dziewicą z kolei jeśli facet ma więcej niż 20 lat i jest prawiczkiem to po prostu zwykła ciota i lamus i to jest ewidentnie powód do wstydu

Gość nie lubię grubasów
ładna dziewczyna, ale w okolicach 30-tki, wciąz dziewica to już powód do wstydu. Sama znam taką, ma 32 lata, ładna, dziewica, ale dziwaczka, typowa stara panna

Gość Trent Easton
"z kolei jeśli facet ma więcej niż 20 lat i jest prawiczkiem to po prostu zwykła ciota i lamus i to jest ewidentnie powód do wstydu " A spierdalaj z takimi tekstami.

Gość Nie lubie grubasow
:>

Wielki wstyd, powodem do dumy i uzyskania jakiegokolwiek znaczenia w towarzystwie jest jak najwcześniejsze rozpoczęcie współżycia płciowego, a zajście w ciążę w wieku 16 lat to już w ogóle epic win :D

Gość blue sky........
były takie tematy na ten temat, poszukaj sobie.

Gość blue sky........
jem kutasa

"z kolei jeśli facet ma więcej niż 20 lat i jest prawiczkiem to po prostu zwykła ciota i lamus i to jest ewidentnie powód do wstydu " W pełni się zgadzam, choć uważam, że można dać jeszcze roczny handicap. Po 21 roku życia znaczy, że coś z nim nie tak i raczej nic się już nie zmieni. 🖐️

Gość fin111
i jedno i drugie to powod do dumy w tym sprostytuowanym lamerskim swiecie

Gość Trent Easton
Prawiczku bez Wiary, czyli jak ja mam 25 lat to już mogę sobie odpuścić?

Gość SalamioSPairoz
/// i jedno i drugie to powod do dumy w tym sprostytuowanym lamerskim swiecie /// bycie prawiczkiem to powód do dumy? nie załamuj mnie... nikt nie jest prawiczkiem z wyboru tylko z braku powodzenia

Gość grregeht
/// Prawiczku bez Wiary, czyli jak ja mam 25 lat to już mogę sobie odpuścić? /// prawiczek w wieku 25 lat? masakra.. zapomnij ze kiedykolwiek poruchasz , no chyba ze pojdziesz na dziwki- w co wątpie, bo pewnie bys sie wstydził

Gość przeciez ta pomarancz to
kolejny brzydki prawik ktory chce sobie samoocene podnies 🖐️ jestem zywym gownem a nie facetem

Gość mietek moja milosc
potwierdzam mam 26 lat i nawet do dziwki bym nie poszedl nie przeskoczylbym juz tego

Gość prawiki są tutaj
Do dumy, ale znowu całe życie to nie. W końcu powinno się znalezc swoja druga połówkę.

Gość fin111
niektorzy sa z wyboru,a nie z braku powodzenia, sa tez aseksualisci ktorzy nie lubie seksu

1. Zależy, w jakim wieku jest ten dziewic 2. Zależy, czy ten dziewic był/nie był w związku (jeśli był, to jak długo i na jakich zasadach) 3. Zależy, z jakich pobudek ten dziewic zachowywał dziewictwo (jeśli religijnych, to bylejaknajdalejodniego).

Zwykle pierdolenie, że jak się do 25 roku życia jest prawikiem, to mozna sobie odpuscic.

Gość Nord Ost
Mam 20 lat i jestem prawiczkiem. - co za tym idzie kiepsko z dziewczynami. W gimnazjum mogłem mieć 3 razy dziewczynę bo 3 dziewczyny były mną zainteresowane, niestety nieśmiałość wszystko spartoliła. W liceum było kiepsko, zainteresowałem się wtedy PUA ale nic sie z tego nie wykluło. Chyba umrę niedługo.

posiadanei własnych zasad i przekonań jest powodem do dumy :) jeżlei facet jest prawiczkiem, bo jest sierotą zyciową i wsydzi się zagadac dziewczynę to juz inna sprawa, bo tu ideologia nei am nic do rzeczy 🖐️

przestańcie pierdolić z tym wiekiem. To ,że facet po 21 roku życia prawiczek to ciota i jest z nim coś nie tak to sie z tym zgadzam na własnym przykładzie ,ale ... Można to odpokutować i to zmienić ...jest trudno : ) ..Cholernie trudno bo jak coś odwlekamy na święte nigdy to potem jest bardzo trudno wrócić i to nadrobić ,ale da się. To że miałem chujowe zycie towarzyskie w wieku 13-26 lat nie oznacza ,że do śmierci muszę takie mieć ...w wieku 30 lat jak sie dba o siebie też jesszcze można osiągać sukcesy tak samo w wieku 40 czy potem 50 , 60 ..ale kiedyś trzeba zacząć ...chyba lepiej późno niż wcale. ..przecież nie musicie się żenić od razu ,ale na dobry początek to wystarczy choćby się po spotykać na luźne spacery , czy jakiś wypad gdzieś z dziewczyną ,a tutaj z kolei wystarczy po prostu otworzyć gębę i zaproponować ...ja np improwizowałem wiele rzeczy robiłem pierwszy raz ...był steres ,ale też i satysfakcja ,że mam to za sobą . Pomimo najgorszego stresu i strachu przed czymś to jak to w końcu zrobimy i nawet nam to nie wyjdzie człowiek czuje ulgę. ...najgorszym gównem na ziemi jest odwlekanie rzeczy nieuchronnych ...bo się boimy że to nam nie wyjdzie ... Jak ktoś próbował milion razy i nie wyszło to inna bajka i nie moja rzeczywistość . Więc nie pomogę . przykro mi.

Gość SalamioSPairoz
// sa tez aseksualisci ktorzy nie lubie seksu // znajdz mi faceta , który nie lubi sexu

znajdz mi faceta , który nie lubi sexu A co, sam/a masz z tym problem? Są mężczyźni aseksualni. I są też fora dla nich. Wujek Google nie gryzie :-o

Gość SalamioSPairoz
po prostu nie uwierze w to, że facet jest prawiczkiem, albo nie rucha Z WYBORU... ponieważ każdy facet pragnie kobiecej cipki i taka jest prawda a ci którzy nie ruchają to tylko dlatego, ze nie mają powodzenia u kobiet na których im zależy

"czy jakiś wypad gdzieś z dziewczyną ,a tutaj z kolei wystarczy po prostu otworzyć gębę i zaproponować " Jakbym chodził w miejsca gdzie mozna "wypaść" gdzies z dzewczyną to bym nie miał problemu. Ale ciężko cokolwiek zrobić kiedy jest się totalnie martwym towarzysko. 🖐️

ponieważ każdy facet pragnie kobiecej c*pki i taka jest prawda Hahaha :D Powiedz to gejowi :D Wmów mu, że pragnie kobiecej cipki :D

Gość SalamioSPairoz
mój tata nie lubi seksu z moją mamą

Gość kazdy facet pragnie cipki??
co za brednie , w zyciu mnie nie ciagnelo do kobiet to samo tyczy sie facetow po prostu jestem aseksualny.

Gość SalamioSPairoz
damascenka.. idiotyczny przykład bo mowa typowo o sexie wiec jesli gej nie chce kobiety to ma faceta i rucha faceta w dupe, czyli tez uprawia sex wiec na jedno wychodzi chodzi o to ze nikt nie ma celibatu Z WYBORU, tzn nikt z facetów z kobietami moze byc roznie.. ale tez rzadko maja dluzszy celibat, O ILE MAJA POWODZENIE