Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona Laska

Czy bycie dziewicą/prawiczkiem to powód do wstydu?

Polecane posty

"odmieniec , miec siostre , miec wzrost wyglad , miec prace i wyksztalcenie" zwłaszcza ta siostra jest bardzo istotna. wiadomo, że siostra powinna kazdemu facetowi podrywać laski i podawać je na tacy :D ale chrzanicie.

Gość fin111
my introwertycy mamy swoj piękny swiat, mamy piękne umysły

Gość MasonDixon
Może śmierdzi

Gość darker to w ogole
jak zelek cos napisze to nie wiem czy sie smiac czy plakac, to pewnie domena wiekowych dziewic :D

Gość jeśli kiedyś dostanę..
... pozwolenie na bron, to pierwsze co zrobię to zastrzelę Darkera

"jeśli kiedyś dostanę... pozwolenie na bron, to pierwsze co zrobię to zastrzelę Darkera" Szkoda kul. Ja się sam planuje wykończyć.

A mnie interesuje pewna przecz. Mianowicie... Dziewice obojga płci tak chwalą sobie to dziewictwo i chwalą. Tak zapewniają, że TYLKO z czystymi i nietkniętymi... W końcu trafiają na takowych, konsumują związek i okazuje się, że... ...że ich partnerzy kamasutrę mają obcykaną na 102! Że blowdżoby są im nieobce, że minetki opanowali w sposób mistrzowski. Że bdsm ich nie przeraża i że chętnie spróbowaliby z zabawkami. I co następuje? OSKARŻENIE o kłamstwo. Że on nie był prawiczkiem i miał kupę dziewczyn przed nią a ona nie była dziewicą (krwawienie nie zawsze występuje, można też oskarżyć pannę o spreparowanie dowodu poprzez sex w trakcie miesiączki). "Dziewictwo" nie równa się "niewinność". Można mieć błonę przed macicą a przebieg mentalny nie gorszy, niż panie z De Wallen.

Gość czyli jakbys mial laske
to zaznalbys szczescie? :D nie ma to jak uzalezniac wlanego szczescia od innych :D

"to zaznalbys szczescie? nie ma to jak uzalezniac wlanego szczescia od innych " Nie ma to jak zmyślanie historyjek na temat innych.

Gość fin111
otoz czesto facet w zwiazku jest uwiazany niczym pies na smyczy, dlatego nie polecam zwiazku,no chyba ze ktos lubi sadomaso

Damascenka Mówimy tu nie o błonie, tylko o seksie w każdej postaci. To raczej nie te czasy, żeby tak udawać. Jak ktoś sie chce teraz puszczac, to to robi.

Gość fin111
nawet sobie nie wyobrazacie jak kobiety potrafia wulgarnie obrazac facetow w zwiazku, tak ze lepiej odpusccie sobie chec bycia w zwiazku

Gość fin111
zwlaszcza jezeli macie slaba psyche

Damascenka Mówimy tu nie o błonie, tylko o seksie w każdej postaci. To raczej nie te czasy, żeby tak udawać. Jak ktoś sie chce teraz puszczac, to to robi. Temat topiku o tym nie mówi.

Darker "Nie mam depresji. Po prostu nie jestem szczęśliwy." Tak? A byłam pewna, że nawet coś o tym wspominałeś, ale nie ważne. Mimo wszystko - a jak można nazwać udręczenie tak silne, żeby pisać o odebraniu sobie życia? Moim zdaniem powinieneś uregulować swoje sprawy, pogodzić się z przeszłością, bo inaczej nigdy nie będziesz mógł budować przyszłości ani samemu ani z drugą osobą.

Gość Zuzanna Amelia & 11
Aneta - od pomyslu do przemyslu daleka droga

bo inaczej nigdy nie będziesz mógł budować przyszłości ani samemu ani z drugą osobą." Nie ma tej drugiej osoby. Nawet na horyzoncie takiej nie widać. Nie ma nic z nikim do budowania

Darkerze A kogo ty szukasz? Kogo chcesz. Nie pytam, kogo nie chcesz, bo dużo o tym wspominasz.

Gość Zuzanna Amelia & 11
Faktem jest ze przeszlosc jest czasami jak kula u nogi. Ciazy niemozliwie i nie wiadomo jak sie tego pozbyc.

Bielyje Rozy....jak ty se to wyobrazasz? , jak pogodzic sie z tym ze inni mieli powodzenie a np darker nie, inni ruchali laski a on nie więc ma sie pogodzic ze jest gorszy i co dalej. uwazam ze nie da sie pogodzic z przeszłoscią w tym przypadku

Gość fin111
po co masz z kims cos budowac? nie traktuj tego tak smiertlenie powaznie, zycie to w duzej mierze żart i nie traktuj swojego stanu powaznie

Gość Zuzanna Amelia & 11
Witaj Cream. Wrociles na kafe na stale ?

"A kogo ty szukasz? Kogo chcesz. Nie pytam, kogo nie chcesz, bo dużo o tym wspominasz." Wiesz, Damascenka... ja byłem z tych jeleni co to woleli poznać dziewczynę i położyć podwaliny pod przyszły związek zamiast panny zaliczać ale po tym wszystkim to pierdolę.

Wiesz, Damascenka... ja byłem z tych jeleni co to woleli poznać dziewczynę i położyć podwaliny pod przyszły związek zamiast panny zaliczać ale po tym wszystkim to pie**olę. No i..?

To powód do dumy, tak samo jak nie danie się wciągnąć "otoczeniu" w palenie papierosów, w picie alkoholu czy branie narkotyków. Najważniejsze to zacząć współżycie (jak i inne czynności) seksualne z osobą którą się kocha i z którą jest się całkowicie pewnym, że spędzi się resztę życia. Pamiętajcie też, że nie trzeba nikomu niczego udowadniać, bo z takim nastawieniem ludzie idą na studia by inny myśleli, że są inteligentni, kupują samochód by mieć prestiż, powiększają sobie różne części ciała by czuć się seksownie, a potem dół gdy im prestiż poszedł do warsztatu, albo im silikon opadł. Najważniejsze to budować poczucie własnej wartości w sobie, a nie uzależniać go od otoczenia, bo potem otoczenie się zmieni i wszyscy zamiast nazwać Cię kimś spoko, nazwą Cię ćpunem, zamiast podziwiać silikonową modyfikację działa, będą ją rozbawieni wytykać palcami itd.

"No i..?" No i tyle, że mam dość upokorzeń. "Najważniejsze to zacząć współżycie (jak i inne czynności) seksualne z osobą którą się kocha i z którą jest się całkowicie pewnym, że spędzi się resztę życia." No to większość po 40-stce powinna zaczynać :D Co za kretyni na tym forum.

Darker "Nie ma tej drugiej osoby. Nawet na horyzoncie takiej nie widać. Nie ma nic z nikim do budowania" Ale zauważ, że na pierwszym miejscu postawiłam Ciebie, więc zrób to przede wszystkim dla siebie. Nie można zbudować niczego zdrowego, będąc stłamszonym przez życie. **cream** "Bielyje Rozy....jak ty se to wyobrazasz? , jak pogodzic sie z tym ze inni mieli powodzenie a np darker nie, inni ruchali laski a on nie więc ma sie pogodzic ze jest gorszy i co dalej." Jakie to płytkie... Przede wszystkim nie można determinować swoich problemów do tego, że 'inni ruchali laski'. I nie, w żadnym wypadku nie można sobie wmawiać, że jest się gorszym. Nikt nie powinien się tak szmacić w myślach, bo to tylko doprowadzi do pogłębienia depresji. A będzie to trwało tak długo aż się nie zrozumie, że tylko my sami mamy wpływ na kreowanie tej rzeczywistości w której przyszło nam egzystować.

Najważniejsze to budować poczucie własnej wartości w sobie Są jednak tacy, którzy chętnie zburzą to poczucie. Niezależnie od tego, czy miałeś/łaś dużo partnerów w łóżku czy nie.