Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona Laska

Czy bycie dziewicą/prawiczkiem to powód do wstydu?

Polecane posty

"Nie można zbudować niczego zdrowego, będąc stłamszonym przez życie." No to przejebane po całości :D

Gość fin111
zgadzam sie z tym ze nalezy rozpoczac tzw wspolzycie(jezeli oczywiscie seks dla kogos jest jakos tam wazny)z osoba ktora sie szczerze kocha i jest sie pewnym ze bedzie to ta osoba na cale zycie(dobrze byloby gdyby nigdy wczesniej nie uprawiala tzw seksu)

"No to większość po 40-stce powinna zaczynać Co za kretyni na tym forum." A boli Cię to jakoś kiedy ktoś zacznie? "Są jednak tacy, którzy chętnie zburzą to poczucie." No zawsze znajdzie się ktoś kto chce komuś nam podłożyć, ale im mniej poczucie wartości jest zbudowane na innych tym taka osoba ma mniejszą szansę na sukces.

Zatem korzeni poczucia własnej wartości trzeba szukać w rodzinnym domu. I w dzieciństwie. Czym skorupka za młodu... itd.

(dobrze byloby gdyby nigdy wczesniej nie uprawiala tzw seksu) Dlaczego? Boisz się, że przy partnerze wypadniesz słabo i to zrujnuje twoje ego?

"A boli Cię to jakoś kiedy ktoś zacznie?" Mnie nie ale takich jak ty chyba boli.

Gość foxyladyXXX
Kocha? Miłości nie ma. Spędzi resztę życia? Co za idealizm. Czy wy tutaj obecni myślicie przed seksem o takich rzeczach? To impuls, ogień, pożądanie.. i dlaczego tyle osób najeżdża na Darkera? Mimo że jest prawiczkiem, pisze rozsądnie.

Gość fin111
Damascenka nie boje sie, chodzi bardziej o to ze taka osoba bylaby czysta i razem bysmy odkrywali te rzekome uroki seksu

"Czytaj ze zrozumieniem zanim po głupiemu zaatakujesz" Nikogo nie zaatakowałem.

" Jakie to płytkie... Przede wszystkim nie można determinować swoich problemów do tego, że 'inni ruchali laski'. I nie, w żadnym wypadku nie można sobie wmawiać, że jest się gorszym. Nikt nie powinien się tak szmacić w myślach, bo to tylko doprowadzi do pogłębienia depresji. A będzie to trwało tak długo aż się nie zrozumie, że tylko my sami mamy wpływ na kreowanie tej rzeczywistości w której przyszło nam egzystować. " mozna byc albo lepszym albo gorszym , laska zawsze wybierze tego faceta który według niej jest lepszy to chyba logiczne a my jedynie mamy wpływ tak naprawde tylko na wykształcenie, sylwetke i umiejętnosci nie związane z drugą osobą bo nikogo nie zmusisz aby cie lubił,porządał itp itd

Gość foxyladyXXX
'czysta'? 'rzekome uroki seksu'? Frustracje i ogólnie problemowa psychika na wielu płaszczyznach się przejawia, najwyraźniej seksualność jest tylko jednym z objawów ;)

Damascenka nie boje sie, chodzi bardziej o to ze taka osoba bylaby czysta i razem bysmy odkrywali te rzekome uroki seksu Czysta psychicznie czy fizycznie?

Gość Zuzanna Amelia & 11
16:51 [zgłoś do usunięcia] **cream** mozna byc albo lepszym albo gorszym , laska zawsze wybierze tego faceta który według niej jest lepszy to chyba logiczne a my jedynie mamy wpływ tak naprawde tylko na wykształcenie, sylwetke i umiejętnosci nie związane z drugą osobą bo nikogo nie zmusisz aby cie lubił,porządał itp itd No i co w zwiazku z tym ?

Gość emade feat.
No nie wiem czy w przypadku faceta, powód do dumy jest bycie ciotą, leszczem, frajerem, nieudacznikiem no i przede wszystkim chujowo wyglądać.. bo tylko mając te cechy jest się prawiczkiem po np 20 roku życia u kobiet to wygląda inaczej.. jeśli jest atrakcyjna to zazwyczaj każda koło 16stki traci dziewictwo, osobiście nigdy nie spotkałem się z kobietą, która jest sexowna i jest dziewicą po 20 roku życia- to nie realne.. one mają milion propozycji, zawsze kiedyś ulegną.. ale jeśli tego nie zrobią, no to może i być powód do dumy, chociaż z drugiej strony co to za duma? dla mnie duma to wycisnąć 200kg na ławeczce .. bo to jest coś co osiągnąłem wieloletnim treningiem, wyrzeczeniami itp.. a to , że ktoś nie rucha to powód do dumy? kurwa ludzie ogarnijcie się...

Gość fin111
Damascenka fizycznie a to czesto laczy sie z psychiką foxylady dla kogos kto nie uprawial tzw seksu moga byc jedynie rzekome uroki seksu , bo nie wiemy czy seks naprawde jest fajny,przyjemny czy to tylko mit do obalenia

Gość ja jestem z tego dumny
i mam w dupie wywody jakiegos darkera dla ktorego sensem zycia jest posiadanie laski. Widac ze ma bardzo smutne zycie z tedo powodu

Gość fin111
oczywiscie ze to moze byc powod do dumy, natomiast bycie zuzytym przechodzonym lachonem czy fagasem to powod do hańby, nie wiem czy kumasz roznice

@Damascenka + @fin111: Jeśli jesteś z osobą z którą chcesz spędzić resztę życia, to będziesz mieć tuzin momentów na wypadnięcie słabo. Oboje będziecie mieć - Pierwsza pomoc w "czynnościach dnia codziennego", pierwsze współżycie, zmiana pierwszej pieluchy dziecku itd. @foxyladyXXX: Impuls, ogień i pożądanie to nic więcej jak skok hormonów i napłynięcie krwi do narządów płciowych. To samo osiągniesz strzykawką z adrenalinom. To są tylko najbardziej proste reakcje fizjologiczne, jednak od dziecka uczymy się je kontrolować - Nie oddajemy moczu gdy tylko nam się zachce, ale kontrolujemy naszą fizjologię aż znajdziemy toaletę, nie jemy bez opamiętania, ale trzymamy taką bądź inną dietę. @Darker: "Nikogo nie zaatakowałem." Rozumiem, że powinienem wybrać bardziej pozytywną interpretacje słów "Co za kretyni na tym forum" :) @emade feat: "i przede wszystkim ch*jowo wyglądać.. bo tylko mając te cechy jest się prawiczkiem po np 20 roku życia" Czekaj... można jeszcze nie robić tego za sprawą świadomego wyboru... Hmmm, nie, to by nie wypaliło:P

Gość emade feat.
/// Czekaj... można jeszcze nie robić tego za sprawą świadomego wyboru /// znajdz i przyprowadź mi faceta, który Z WYBORU jest prawiczkiem po 20 roku życia

Gość fin111
ok, pelno zakonnikow ,ksiezy, ale takze pelno aseksualistow

"ok, pelno zakonnikow ,ksiezy, ale takze pelno aseksualistow " A jacyś spoza tych patologii?

znajdz i przyprowadź mi faceta, który Z WYBORU jest prawiczkiem po 20 roku życia Chętnie, ale cię nie znam i nie wiem, jak byś to wykorzystał. Pewnie i tak byś nie uwierzył.

Gość patologia jestes ty zlamasie
wspolczuje twoim starym ze maja takiego niedorobienca pierworodnego :D

Gość fin111
aseksualizm to nie patologia tylko wybór a czesto i geny

"ok, pelno zakonnikow ,ksiezy, ale takze pelno aseksualistow " A jacyś spoza tych patologii? Nie każdy ksiądz czy zakonnik, to patologia. Osobiście znam dwóch koloratkowych, w których powołanie wierzę i WIEM, że są prawdziwi w swoich wyborach. A jestem zagorzałym antyklerykałem.