Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona Laska

Czy bycie dziewicą/prawiczkiem to powód do wstydu?

Polecane posty

**cream** "mozna byc albo lepszym albo gorszym , laska zawsze wybierze tego faceta który według niej jest lepszy to chyba logiczne a my jedynie mamy wpływ tak naprawde tylko na wykształcenie, sylwetke i umiejętnosci nie związane z drugą osobą bo nikogo nie zmusisz aby cie lubił,porządał itp itd" Chyba mnie do końca nie zrozumiałeś. I czy możesz w końcu przestać stawiać na piedestale posiadanie kobiety i zająć się sobą? Czy to tak wiele? Zauważ, że gdy człowiek skupia się tylko na jednej czynności/rzeczy i w tym ponosi porażkę to burzy mu się wszystko inne. Miej jakąś alternatywę.

Gość emade feat.
/// ok, pelno zakonnikow ,ksiezy, ale takze pelno aseksualistow /// no prosze cię.. może jeszcze dodaj niepełnosprawnych, dzieci z daunem itp ja mówię o normalnych ludziach, zresztą jestem przekonany, że przynajmniej 50% księży też ruchała.. a ludzi aseksualnych osobiście nie znam, nigdy nie poznałem i podejrzewam, że o ile w ogole tacy istnieją to jest to 1% całej populacji męskiej

fin111, a Ty to jesteś tak głupi, że to po prostu ręce opadają, weź się lepiej już zamknij, bo ciężko się czyta takie durnoty.

Gość emade feat.
/// Chętnie, ale cię nie znam i nie wiem, jak byś to wykorzystał. Pewnie i tak byś nie uwierzył. /// ale skąd wiesz, że twój kolega jest prawiczkiem z wyboru? bo co.. powiedział ci tak? no to jest jeden z elementów obrony przed tym by uznano cię za ciote, facet może ściemniać, że mu nie zależy itp ale dopóki nie wygoni z łóżka paru kobiet to nie uwerze, że ktoś może z wyboru nie ruchać, koniec kropka to nie sztuka nie ruchać jeśli się jest nie atrakcyjnym w przypadku faceta

Gość zgadzam sie z tym ze
damescenke ojciec rucha w dupe i teraz pierdoli kocopoły

Damascenka ty pusta cipo najeżdżasz na wszystkich, pewnie cie stary w zad zruchał nie raz i teraz masz takie spaczone podejście do ludzi Nie mam aż tak traumatycznych przeżyć, jak ty, biedactwo :( Mnie rodzice kochali i szanowali. Nie każdemu tatuś krzywdę robił, wiesz? najeżdżasz na wszystkich A co, o tobie zapomniałam? Nadrobię, nie martw się :D

Gość emade kolejny kozak
w necie. Zlamasie wypierdalaj stad w podskokach patologio. Nie jeden klecha za takie slowo by ci wpierdolil ze wlasna matka by cie nie poznala

" Chyba mnie do końca nie zrozumiałeś. I czy możesz w końcu przestać stawiać na piedestale posiadanie kobiety i zająć się sobą? Czy to tak wiele? Zauważ, że gdy człowiek skupia się tylko na jednej czynności/rzeczy i w tym ponosi porażkę to burzy mu się wszystko inne. Miej jakąś alternatywę. " a czy ja gdzies stawiam na piedestale posiadanie kobiety? raczej nie , ja mam wiele zajęc wiec nie skupiam sie tylko na jednej czynnosci/rzeczy ja wiem ze bede zawsze sam bo uwazam ze teraz posiadanie panny bedzie dla mnie nie korzystne

Gość fin111
Bielyje Rozy sama jestes glupia, skoro nie potrafisz pisac na poziomie nie obrazajac innych, poczytaj o aseksualizmie i potem sie wymadrzaj

Gość fin111
bardzo znamienne ze na watki o dziewicach i prawikach najczesciej wchodza i wymadrzaja sie te ktore mialy wielu fagasow i sa przechodzone

ale skąd wiesz, że twój kolega jest prawiczkiem z wyboru? bo co.. powiedział ci tak? A powiedz, jaki jest powód, bym miała mu nie uwierzyć? Facet jest przystojny, diablo inteligentny, ma powodzenie u kobiet, jest lubiany. I dlaczego od razu per "ciota"? Nie chce się seksić i tyle. Po prostu nie chce. Są dla niego sprawy ważniejsze, priorytetowe. Sex do nich nie należy. no to jest jeden z elementów obrony przed tym by uznano cię za ciote, facet może ściemniać, że mu nie zależy itp Strasznie generalizujesz :) Nie wszyscy bawią się w takie gierki. Owszem. Są tacy, co sobie wiele potrafią wmówić - psychika ludzka jest tak skonstruowana, żeby bronić się przed czymś tam czymś tam. Tylko ludzie słabi stosują wymówki.

Gość fin111
bielyje rozy jezeli nie rozrozniasz kiedy pisze powaznie a kiedy żartuje o twoj problem,wtedy masz swoj ogół

"Facet jest przystojny, diablo inteligentny, ma powodzenie u kobiet, jest lubiany." Gej.

@emade feat: Znam kilka osób, dla których czynności seksualne nie są priorytetem, są w związkach, ale wstrzymują się ze współżyciem, do momentu aż będą pewni, że związek jest absolutnie trwały. @Darker: "Gej" Abstrahując od obraźliwego nastawienia Twojej odpowiedzi, to przypomnę że prawiczkiem można być niezależnie od posiadanej orientacji seksualnej. Ktoś homoseksualny, też może być prawiczkiem i wstrzymywać się ze współżyciem.

"Facet jest przystojny, diablo inteligentny, ma powodzenie u kobiet, jest lubiany." Gej. Nie :) Heteryk :)

"Abstrach*jąc od obraźliwego nastawienia Twojej odpowiedzi" Słowo gej jest dla ciebie obraźliwe? "Ktoś homoseksualny, też może być prawiczkiem i wstrzymywać się ze współżyciem." Głównie z tego powodu, że nie może od tak do kogoś podejść i randki zaproponować.

Gość Ramderuji
"Ktoś homoseksualny, też może być prawiczkiem i wstrzymywać się ze współżyciem." Będzie się wstrzymywał aż pęknie :D

Gość fin111
nie podoba mi sie stygmatyzacja takich osob, to wlasnie my jestesmy normalni i porzadni, nie jestesmy zepsuci przez otaczajacy nas hedonistyczny swiat, przerazajace ze rowniez darker probuje stygmatyzowac bedac sam rzekomo prawikiem

"Nie Heteryk" Jak pójdzie na randkę z panną to uwierzę.

**cream** "a czy ja gdzies stawiam na piedestale posiadanie kobiety? raczej nie , ja mam wiele zajęc wiec nie skupiam sie tylko na jednej czynnosci/rzeczy ja wiem ze bede zawsze sam bo uwazam ze teraz posiadanie panny bedzie dla mnie nie korzystne" Jak będziesz sobie wmawiał, że zostaniesz sam to pewnie zostaniesz. Zostaw tę kwestię, niczego nie zakładaj, niczego nie prognozuj.

"to wlasnie my jestesmy normalni i porzadni" Chciałbyś, zjebie.

Gość odezwal sie nie gej
jestes gorszy od geja, bo on chociaz w kims zamoczyl a ty? :D no wlasnie

"Zostaw tę kwestię, niczego nie zakładaj, niczego nie prognozuj. " Dokładnie. Wiesz że z nikim nie będziesz więc najwyżej się mile rozczarujesz :D:D:D

Gość Ramderuji
No tak. W męskim tyłku fiuta moczyć? Fuj!

"bo on chociaz w kims zamoczyl a ty?" Podobno prawik :D No to jak w końcu? :D

Gość odezwal sie nie gej
niewazne darker conajwyzej sciskal fiuta raczkowska :D

Gość fin111
Darker moze ty jestes zjebem, za bardzo sie wczuwasz w swoj stan, nie bierz tego na powaznie bo pekniesz kiedys ,psycha ci siednie i nie stygmatyzuj, traktuj to jako normalny ,błogi stan

"Nie Heteryk" Jak pójdzie na randkę z panną to uwierzę. Czy napisałam gdzieś, że na randki nie chodzi? CHODZI :) Rozumiem, że twoje - w założeniu, powinny kończyć się w sypialni, tak? Fe! Obleśny jesteś. I nie musisz wierzyć - z wiarą to do kościoła/synagogi/meczetu/do lasu/na stadion/gdzie chcesz :) Nie wszystkim sperma ciśnie na oczy i mózg :)

Gość darker moczy małego w dżemie
i wyobraza sobie różne scenki