Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona Laska

Czy bycie dziewicą/prawiczkiem to powód do wstydu?

Polecane posty

"Rozumiem, że twoje - w założeniu, powinny kończyć się w sypialni, tak?" Uważasz, że facet zabiera cię do knajpy aby popatrzeć jak zajadasz się kalmarem? Niech i tak będzie.

Gość foxyladyXXX
Błogi stan-narastająca frustracja seksualna? Hmm.. ;) fin->To ciekawe, co mówisz o stygmatyzacji. Wydaje mi się, że to raczej 'czyści' muszą to strasznie przeżywać, zakładając topiki takie jak ten, bo podświadomie czują, że nie jest to normalny stan. Jakoś nie zauważyłam setek topików 'Nie jestem już 'czysty', czy to powód do wstydu?' :)

@Darker: "Uważasz, że facet zabiera cię do knajpy aby popatrzeć jak zajadasz się kalmarem? Niech i tak będzie." Wybierając coś bardziej wegetariańskiego brzmi całkiem miło:)

Gość Zuzanna Amelia & 11
17:36 [zgłoś do usunięcia] Darker "Rozumiem, że twoje - w założeniu, powinny kończyć się w sypialni, tak?" Uważasz, że facet zabiera cię do knajpy aby popatrzeć jak zajadasz się kalmarem? Niech i tak będzie. Naprawde nigdy Ci sie nie przytrafilo zeby zaprosic znajomych na obiad ?

Gość bo taki topiki zakladaja
ludzie pokroju darkera , mysla o swoim stanie 24/7 ale oni sa w miejszosci bo sa takie prawiki jak prawiczek bez wiary nie walkuje tego na okraglo. Z wiekiem do tego sie przyzwyczaja a nie rozdrapuje over and over.

"Rozumiem, że twoje - w założeniu, powinny kończyć się w sypialni, tak?" Uważasz, że facet zabiera cię do knajpy aby popatrzeć jak zajadasz się kalmarem? Niech i tak będzie. Dlaczego zakładasz, że on mnie zabiera do restauracji? Kalmary są niesmaczne, wolę sałatkę owocową. Tak, Połówek zabiera mnie, żeby popatrzeć, jak jem :) Fajnie to wygląda - powinieneś kiedyś spróbować :) Staroświecki jesteś - ale tylko wtedy, gdy jest ci wygodnie. Fe!

Gość IMO12346
Nieprawda. Wszakże same się pytacie Darkera. Czyż ma nie udzielać odpowiedzi?

Gość mentaI cut
bycie czystym do 25 roku życia - ok, ale dalej to już przegięcie

Gość IMO12346
mentaI cut "bycie czystym do 25 roku życia - ok, ale dalej to już przegięcie" Ojej. Przegiąłem :classic_cool:

Wszakże same się pytacie Darkera Gdybym "pytała się", to odpowiedzi darkera byłyby mi niepotrzebne.

"Naprawde nigdy Ci sie nie przytrafilo zeby zaprosic znajomych na obiad ?" Nie. Studenci wolą pic piwo.

Gość fin111
foxylady ja w ogole nie jestem sfrustrowany seksualnie, jedyną osoba ktora wydaje sie byc sfrustrowana z tego powodu jest darker m.i ndlatego stygmatyzuje innych i siebie ,zeby sobie ulzyc w tej frustracji

Gość Prosto Linijni.
Jeśli któraś z was myśli, że dorosły facet jest z wyboru prawiczkiem (oczywiście pomijając patologie, religie itp) to jesteście głupie i naiwne.. najbardziej mnie rozśmieszyła damasenka, która mówi, że ma przystojnego kolege, który jest prawiczkiem i dla którego sex się nie liczy.. ale co, wygonił cię z łóżka skoro tak twierdzisz? a może widziałaś na VHS jak atrakcyjna kobieta fizycznie chce się z nim kochać a on jej odmówił? nie bądź naiwna dziewczyno.. to , że dla ciebie jest przystojny i może dla paru innych kobiet to nic nie znaczy.. ja też jestem dla wielu kobiet przystojny, naprawdę często słyszałem komplementy na temat swojego wyglądu i co mi z tego, skoro zawsze padają one od kobiet które mnie osobiście nie kręcą.. i tym oto sposobem już ponad rok nie ruchałem, bo nie wpadłem w oko kobiecie, która mi wpadła w oko... ale idąc twoim tokiem myślenia, to te inne koleżanki, które mają mnie za atrakcyjnego, tez by mogły przecież napisać na forum, że mają kolege, który ma celibat z wyboru mimo, że jest przystojny.. heh no i tutaj błąd.. bo gdyby mi i pewnie temu twojemu koledze, zajebista laska, która mnie kręci rozłozyla nogi i była fajną osoboą to bym się ani sekundy nie zastanawiał, gwarantuje ci, że twój kolega też.. no chyba, że mu granat urwał kutasa, albo jest gejem

Gość IMO12346
Wiecie, że BLE BLE wyskoczyłby przez okno jakby mu kobieta zaproponowała lizanie cipki? :classic_cool:

"mysla o swoim stanie 24/7 ale oni sa w miejszosci bo sa takie prawiki jak prawiczek bez wiary nie walkuje tego na okraglo" Co jak co ale ja tez bardzo często o tym myslę. Nie da się zresztą inaczej, ktoś kto nie był nieatrakcyjny dla płci przeciwnej nigdy tego nie zrozumie. 🖐️ Nie oszukujcie się, że Wasza egzystencja nie sprowadza się do płci przeciwnej, bo wszystko co robicie i tak sprowadza się własnie do tego. Taka natura człowieka i jego główny cel. 🖐️

Gość foxyladyXXX
fin->W sumie, przyznaję Ci rację :)

"Naprawde nigdy Ci sie nie przytrafilo zeby zaprosic znajomych na obiad ?" Nie. Studenci wolą pic piwo. Jakie to typowe dla Darkera :D UCIECZKA :D

Bielyje Rozy "Jak będziesz sobie wmawiał, że zostaniesz sam to pewnie zostaniesz. Zostaw tę kwestię, niczego nie zakładaj, niczego nie prognozuj. " dla mnie bedzie lepiej jak bede sam bycie z jakąs panną korzysci mi nie przyiesie gdybym był z 10 lat młodszy to było by inaczej

Gość 6B
"Mi się nie zdarzyło, nie mam znajomych." a kto pisał, że spędza Sylwka ze znajomymi? :P że był w klubie czy gdzieś tam na bilardzie?

najbardziej mnie rozśmieszyła damasenka, która mówi, że ma przystojnego kolege, który jest prawiczkiem i dla którego sex się nie liczy.. a może widziałaś na VHS jak atrakcyjna kobieta fizycznie chce się z nim kochać a on jej odmówił? nie bądź naiwna dziewczyno.. Wasze życie jest tak diabelnie... jałowe. Nie ma ani zaufania, ani miłości, ani prawdy. Węszycie podstęp, fałsz, kłamstwa. Spędzacie czas na doszukiwaniu się podtekstów. Nieustannie potrzebujecie dowodów, w które i tak nie wierzycie, które i tak podważacie. To przykre :( K'wa :) Ale to nie mój biznes :)

Gość IMO12346
Drabino, dałabyś BLE BLE?

Gość Salafgrrg
ludzie którzy byli w związakch, którzy ruchają systematycznie itp nigdy nie zrozumieją nas... czyli chlopakow malo atrakcyjnych, którzy nigdy nie mieli kobiety i którzy wiedzą ze do konca zycia beda samotni dlatego nie probujcie nas nawet pocieszac i mowic ze jest inaczej bo ja nie uwierze ze jest inaczej dopóki jakas kobieta sie nie zakocha we mnie i nie bedzie mi skakac po kutasie pare razy dziennie

Gość fin111
foxylady : )

"Jakie to typowe dla Darkera UCIECZKA" Odjebało ci? Jaka ucieczka? Mam na obiad zapraszać ludzi co tylko o tym gdzie się najebać myślą? (praca)

Gość fin111
ja np uwazam sie za osobe atrakcyjna ale jestem aseksualny i dobrze mi z tym

Gość pbw to obludnik pisze
ciagle ze nie ma znajomych ale dziwnym zbiegiem okolicznosci na sylwku byl na domowce. Zamienia kilka zdan z ludzmi ktorych okresla "nolifami takimi jak on" Mi sie to nigdy nie zdarzylo bo ja nawet nolife'ow nie mam. A jedyne zdanie jakie zamienie z czlowiekiem jest pani w "Ruch" ktora sprzedaje mi gazete.