Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona Laska

Czy bycie dziewicą/prawiczkiem to powód do wstydu?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 11
No wlasnie. Na ten temat to nawet ja chetnie poczytam co wymysliles.

"bardziej interesuje mnie to jak tego dokonasz?" Zobaczmy co będzie łatwiejsze do zdobycia: pistolet czy kwas :D

Gość kto sie ze mna zgadza
ze darker ma kwalifikacje do zakladu w tworkach?

A którego zakładu? Tam jest zakład stolarski. Parę zakładów fryzjerskich by się znalazło...

"co do kobiet to nie uwierze, że istnieje jakaś naprawdę atrakcyjna fizycznie kobieta, która jest dziewicą po 20 roku życia" Istnieje jedna taka. Prawie idealna.

Gość kto sie ze mna zgadza
jest tylko jeden zaklad znany wiekszosci polakom i napewno tam nie skrzyga :classic_cool:

Gość mietek moja milosc
"Istnieje jedna taka. Prawie idealna." Maria dziewica? :classic_cool:🖐️

Gość troche ulgi
wśród ufoludków? to tak wstyd ogromniasty

Darker "Zobaczmy co będzie łatwiejsze do zdobycia: pistolet czy kwas" Lepiej o niej zapomnij, przecież i tak nie macie ze sobą już żadnego kontaktu, nawet jej nie widujesz, czy się mylę?

co do kobiet to nie uwierze, że istnieje jakaś naprawdę atrakcyjna fizycznie kobieta, która jest dziewicą po 20 roku życia" nawet największy pasztet jak rozłoży nogi to sie chętny na raz znajdzie :P

Gość Zuzanna Amelia & 11
Czy Wy - przepraszam - namacalnie sprawdzacie wszystkie na ulicy , ze jestescie tak dobrze zorientowani?

widzę że nie znasz jeszcze życia.. jest i to zaskakjące ale są. mało tego sa tez takie które mówia to otwarcie że czekaja na tego jedynego, i to własnie takie piekne lalki.

Gość dziadekodMarysi
jak pasztet rozlozy nogi to moze smierdziec

Bardzo chciałbym o niej zapomnieć bo kosztowała mnie ogromnie dużo czasu, energii i zdrowia. Chciałbym spotkać ją znów aby splunąć jej pod nogi. Nie widuję jej już sporo czasu. Chciała moje zdjęcie! Powiedziałem jej, że nie ma mowy. Nie zamierzam skończyć jak jakiś dziwak z którego będą miały ubaw jej koleżanki - gdyż to właśnie dla nich miało być. Jakoś nie myślała o mnie wcześniej tylko kiedy już mnie nie widziała tyle czasu sobie przypomniała :D Suka.

Gość troche ulgi
jest dziewica i to nie wierzącą

ja tam w dziewice nie wierze bo wystarczy ze panna bedzie chciec to zawsze se kogos znajdzie na seks , napisze więcej taka moze sobie codziennie z innym wystarczy isc na impreze

Odtwarzanie błony dziewiczej (Hymenoplastyka) przeprowadza ok 19 lekarzy i 7 klinik w Polsce . Z anatomicznego punktu widzenia, błona dziewicza wcale nie jest aż tak bardzo istotna jak się niektórym wydaje. Część kobiet, chce po prostu zrobić przyjemność swojemu partnerowi 'udając', że to właśnie z nim przeżyje swój pierwszy raz. Rekonstrukcja błony dziewiczej polega na sfałdowaniu śluzówki, naciągnięciu tej właśnie śluzówki i zszyciu, wtedy uzyska ona swoją dawną postać a po stosunku zostanie przerwana i zakończy się to 'oczekiwanym krwawieniem'. Nie ma przeciwwskazań do tego zabiegu. Ceny ok.1,5 -3 tys. powodzenia w poszukiwaniach tej prawdziwej Darker

"powodzenia w poszukiwaniach tej prawdziwej Darker" Nie musi być dziewicą.

Darker "Bardzo chciałbym o niej zapomnieć bo kosztowała mnie ogromnie dużo czasu, energii i zdrowia." Myślę, że jakbyś poznał inną dziewczynę to przelałbyś na nią te uczucia. Ty po prostu bardzo chcesz z kimś być - takie odnoszę wrażenie, gdyby na horyzoncie pojawiła się nowa dziewczyna to na pewno przestałbyś się zadręczać tamtą. Oczywiście ona będzie Ci cierniem, bo jakby nie patrzeć zostałeś przez nią zraniony, ale z czasem przestałbyś rozmyślać o niej. "Chciała moje zdjęcie! Powiedziałem jej, że nie ma mowy. Nie zamierzam skończyć jak jakiś dziwak z którego będą miały ubaw jej koleżanki - gdyż to właśnie dla nich miało być." To ona chciała Twoje zdjęcie, żeby je koleżankom pokazywać? Dlaczego? Może chce być swatką? :D

Gość Zuzanna Amelia & 11
19:25 [zgłoś do usunięcia] Argen "Nie musi być dziewicą." Też już nie mam takich wymagań. A miales ?

Prawiczek bez wiary "Po prostu wasze "poczucie humoru" stoi na zenująco niskim poziomie." Ale nie odbieraj plebsowi tej małej dozy radości, tylko to nam pozostało. :(

Gość Ja jakos nie moge patrzec na
chlopaka jak wiem, ze jest prawikiem. Zaraz mam przed oczami jak to on wieczorem ze lzami w oczach wali tego swojego konia i uzala sie nad soba. Fuj

Gość Zuzanna Amelia & 11
Argen - co sie stalo , ze zmieniles zdanie ?

Ja jakos nie moge patrzec na "mam przed oczami jak to on wieczorem ze lzami w oczach wali tego swojego konia" :D