Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona Laska

Czy bycie dziewicą/prawiczkiem to powód do wstydu?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia &11
Ja sie nie pytalam czy miales OKAZJE tylko czy masz szanse tlumoku. Czytac juz tez nie potrafisz ? To czym te kobiety chcesz przyciagac ?

Gość Zuzanna Amelia & 11
Cream - slonce Ty moje. Jak to sie stalo ze znowu na kafe zawitales? Deklarowales chyba ze juz nigdy wiecej . I co robiles przez ten caly czas jak Cie nie bylo.

**cream** "nie mozna byc frajerem" Wyborny tekst, zważywszy na to, że wyszedł spod Twojej klawiatury. :) Darker "Niestety robiła. I to spore." Niestety, musisz się już odgrodzić od przeszłości. Dziewczyna postąpiła nie fair, ale to było lata temu, przecież to już nie jest taka świeża rana.

Gość IMO12357
Kremik - problem polega na tym, że nawet mnie Twoja niebotyczna głupota irytuje. Ile można czytać wypociny trzydziestoletniego dziecka, które niemal na żaden temat nie potrafi ułożyć choć powierzchownie mądrej myśli.

Gość Zuzanna Amelia & 11
Sam wypierdalaj cienki przyglupie. To jest cale szczescie ze nie masz szans. Matka natura wiedziala co robi ze takiego dennego niedoroba nie obdarzyla wzieciem u kobiet. To by dopiero tragedia byla.

wmawiasz sobie ze nie masz szans no bo jak skoro jestes ladny wysoki i inteligentny to jakie ja mam szanse a czasamie mam wiare

"przecież to już nie jest taka świeża rana. " Całkiem świeża bo utrzymywaliśmy kontakt gdy już się nie widzieliśmy a potem ona powiedziała o kilka słów za dużo ...

Gość wiara bedzie mial dupencje
jakas w koncu poleci na kase i go usidli. a te gadki ze zadnej na kase nie wezmie niech sobie miedzy bajki wsadzi nie takich kozakow czytalem a teraz sa bankomatem dla swojej "zonki" :classic_cool:

to jeste prawda bo ja tez tego nie mam na wlasne zyczenie troche bo sam unikalem towarzystwa byc moze jak teraz sobie mysle to robilem to celowo zeby zwrocic na siebie uwage pokazac ze jestem inny czesto tak robilem w roznych sytuacjach no czos nie mialem czym pozytywnym sie wyróznic to wyroznialem sie czyns negatywnym

Gość Zuzanna Amelia & 11
20:41 [zgłoś do usunięcia] yyughiuh wmawiasz sobie ze nie masz szans no bo jak skoro jestes ladny wysoki i inteligentny to jakie ja mam szanse a czasamie mam wiare No to teraz pomysl jakim on musi byc niedojebem skoro niby jest "ladny i wysoki" i ponoc nawet "inteligentny" a i tak zadna nawet kijem przez szmate go nie ruszyla.

Darker "Całkiem świeża bo utrzymywaliśmy kontakt gdy już się nie widzieliśmy..." I to był błąd, w Twoim przypadku to było jak posypywanie sobie soli na tę ranę. "a potem ona powiedziała o kilka słów za dużo ..." Tzn.?

Moze dlatego ma wieksze wymagania bo jest sam atrakcyjny a moze mysla ze nie maja iu niego szans albo ze jest zajety sam nie wiem

"I to był błąd, w Twoim przypadku to było jak posypywanie sobie soli na tę ranę. " To był błąd tylko, że ja się czułem cholernie samotny i nie zauważyłem jak sam sobie pętlę na szyi zaciskam. Ogólnie rzecz biorąc powiedziała, że cieszy się iż nic z tego między nami nie było i nie będzie.

Gość Zuzanna Amelia & 11
20:51 [zgłoś do usunięcia] Prawiczek bez wiary " dlaczego nie masz zycia towarzyskiego" Nie umiem rozmawiać z ludzmi, nie jestem fajny i zabawny. Nie potrafię gadac o niczym. "O niczym " to Ty akurat swietnie potrafisz gadac. To zreszta widac w Twoich wypowiedziach. Ale glowa do gory. Umiec tyle gadac o niczym to naprawde sztuka. Uwierz mi . Malo kto tak potrafi jak Ty.

Gość Zuzanna Amelia & 11
20:51 [zgłoś do usunięcia] **cream** wiara jest , widocznie z laskami jest cos nie tak Bomba. Cream - to bylo najlepsze co dziaiaj przeczytalam. Jestes bezkonkurencyjny.

Gość zuzanna takie pytanie
mam do ciebie: masz takie zdanie o wierze naprawde czy to zemsta za jego szmate?

Amelka jestes dzisiaj wyjatkowo zlosliwa ile masz dzieci? darker skoro miales dziewczyne to pzowole sobie zapytac czy jestes prawiczkie,m?

Gość Zuzanna Amelia & 11
YY - nie przejmuj sie tym. Naprawde duzo trzeba zeby mnie rozsierdzic.

Gość IMO12357
Bielyje Rozy "A gdzie Ty to wyczytałeś?" Może Ciebie wziął za jego dziewczynę Drabino. :classic_cool:

bieluje a ty z kolei dzisaiaj jaks mila jesyes nawet jeszcze nei smialas sie z moijej dupy? ide na razie stad