Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona Laska

Czy bycie dziewicą/prawiczkiem to powód do wstydu?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 11
PZW - Za marzenia nie karaja. Tylko pamietaj ze rano bedzie plama na koldrze i bedziesz musial powiedziec mamusi zeby zrobila pranie.

Darker "To był błąd tylko, że ja się czułem cholernie samotny i nie zauważyłem jak sam sobie pętlę na szyi zaciskam." Nikt nie chce być samotny, ale ciągnięcie do ludzi, którzy są w połączeniu z nami tak toksyczni nigdy nic dobrego nie da. Teraz już to na szczęście wiesz. Gdyby tak wtedy uciąć od razu kontakt, to nie zmarnowałbyś tyle czasu, bo i żal byłby mniejszy. "Ogólnie rzecz biorąc powiedziała, że cieszy się iż nic z tego między nami nie było i nie będzie." I tak nagle wypaliła do Ciebie z takim czymś? To trochę dziwne.

Gość Zuzanna Amelia & 11
Nie napinaj sie tak PZW bo i tak nic z tego nie wyjdzie ...jak zwykle zreszta.

Gość yyughiuh domaga sie zaintereso
wania swoja dupa , ktora mu ja wymasuje ??? :classic_cool:

Cześć, tak was czytam i sam nie wiem czy wierzyć w te posty czy nie - chodzi mi o te straszne ciśnienie na prawiczków. Nie mogę zrozumieć co, kogo obchodzi - i co najważniejsze- jak można wyrobić negatywne(!) zdanie na temat chłopaka lub dziewczyny patrząc przez pryzmat rozpoczęcia lub nierozpoczęcia przez niego/ją życia seksualnego? No normalnie jestem w takim szoku, że albo ktoś robi sobie jaja albo jest totalnym idiotą/idiotką i dla takiego kogoś trzeba spuścić łomot. ;] Zapraszam do poważnej dyskusji na poziomie.

"Gdyby tak wtedy uciąć od razu kontakt, to nie zmarnowałbyś tyle czasu, bo i żal byłby mniejszy." Prawda. Mam nadzieję, że skończy żyjąc w przyczepie kempingowej gdzieś w Bieszczadach z siedmiorgiem bachorów i mężem-debilem. "I tak nagle wypaliła do Ciebie z takim czymś? To trochę dziwne." Wyszło gdy chciała wycyganić ode mnie moje zdjęcie. Od słowa do słowa i powiedziała to co powinna dużo wcześniej. Znikam na dziś.

Gość Zuzanna Amelia & 11
21:08 [zgłoś do usunięcia] Argen Weź się odwal od Wiary. Witamy na arenie dzielnego rycerza Argena , ktory bedzie bronil cnoty PZW przez zakusami wrednych bab. Brawa dla rycerskosci

Gość Zuzanna Amelia & 11
zapalilam cos, nawet nie wiem co to bylo

Gość oo argen chce zostac nowym
chlopakiem wiary :D

Gość ty prawiku z wiara
lepiej wroc na f23 twoje czasy na tym forum minely moze tam zrobic furore prowokatorze

"yyughiuh domaga sie zainteresowania swoja d**a , ktora mu ja wymasuje ???" Nie wymasowałabym tej szerokiej dupy nawet gdyby miał z niej wyskoczyć Brad Pitt i spełnić moje 3 życzenia.

Gość Normalny_28_
Zebrało sie kurva plenum expertów ja pierdole :D Jacy wy zalosni jestescie ludzie i macie ograniczone horyzonty to aż mi was szkoda :D Mam 28 lat, jestem lekarzem, zawsze BARDZO podobałem się dziewczynom/kobietom a jestem prawiczkiem bo nie bylem nigdy w związku na stałe z braku czasu albo LAKU, po prostu nie poznalem interesującej dziewczyny na tyle zeby sie z nią związać. W pracy i wsrod znajomych jest pełno wolnych zdesperowanych kretynek ktore poszły by za dobrego drinka w drogim klubie i co z tego. Na chój mi to? Żałosne końskie spier-doliny ciskające gromy na ludzi w internecie z braku zainteresowan i wlasnego zycia. Total retardation. Peace fuckers!

Gość Zuzanna Amelia &11
PBW dzisiaj pluje jadem jak oszalaly

Kamilku Nie mogę zrozumieć co, kogo obchodzi - i co najważniejsze- jak można wyrobić negatywne(!) zdanie na temat chłopaka lub dziewczyny patrząc przez pryzmat rozpoczęcia lub nierozpoczęcia przez niego/ją życia seksualnego? Najgłośniej na ten temat pieją prawiki :) I to oni najbardziej krytyczno-zazdrosnym wzrokiem patrzą na tych, co lepsi w TE klocki od nich.

Normalny_28_ "Mam 28 lat, jestem lekarzem, zawsze BARDZO podobałem się dziewczynom/kobietom a jestem prawiczkiem bo nie bylem nigdy w związku na stałe z braku czasu albo LAKU, po prostu nie poznalem interesującej dziewczyny na tyle zeby sie z nią związać. W pracy i wsrod znajomych jest pełno wolnych zdesperowanych kretynek ktore poszły by za dobrego drinka w drogim klubie i co z tego. Na ch*j mi to?" 0/10

Gość dqwr
najciekawsze jest jak jeden prawik radzi drugiemu prawikowi:D

Gość Zuzanna Amelia & 11
21:21 [zgłoś do usunięcia] Normalny_28_ Mam 28 lat, jestem lekarzem, zawsze BARDZO podobałem się dziewczynom/kobietom a jestem prawiczkiem bo nie bylem nigdy w związku na stałe z braku czasu albo LAKU, Coraz wieksi fantasci na tym forum.

Gość Normalny_28_
Bielyje Rozy - Gratuluje intelektu! Absolwentko zarządzania Polem Namiotowym czy innej pedagogiki z BMI 35 i dietą colowo-czipsową :D Kocham takie przypadki ja pierdole podręcznikowa wylęgarnia przegranców

Gość Normalny_28_
Popatrzcie na siebie kretynki. Jesteście dawno przestrzelone, dajecie sobie bezsensowne rady na forum po nocach, narzekacie na swoich facetów bo nie potraficie znaleźć odpowiedniego albo jesteście zbyt marne dla tych lepszych i wy chcecie jakies trendy nowe wyznaczać na temat tego co kto robi albo nie? Patologia. Weźcie się za siebie, idzcie na siłownie, przestancie czytac cosmopolitan, przestancie stosować diety dla kretynek po 8 klasach podstawówki bez elementarnej wiedzy o zywieniu człowieka, zrzuccie troche z dupy tak żeby zmiescila sie w normalny rozmiar i zajmicjcie sie swoimi nudymi jak nudle knorra życiami. Totalne dno intelektualne i skundlenie moralne. TFUU!

Gość reddddddddd
jest wielu prawiczków i dziewic po 20-stce i super, tylko oni nie czytają takich forów, tu w większości piszą kretyni zresztą przeważnie normalna osoba znajduje normalną, a kretyn trafia na drugiego kretyna i tak świat idzie do przodu

Gość reddddddddd
zgadzam się z Normalnym w 100%, nikt sensowny nie ugania się za dziewczynami, które same wskakują do łóżka

Gość IMO12357
Panie Doktorze - umiejętność podpuszczania opiera się na subtelności, inaczej tylko niezbyt lotne jednostki dadzą się nabrać. :classic_cool:

Gość Normalny_28_
Ja czytam to forum bo z nudów wpisalem w google "gówno z masłem" i wyskoczył odnośnik do tego forum i zainteresowalo mnie to, co to za rezerwuar.

Gość Normalny_28_
IMO12357 Ja nie jestem tu zeby subtelnie podkurviać kogoś i prowokować tylko napisać jak jest i ukrócić te imponterabilia.

Gość Zuzanna Amelia & 11
21:30 [zgłoś do usunięcia] Normalny_28_ zajmicjcie sie swoimi nudymi jak nudle knorra życiami. Totalne dno intelektualne i skundlenie moralne. TFUU! No dobrze juz , dobrze. Wyplules? Ulzylo ? To teraz wroc do swojego czarnego nicka.