Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola23zślaska

nielubie niedzieli

Polecane posty

Gość lola23zślaska

probuje postawic na swoim ale nie zawsze wychodzi wtedy mowia ze mam sie wyprowadzic a jak pakuje walizki to nie chca wypuscic z domu ladna dzisiaj pogoda w sam raz na spacer nie bardzo lubie jak ktos mowi co mam robic rad tez nie slucham przewaznie robie wszystko po swojemu na obiad mam rosol z makaronem. tarte kluski modra kapusta i kurcza mama w niedziele gotuje jak mama jedzie do wnuczkow to gotuje nie lubie niedziel no bo siedze nudze sie. a moglabym posprzatac cos. a rodzice uznaja ze jest niedziela to nie nie sprzata i nie ma co robic jakbym sprzatala to powiedzieli ze to grzech rodzice pojada na 16 do kosciola to polece do sklepu po 3 piwka mieszkanie z rodzicami jest wygodne nie musze za nic placic. ale z drugiej strony nie moge robic wszystkiego na co mam ochote i tez nie moge sie spotykac z kim ja chce bo im sie cos nie podoba itd. a niby mowia ze zaakceptuje kazdego mojego partnera

Gość iszida...
No coś za coś kochana. Nie ma tak, że żyjesz sobie z nimi oni opłacają wszystko a ty robisz co chcesz. To są zasady. Wyprowadź się jak ich nie będzie i nikt cie nie będzie zatrzymywał.

Gość 87 rocznik
marudzicie, albo nie pracujecie w tygodniu :P

lola,tak to ulozylas,ze brzmi jak tekst do piosenki;) Wiesz,swoboda to pojecie wzgledne,bo jak nas spuszcza ze smyczy to jednak gdzies jest ta sciana.

Gość 87 rocznik
no to w kazdym razie niedziela jest lepsza od poniedzialku :D