Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawa-z-mleczkiem

Wstyd mi za koleżankę.

Polecane posty

Gość kawa-z-mleczkiem

Mam taką koleżankę, która nie jest moją przyjaciółką, ale jest taką dobrą znajomą. Mieszka niedaleko mnie i spotykam się z nią tylko dlatego, żeby zjeść obiad lub skorzystać z internetu kiedy jak nie mam dostępu. Wiem, że to chamskie, ale po prostu ona jest "pod ręką". Wstyd mi gdziekolwiek się z nią pokazać, bo jest niezadbana. Jest gruba i ciągle je różne tuczące przysmaki. Wali od niej potem i ma tłuste związane włosy. Na dodatek sepleni. Ostatnio miałam cięzką sytuację i poszłam do niej w odwiedziny i tak się stało, że zaczęłam płakać. Ona mnie przytulała i po wszystkim poczułam smród potu na moich ubraniach. To jej pacha tak śmierdziała. Czaicie to? :O Beka w mojej obecności, jest obleśna jednym słowem. Ale szkoda mi urywać z nią kontakt, bo czasem mi się przydaje :D:D:D Najlepsze jest to, że czasem narzeka, że ludzie jej nie lubią, albo, że nie może znaleźć chłopaka. No luuuuuudzie, kto by się za nią obejrzał, skoro wygląda jak wieloryb i o siebie nie dba :D śmiać mi się chce, musiałam wam o tym powiedzieć :D

Gość Kiepsky
A co to mnie gówno obchodzi? :classic_cool:

Ale jesteś wyrachowana... Dziewczyna ci pomaga,ty z tego korzystasz,a tak ją obgadujesz..

Gość Wstyd mi za takich ludzi jak
ty.którzy pieja o tym na forum,a nie potrafia pomóc porozmawiac z osoba,którą obgaduja.

Gość kbfo
to może jej zasugeruj w czym problem. Wyciagnij ja raz na zakupy, do kosmetyczki,takie drobne sprawy

Gość kawa-z-mleczkiem
Najeżdzacie na mnie a sami wątpie czy byście chcieli się z nią zadawać :D ja sie spotykam z nią po kryjomu :) sama oferuje mi pomoc, więc nie odmawiam :D

Gość nfjgah
to pokaż ,larwo swoja ludzka twarz i pomóz dziewczynie....umyj ją ,pomóż dobrac ubranie,porozmawiaj w czym problem,ale delikatnie.......potem z czystym sumieniem będziesz mogła korzystac z jej internetu:)......pokaz ,że jesteś człowiekiem

Gość kbfo
bezczelna jestes. tak chcialabym sie zadawac z dobrą osobą tyle że mialabym choc troche kultury i powiedziala co jest nie tak.

Gość kawa-z-mleczkiem
"wredna blondyna Głupia jesteś jeśli nie przyjaźnisz się z kimś tylko dlatego bo źle wygląda." Ok rozumiem, że ktoś urodził się ze zdeformowaną mordą. Nie przeszkadza mi to, ale, że ktoś nie dba o siebie z lenistwa? :O No ludzie, bez przesady. Tak trudny użyć antyperspirantu?

Gość a od cxego są
Tak trudny użyć antyperspirantu? Kawa z mleczkiem,a tobie tak trudno z nia o tym porozmawiac ?

Gość księżyc w pełni ....
osoby z nadwagą mają często problem z nadmierną potliwością, zdarza się też, że ludzie nawet siebie nie czują, albo to nie jest pot tylko zapach jedzenia. Zamiast jej to delikatnie powiedzieć Ty na niej żerujesz, wstyd

Gość kawa-z-mleczkiem
Ona wie jak wyglada, czy ja mam jej uczyć najprostszych zasad higieny? :D chyba sobie żartujecie :)

Gość serjkgboer
a mi wstyd za ciebie......

Gość 87 rocznik
pamietaj, ze kiedyś obróci sie to przeciwko tobie

Gość iloveklitschko
jestes obrzydliwie falszywa mam nadziej ze trafisz na taka kolezanke jak ty jestes dla niej